122

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна се превърна в един масов гроб. Слава Зеленски.

121

Анонимен

преди 5 месеца

1922 г. Украйна влиза в СССР без Харков, без Херсон, без Одеса, без Донецк, без Луганск, без Крим. Дори Лвов не е бил включен в Украйна. Всички тези земи Украйна получава докато е била в СССР.

120

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

119

Анонимен

преди 5 месеца

Ако всички са ти длъжни си украинец, ако си виновен за всичко си руснак, ако всички са ти виновни си българин, a aко българите са ti виновни за всичко си македонец.

118

Христо Христов

преди 5 месеца

Западът се капсулира и ще гледа, облизващ се, как останалият свят се развива. И докато в немските супери ще има соеви деривати и месо от инсектипо европейски стандарт; в корекомите ще има 500 вида азиатски бийф и свинско.

117

Анонимен

преди 5 месеца

Който не е разбрал, светът има нужда от нова геополитика. Всичко е планирано, съгласувано. Че ще има война се знаеше месеци предварително, но кой знае защо никой не се загрижи. Каквото е планирано да стане, вече е станало. Малко извън плана, защото Украйна трябваше да разпарчетоса Русия и да предаде Крим на тепсия на англосаксите, не стана, но и така ги устройва. Два братски народа се избиват взаимно. Какво по-чудесно?

116

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно, гледам сериите на "легенды советского сыска" в ютюб и ми прави впечатление, че почти всички уро ди и жестоки серийни убийци носят украински имена...да не споменавам най-големия сериен убиец на всички времена Чикотило.

115

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм русофил искам атомни бомби дори и да замине България какво ми дреме нали русия е добре, искам анексиране подялби на територии ,народен съд, руската армия пред лондон урааааа, почвам да купувам яко рубли колко е рублето някой има ли идея

114

Анонимен

преди 5 месеца

Нацистките райони около Лвов ще останат към разпадаща се Европа, а останалото ще вземе Русия. Не го очаквахте, нали, пс1ходесни? Нищо де! Гледайте БТВ, НОВА и БНТ и все така ще научавате истината хаххахахаххахахахахх

113

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

112

Анонимен

преди 5 месеца

В Британии украинские дипломаты призвали всех мужчин из незалежной срочно встать на воинский учет.

111

Анонимен

преди 5 месеца

А честито.

110

Анонимен

преди 5 месеца

Чао, Украйна. Беше ми НЕприятно.

109

Неолиберали

преди 5 месеца

Отидете в Англия и Германия. Там ви очакват вашите любими мигранти от близкия изток. Тук, за ваше нещастие, все още Е БЪЛГАРИЯ :)

108

Руско яйце

преди 5 месеца

Като принцеса съм, всички се бият за мене в супермаркетите из Маскве.

107

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна приключи. Нека сега неолибералите се насочат към Израел и Хамас и си изберат страна в новия конфликт! :D

106

Няма креативност

преди 5 месеца

Четирихилядна копйка от висок ранг издрищи мазната руска пропаганда по телевизията и копейките от ниските рангове полудеха и са максимално мобилизирани да наспамят целия интернет. Става скучно вече. Тия схеми сме ги виждали хиляди пъти.

105

Анонимен

преди 5 месеца

Отдавна изчезнаха от новините "героите" от Азов, Десен сектор, Айдар... Що така?

104

Виждам неща които --

преди 5 месеца

Другите гледат но не ги разчитат правилно -- още по лошо е когато желаното се приема за случваща се реалност без да да можеш да излезеш от съня на някакъв ултра минимален успех . Например копейчовците те сега благодарение на това че 40-50% от младите западно настроени българи не отидоха до урните са във властта си помислиха че са хванали Алах за шлифера а във действителност са една малка но креслива група тълкуваща всяка победа на Русия като тяхна лична и виждащи себе си като победители --ха ,х

103

Българин

преди 5 месеца

Сега нека всички неолиберални хорица да се хванат и да вдигнат обратно ПСА. И без това от ООН приеха резолюция, че паметници на хора и държави, борещи се със нацизма, не трябва да бъдат пипани.