7

Ivo-DE

преди 15 години

Това наистина е дискриминация. Точките трябва да са 39 за всички и това е така във всички страни в ЕС. В Германия е обратното - там трупаш наказателни точки, като максимумът е пак 39. Там при 39 точки губиш книжката.Ако толкова е некадърен шофьорът той ще си изгуби по-бързо точките така или иначе, но никой няма право да ти казва като за тебе толкова, а на тебе толкова.

6

mari4oto

преди 15 години

bravo bravo dosta hubavo ne6to i 4e nqmalo koli ve4erta toova da ne bi da go pravqt za trafika mnogo pravilno 6toto koito se ka4i da kara se misli za golqmo efence gaze i 4e e kralq na ulicata a v sa6tnost e pradle6a tuko 6tol zel knijkata

5

Bau

преди 15 години

Я първо си оправете пътищата и тогава да говорим вий на туи нещо пътища ли му викате от отсечка от 50 метра 10 дупки и пътя кърпен над 20 пъти.Що първо се търси вина у шофиора я си вижте пътищата те и чужденците като дойдат се плашат чак се чудят в коя страна от 3-тия свят са .

4

фдгдф

преди 15 години

абе еи таз проста държава с малко д има простите хора.. щели да ми намалят контролни точки да не можело вечер да се кара.. че то вечер е по спокойно не ходат да гонат крадците дето ни управляват.. що като някой от тях напрай катастрофа се едно нищо не е станало да им майката проста на сичките управляващи у таз държава ама и техния момент ще дойде ако не тука то горе

3

преди 15 години

това е дискриминация.....

2

Georgi

преди 15 години

A a ostanalite 4/5 ot katastrofite?

1

VaCaTa

преди 15 години

Хубави и правилни предложения, макар че и мен ще ме засегне. Мисля че трябва да се въведат най - скоро, но войната няма да спре. КАТ не трябва само да дават предложения, а да започнат да си изпълняват задълженията. Стоейки само и спирайки джипове, БМВ-та и Мерцедеси, не се спира войната по пътищата.