95

Анонимен

преди 9 месеца

Така е след като дебелото черво е в парламента и гласува, какво да правят и тънките черва?

94

Анонимен

преди 9 месеца

Прасе е,прасе е ,само че става като слон ТОДОР КОЛЕВ

93

Бай Чеп

преди 9 месеца

Абе "Днески", спрете си публикациите! Така или иначе не могат да се прочетат от досадните реклами.

92

Наблюдател

преди 9 месеца

Ами , не може да му се отрече, че Пеевски казва на глас неща ,които всички знаем! Радев се самозабрави с тия безконтролни служебни, услади му се, и продължи да саботира работата на всякакви институции в България, заби във всички възможни кризи,за да блесне Той! А за договора с Боташ, тепърва трябва да му се търси отговорност!

91

Анонимен

преди 9 месеца

..... стига да има хора с доблест и кураж, които да не се страхуват да се борят за нея /корупцията/ ... Тъй де! Ама то, "напук на Путин", даже топла зима се постига. Някакъв кокаин са хванали, ако го продадат на половин цена, ще им отива на доблестните куражлии.

90

Пеевски

преди 9 месеца

Ти си поредният главозаящ се властолюбец!

89

Анонимен

преди 9 месеца

Егати службите некадърни, един самодоволен шипар не могат да отстрелят. То през мутренските години нямаше толкова централизирано грабене.

88

rambaldievskievich

преди 9 месеца

Българийката ни плаче за ГВ или ДП, или и двете. 'баси!...

87

Анонимен

преди 9 месеца

браво Пеевски !! Само така.

86

Анонимен

преди 9 месеца

До Съралиев.. само където са смели , затова търсят украинци извън Украйна , дали ще се ''отзоват'' !

85

Анонимен

преди 9 месеца

Шест направления на киевското метро са наводнени , Кличко го увърта ...

84

Съралиев

преди 9 месеца

Около 200 хиляди смели украински войни въоръжени със сбирщайн оръжие подхвърлено им от тук там, удържат 600 хилядна путинска орда, а женки и мамашки на путинските чмобики се жалват постоянно в соц мрежите че палажението хич не е вялико и вече не шат унитаз и пералня , а си искат чмобика обратно домой. Путин го мести в от единия в другия крачол при тея молби, обаче накрая може да му резнат смарангясания *** и да стане жендър.

83

Анонимен

преди 9 месеца

В България допуснахме , всички пари и медии да са в ръцете на ДПС и герб ,.. А , СЕГА ГОНИ ГИ , НЯМА СТИГАНЕ !В чужда държава ДПС си развяват байрака , със любезното съдействие и СЛУНАЖ , на герб и ПП-Дб ...Къде е лозунга : ''България , на българите "???

82

2

преди 9 месеца

Има също съобщения, че ВС на РФ са започнали офанзива над село Кринки. Може би това се дължи на думите на Путин, че зомбитата на киевският наркокартел скоро ще бъдат изтласкани оттам.

81

1

преди 9 месеца

Херсонско направление, Левия бряг на Днепър, Кринки. Продължават позиционните боеве в околностите на населеното място. Самият Кринки е атакуван от артилерия, авиация (ФАБ с УМПК) и дронове. На десанта на зомбитата на киевският наркокартел, ВС на РФ хвърлят снаряди от дронове директно върху Днепър. Зомбакнацистишена понася сериозни загуби, но продължава да държи плацдарм в Кринки. Освен това се води огън по пунктове за временно разполагане на зомбакнацистишени на десния бряг на Днепър, откъдето те се прехвърлят до Кринки.

80

Анонимен

преди 9 месеца

Направление Запорожие, Ореховски участък. ВС на РФ продължават да оказват натиск върху зомбакнацистишена и методично превземат опорните им пунктове западно от Работино и северно от Вербовой. И без това скромните постижения на зомбираната по натовски стандарт биомаса като част от лятно-есенното контранастъпление могат да бъдат анулирани. Предполага се, че напредването на ВС на РФ в този участък е улеснено от отслабването на групировката на зомбакнацистишена, като са прехвърлени в други участъци на фронта.

79

2

преди 9 месеца

Степовое през следващите няколко дни е "сива зона". На южния фланг руската армия напредва в Первомайски, заемайки нови позиции. Боевете се водят и на територията на Авдеевка на запад от индустриалната зона.

78

Мира

преди 9 месеца

Има и още - свен главозамаял се властолюбец е и най- големия нарушител на Конституцията, разделител на народа насаждащ омраза ,лъжец като Киро .Кой довлече с лъжите си тази нагла пасмина и я подкрепяше? Кой? Той! И не след дълго се отрече от тях и се прави на невинен.Същия главозамаял се жаден,та чак болен за власт.

77

Анонимен

преди 9 месеца

74- НЕ ЛЪЖИ- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТВОРИ НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ДА ПРОВЕРИ НА КАЛКУЛАТОРА СЛУЖЕБНИТЕ НА РУНДЕЛА КАКВИ ОВНА НАТВОРИХА, А СЪЩО ДА ПРОВЕРИ ВСЕКИ САМ КОЛКО ПРОЦЕНТА ГОДИШНА ИНФЛАЦИЯ Е ИМАЛО МАРТ 2021Г КРАЙ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ-0.6%- В НАЙ ТЕЖКАТА КОВИД ЕПИДЕМИЯ И ВСЕНАРОДНИ ПРОТЕСТИ ПЛАТЕНИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ....ПРОВЕРИ И СЕГА- 5.4%

76

1

преди 9 месеца

Донецко направление, Авдеевски участък. ВС на РФ продължават да разширяват зоната на контрол на северния и южния фланг на Авдиевка. На север има напредък към Новокалиново покрай жп линията. Освен това се съобщава, че зомбитата на киевският наркокартел са напуснали село Степовое и близките насаждения и са се преместили в село Бердичи. ВС на РФ няма да задържат Степовое сега. До приключване на мерките за стабилизиране на оперативно-тактическата обстановка, включително и в източните покрайнини на с.Бердичи, където зомбитата на киевската хунта имат ротно укрепление.