50

Някой

преди 6 месеца

Или Русия ще разори Запада или обратното. Най-евтиния начин да се разори Русия е да харчи в Украйна. Другите алтернативи са по скъпи.

49

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 52. Много знаеш какво мислят руснаците.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Е нали Русия беше само 3% от БВП на незнам си какво си, а ЕС и САЩ били хиляда процента? Русия не е ли рухнала? Нали целия цивилизован свят беше против Русия, няма начин Русия да не рухне, какво казват децата по въпроса, ясно ли е това и на децата?

47

Анонимен

преди 6 месеца

Само абсолютен, мозъчен инвалид може да си помисли, че Запада и САЩ ще хвърлят милиарди долари без да има краен резултат в полза на Украйна и бъдещето на света... Ха-ха-ха!

46

Анонимен

преди 6 месеца

До 49Индустриалното производство расте. Устойчивото развитие на Русия е гарантирано в средносрочен план///Само където руснаците не мислят така.

45

Влади-Мир

преди 6 месеца

Айде пак трилиони долари;)),....странно като те стрелят няма значение дали куршумът струва 1 копейка или хиляда долара;)) ..все пак си е само един куршум?!?

44

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не ми дадат пари ще ги приключат до средата на годината така че май запада разчита на това , още повече че се заформи вече много голям скандал в украйна с бръмбарите в канцелариите на залужни

43

Анонимен

преди 6 месеца

Руската икономика има достатъчна издръжливост, за да се чувства не само уверено, но и да върви напред. Благодарение на високата консолидация на обществото и стабилността на финансовата система на страната, Русия се справи с натиска. Ръстът на руския БВП до края на годината се очаква да бъде 3,5%, това е добър показател - компенсиран е спада и е направена сериозна крачка напред. Държавният външен дълг на Русия намалява - от 46 млрд. долара до 32 млрд. Индустриалното производство расте. Устойчивото развитие на Русия е гарантирано в средносрочен план.

42

Сотир

преди 6 месеца

На и Путин щеше да умира,тежко болен беше?

41

Одеса

преди 6 месеца

Путин на пресконференцията нарече Одеса руски град.

40

Анонимен

преди 6 месеца

На написаното в този сайт не вярвам на нищо. Вие сте царете на пропагандата .

39

Анонимен

преди 6 месеца

Западняците са загазили. Санкциите им не подействаха и нещо повече, Русия стана още по-силна и увеличава силата си всеки ден. Русия има грандиозни планове. Русия е благодарна за импулса, беше нужен.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Русия с тази война доказа, че е регионална сила която едва се справя с държава десетки пъти по бедна от нея и 5-6пъти с по-малък мобилизационен ресурс. Сега разчита на изтощение, само незнам Путин калколирал ли е и НАТОвските икономики, защото сметките му с тях няма да излезат и Русия я чака голямо падение.

37

Анонимен

преди 6 месеца

По-голямата част от Украйна са изконно руски земи и Русия ще си ги върне. Всичко ще си върне. Украинците са част от големия руски народ и Русия няма да го даде. Западът да праща там каквото иска и колко искате - всичко ще бъде смачкано. Западняците да си правят сметката.

36

Сандо

преди 6 месеца

е, ся продъклжителна война, нали на рашките им свършиха ракетите и боеприпасите още април миналата година

35

Анонимен

преди 6 месеца

Америка и Русия морят икономически Европа с тази война.Само лукавите англичани се усетиха и се измъкнаха на време

34

Анонимен

преди 6 месеца

В Европа цари абсолютно безумие, при това нарастващо. Безумие на поведението, в решенията, в омразата. Това което правят Финландия е икономическо безумие, в Германи - военно-икономическо. Съюзната държава Русия-Белорусия днес е последния остров на нормалността в Европа, последния остров на здравия смисъл, на нормалните човешки отношения, рационалността и човечността.

33

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 36. Тей ли ше стане ? Дипломирана врачка ли си ?

32

Анонимен

преди 6 месеца

Руководитель Главного управления разведки Минобороны Украины Кирилл Буданов: Эффективность украинцев, которые были принудительно мобилизованы в армию, "почти нулевая".

31

пенс

преди 6 месеца

да си жив и здрав, наборе, мачкай фашистите