29

Що така бе Миме?

преди 4 месеца

Украйнските гробища са по-големи по площ отколкото завзетите от укронацистите земи.

28

Путински бензин

преди 4 месеца

Здравейте русофобчета! Заредихте ли днес вашите стари димящи таралясници с Путинско гориво? Ах вие мушмороци, защо спонсорирате Путинския режим?

27

Анонимен

преди 4 месеца

Повече руски вдовици - по-добър свят.

26

Слава Урине

преди 4 месеца

А някой виждал ли е така наречената държава Украйна на карта от преди 1991 г.?

25

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера вечерта Русия е ударила над 100 цели на територията на укрорайха и самите укронацисти заявяват само за 2 убити))) (без да споменава колко военни са отишли при бандера. Вероятно стотици). Сметнете колко точни са ударите на Русия. Никой не действа така ювелирно като Русия. Колкото повече вървите против Русия толкова по-зле за вас. Русия се усъваршенства всеки час. Пръска всички противници. Слава на Русия! Врагът ще бъде разбит!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Русия мачка укронацистите, а русофобите мачкат на Джо Бидона повехналите топки!

23

Дон Кикот

преди 4 месеца

Путин ако можеше щеше да ги утеши но за съжаление не му работи инструмента.

22

аааахахахааааа

преди 4 месеца

Вижда му се края на бункерният вожд с високите токчета.Големият кодош е че ще бъде свален не от някоя армия а от група жени.Ама както се казва то името му говори достатъчно.

21

Живков

преди 4 месеца

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка недоделани русофоби!

20

Анонимен

преди 4 месеца

За разлика от Украйна, където войниците ги ловят по улиците и ги пращат на фронта, в Русия са наемници и им се плаща. Не знам тая за какво протестира. Или се отнася за украински жени. Те има за какво да протестира.

19

Братска Русия

преди 4 месеца

Руснаците са наши братя. Най-близките ни. Ние с братушките сме една кръв и една вера!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп може и да го застрелят ако се стигне да го изберат. Ще го застрелят и окото им няма да мигне, американците имат навик да убиват президентите си.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

16

Западен майдан

преди 4 месеца

Германия и Франция са под блокада, във всички страни се вдигат мащабни протести, заради икономическста криза, инфлацията и бедността. Тука всичко е точно. Къде сте бе jultoпаветници, къде сте бе платени с0р0с0иди?

15

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп каза, че САЩ не са били атакувами на 9/11.

14

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия за 1 година газифицираха над 500 населени места. В БГ за 1 година 50 населени места изчезнаха, 500 хил не се отопляват, защото нямат пари, 500 хил се отопляват изгаряйки пластмаса в печките си, а 5 млн се отопляват икономично и стоят с якетата в жилищата си.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Видите ли дълга статия, значи не струва.

12

Слава на Русия

преди 4 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

11

Анонимен

преди 4 месеца

А няколко десетки съпруги в укроландия днес станаха вдовици, защото укрофашистите удариха самолет, с който трябваше да се върнат в родината си.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Според тая "умна" рускиня какво ще се случи? Руснаците ще се изтеглят от Украйна и ще платят милиарди компенсации а нейният съпруг ще го повишат в чин или нея ще я набутат в арестът а съпругът и ще го пратят на най-гадните сражения в Украйна?Аз не съм много умен но все си мисля че ще стане второто.Циркаджийка