1022

Македон Булгар

преди 6 месеца

Донесете го той паметник тука у сред Скопйе, и наредете го, те ни освободиха од фашистичкиот окупатор. Ние тука немаме такви грандиозни съветски паметници. Имаме тук-там по некоя плоча за Тито и партизаните кои "сами" храбро избия германците и бугарите. :)

1021

Опълченец

преди 6 месеца

Единственият смисъл да освободят това пространство ще е да се използва за публичен линч на Делян Пеевски и всички други замесени продажни политици-атлантици. Ако Турция посегне на България, това ше е съдбата им.

1020

кухи глави

преди 6 месеца

ако резнат с флекса и главите на окупаторите (като ръката с шпагина) то и главите ще се окажат кyxu.

1019

Радослав

преди 6 месеца

Отмъщението на Просия ще е за пореден път да финансира атентат в църква в България чрез слугите си русоробите! Следващото посегателство над църква в България ще е от фен на Просия, да знаете!

1018

Анонимен

преди 6 месеца

За руските управници български "патриот" е само този българинц, който работи срещу България и слугува на Русия. Ако е неин агент още по-добре. Ще бъде "голям патриот". Тези фалшиви "патриоти" храненици на Азиатския департамент на МВРнР на Русия и българския народ е нарекъл още през XIX век "рубладжии", "черни души" и "предатели"!

1017

Радослав

преди 6 месеца

До 1062: вие мръсни ислямисти правихте бомбени атентати в църкви по време на погребение и сега имате наглостта, не извратеността да циврите,че нещо не било християнско! Кое ви е християнското бе терористи и муджахидини? Вие които клахте както турчин не е клал, вие които изнасилвахте, крадяхте като диви кучета държани на въже, вие които върнахте Източна Европа в средновековието! Вие които крихте, че АЕЦ Чернобил е гръмнал и изкарахте народа да се купи под радиоактивен дъжд!

1016

Анонимен

преди 6 месеца

Руския "принос" за откъсване на жива плът от българския народ е руската идея за създаване на нови нации на Блакните - типичен пример е отделянето на "македонската" нация.

1015

Болгарка

преди 6 месеца

Ръката на окупаторката (фигурата е женска - изваяна от склупторка лecбийка) с шпагина беше отрязана с ъглошлайф. Ъглошлайфа на руски се нарича болгарка - първите ъглошлайф машини в русия се появяват от България. Защото ги изпреварваме с почти десетилетие в производството на такива машини. Просто защото тия в русия са некадърни. Сиреч българка отряза ръката на окупатора.

1014

Радослав

преди 6 месеца

До 1062: и драго русоробче, вас ви има на снимки как ръкопляскате и припадате от екстаз като гледате как вождовете ви са се награбили и се мляскат страстно с език! После имате наглостта да викате на другите,че били фенове на еднополовите отношения? Не другите, а вие крещяхте горчиво на Брежнев и Тодор! Вие ги снимахте и си ги пазихте за спомен тия снимки! Вие за пореден път се опитвате да препишете собствените си грехове на другите! Вие събратимите на Ислямска държава!

1013

Анонимен

преди 6 месеца

Да плащат ПП и ДБ и Герб. Аз какво да плащам? Нито съм гласувалза тия нито нищо. Айде малко по скромно Захарова ли си каква си там

1012

До Радослав

преди 6 месеца

Адаш, тва да спориш с русорoби е тотална загуба на време, Тиквата го е казал на прoст човек кво му се набива

1011

Радослав

преди 6 месеца

Сталин е казал: редовият русороб е толкова тъпо парче,че ако казва на германският строй с реалното му име ще се бърка с нас, затова на всичко ще казва фашизъм! Даже вожда ви е имал катастрофално ниско мнение за мозъчният ви капацитет! Да драги ми фен на еднополовата любов, какъв точно е приноса на СраСраСраРядко за разгрома над Фашистка Италия? Че нещо не те чувам? 80 години не я научихте тази разлика между национал социализъм и фашизъм!

1010

Радослав

преди 6 месеца

До 1069: драги фен на еднополовата любов в стил бай Тошко и Брежнев, скъпо комунопитекче! Германия е НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА, А НЕ ФАШИСТКА! ФАШИЗЪМ В ИТАЛИЯ И ИСПАНИЯ ДРАГО ПЛАНКТОНЧЕ!Като научите разликата между фашизъм и национал социализъм ще ви позволим да си правите еднополовите паради и да се мляскате мъже с мъже като съветски лидери, вие разпространители на сифилис като мумията Ленин!Ама вожда ви Сталин правилно е знаел,че редовия *** ще обърка кой социалисти са лоши и кои добри

1009

Разбрахме

преди 6 месеца

До Анонимен1073 Сиреч ,с Киевска РУСЬ !

1008

Анонимен

преди 6 месеца

До Радослав ....Пасувала с окупация на Югославски земи ,с терор и убийства ,като в село Бойник ,или избиване на гърци в Северна Гърция . С фашистки бази от който излитат самолети ,отплуват кораби ,подводници или със спогодбите Клаузевиц -Нойбахер ,с който фашистит съдраха кожата на българите . А се наври в *** г.......з, женчо !

1007

Анонимен

преди 6 месеца

Московците не са приели православието от нас, нито азбуката. Затова толкова им пречи България на имперските амбиции. Ние с радост сме имали връзка с Киевската цивилизация. Московията е нещо съвсем друго. Откраднали са историята, фалшифицирали. Унищожили са на територията на Украйна всичко Българско. Както казват комунистите и техните създадени от тях славянчета - Всяко тържество на България е смърт за Русия. Може да се каже и обратното.

1006

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Според русофилите всички евроатлантици са ЛГБТ животни с розова коса и халка на носа, Европа замръзна без руския газ (а всъщност газта стана по-евтина от преди войната), Украйна била започнала войната, Москвата потънала заради лошото време и т.н и т.н. Аз да не казвам какво ми е мнението за русофилите, че много ще се разпенят.

1005

Анонимен

преди 6 месеца

До 996. Да, и интернетът беше по-бърз и не спираше при бай Тошо! Ех, какъв рай беше!

1004

т34

преди 6 месеца

Иска да каже че някой ще плати сметката от тази европейска русофобия.Ние явно сме в списъка.

1003

Анонимен

преди 6 месеца

До Радослав Първия многополов извратеняк ,който ми докаже ,че СССР не забил знамето си над Райхстага ,ще получи покана за гей тарапаната в Берлин . Евроизвратеняците не помнят ,че фашистите ги ръгаха в концлагери ,избиваха ,и не бяхя никак човеколюбиви към тях,а днес циврят ,че Червената армия разби фашистите . Плачете многополови !