503

Анонимен

преди 6 месеца

Западът не си е правил илюзии за военна победа. Планът беше наистина добър: Украйна да е само гюме, симулират някаква война, а Русия трябваше да рухне от вътре - санкции, медийна война, изолация, декларации на целия "цивилизован" свят- Борел, Урсула, Байдън, БМВ, Мерцедес, Макдоналдс напускат Русия... няма как руснаците да не свалят Путин и слагат някой Елцин, целият цивилизован свят срещу тях, няма Zara, Луи Вюитон, в Украйна HIMARS, Patriot, Jawelin - ужас и шок. Е, не се получи, а западът продължава на налива пари в този вариант.

502

Анонимен

преди 6 месеца

За 1200 долара на месец руснаците ходят да *** в чужда държава.Един шофьор на линейка в Русия взима 150 долара.

501

Анонимен

преди 6 месеца

до 531,и като се събуди тока спрял,няма топла вода и краката на студено?

500

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 533 Тоест,още по зле сме.

499

Анонимен

преди 6 месеца

2/3 от живеещите в България не могат да покриват разходите си за живот.

498

Анонимен

преди 6 месеца

Един от най "от най-скъпите градове в света - Москва: Ток, вода, парно, стълбища, чистота и жега макс възлизат на 100 лв. на месец - за всичко, през всеки месец в годината, дори най-студените!!! Яйца 0,20ст/бр. Хляб 40-90ст. Българско сирене произв. в Сърбия/Русия-макс.6лв/кг; Картофи 40ст; Дюнер огромен много вкусен с подарък кока кола или кавото си пожелаеш - 3,50лв; Еднократно билетче до всяка точка в мегаполиса 95ст, (метрото лети на всеки 2мин до 1:30ч. след полунощ), всеки втори билет в течение на час 50 ст. Бензин 1,10лв/лт.

497

Анонимен

преди 6 месеца

До 525 Абе не са като са по-високи цените тук,но се доближаваш до тяхните ,обаче не получаваш тяхната заплата,а и там си стана доста скъп тока

496

Анонимен

преди 6 месеца

до 529,а да не забравяме че и цените са други- по евтино е от тук

495

Алекс

преди 6 месеца

До Анонимен518 Според данни на световната банка Русия е на 66-то място по показателя БВП/човек от населението.Твоите данни сигурно са от Росстат.

494

Анонимен

преди 6 месеца

Никога не съм изпитвала такава неневист към цяла нация! Но сега сме на един остров в Азия, а до нашето бунгало са руснаци, и само мъжът ми ме спира, да отида и да им креща в лицата "Слава Украине". Не мога да ги гледам.

493

Анонимен

преди 6 месеца

A какво става с контранастъпението на демократична Украйна подкрепяна от целия цивилизован консолидиран обединен цивилизован западен свят и НАТО най-мощният военен съюз на планетата Земя? Върнаха ли вече украинската територия на Крим който беше незаконно окупиран от вероломния азиатски окупатор?

492

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 522 средна заплата в Русия 1200 долара или 2131,50 лева. Средна заплата в България за Септември 2072 лева бруто. Та колко пъти казваш е по малка стедната работна заплата в Русия??

491

Анонимен

преди 6 месеца

Е как да не им повярва човек на украинците те някой още и дядо Коледа вярват

490

Мда

преди 6 месеца

Поредният рускофашистки есминец копае дъното.

489

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с победата на бойното поле над Русия? Борел не се ли е обаждал по въпроса? Целият цивилизован консолидиран обединен цивилизован западен свят и НАТО - най-мощният военен съюз на планетата Земя с 80% БВП победиха ли бедна и изостанала Русия с 3% БВП?

488

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен А път цените на храната в България е 3 до 6 пъти по-висока от цените в Германия. Какво точно искаш да кажеш с тези неща?

487

ЗАЩО

преди 6 месеца

ВСИЧКИ РУСКОФАШИСТКИ БОТОВЕ ЖИВЕЯТ И ДРАЩЯТ ОТ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ?

486

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Краварче смоттано, като ти наредят задължително да държиш температурата у вас 18 градуса и започнеш да плащаш за газ десетки хиляди Евро, както е в Германия, ще разбереш. Обаче понеже имаш само една гънка - между двете полукълба, едва ли ще вденеш май

485

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера руските сили превзеха окончателно град Маринка, превърнат от укросилите в една от най-силните крепости на укроотбраната в Донбас с подземни тунели и т.н. Край Авдеевка бе превзето село Степавое и обръча около Авдеевка все повече sе свива. Руските ссили напредват и в района на Артьомовск, където превзеха височините около Клещеевка и водят боеве за Богдановка, за да си отворят път към Часов Яр, Краматорск и Славянск> На война като на война

484

Анонимен

преди 6 месеца

Според Световната Банка,за 2023 година средната заплата в Русия 3 пъти по-ниска от тази в България.Пенсиите 4 пъти.