280

Анонимен

преди 6 месеца

Тя операцията на Русия свърши отдавна. Не и трябва друга територия. Само си освободи нейните части.

279

Анонимен

преди 6 месеца

А като купувахте вили за десетки милиони не загивахте. Крушката винаги си има опашка, жалкото е, че винаги страда обикновенния човек. Погнусен съм вече.

278

горката

преди 6 месеца

Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава! Г-жата да обясни как по време на война се замогнаха неимоверно с имоти, ценности, пари. А глупаците умират на фронта!

277

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не бяхте слушали краваристан, а олена зельонская не беше се възползвала от "помощите" за лично облагодетелстване вероятно щяхте да живеете по-дълго. Сега ви чака съдбата на дучето и клара петачи.

276

Анонимен

преди 6 месеца

Че Ко ме грее мен Украйна и кога че *** ,толкова много милиарди ви подариха ЕС и САЩ че вече сте най богатите като семейство ,но едно е сигурно на изборите Зеленски няма да бъде избран ,който хвърли украински народ да се сражават за кауза на сащ и ЕС ,гадове слуги

275

Анонимен

преди 6 месеца

Много ви здраве. Сами си избрахте този път на развитие. Майдан, бомбардиране на собственото ви население в Донбас девет години, Порошенко наричаше хората там организми, после дойде неадекватният ти мъж, обеща мир в Донбас, имаше Мински споразумения, които не се спазваха, продължихте да трепете хората и децата в Донбас, 15000 мирни граждани и над 200 деца убихте. Е, какво, Путин много чака, докато ви подпука. Сега щели да умирате, ами ***!!

274

Кака Олена

преди 6 месеца

Хищна хиена..

273

Анонимен

преди 6 месеца

Тая Еленка като някоя поп-фолк икона е стиснала черния микрофон. И има повече ботокс от бившия ни здравен министър Ангелов.

272

Анонимен

преди 6 месеца

Рано или късно ще изчезнете клоуни гадни!!

271

Анонимен

преди 6 месеца

Ционистът да е мислил преди геноцида и провокирането на войната! Никой не е длъжен да му плаща войната! Освен това районите с руско население, под руски контрол не застрашават никоя трета страна! Да не говорим за световната сигурност!

270

Анонимен

преди 6 месеца

Зелена гадна клоунска фамилия прокажени!!

269

Анонимен

преди 6 месеца

Май и се услади бижута за милиони и иска така завинаги докато народа и мирът като мухи!

268

Анонимен

преди 6 месеца

Е нали побеждавате бе долни клоуни?!?

267

Анонимен

преди 6 месеца

Ако кравите спрат да ви помагат, в смърна опасност ще се вие и цялата върхушка. А за украинците това ще е избавление от смъртна опасност.За всички ония 17-годишни дето мъжленцето ти мобилизира, това ще е ИЗАБВЛЕНИЕ. За 60-годишните, също.Алчни, ненаяли се на пари власт!!!!

266

Анонимен

преди 6 месеца

Ние които сме от изтока тогава защо правителството и депутатите дават помощ на украйна щом оленка смята че само помощта на Запада е важна.

265

Анонимен

преди 6 месеца

Е, да за крадци, лъжци и военни престъпници има такава опасност. Тази отишла в сащ и от раз похарчила 1 милион долара в Картие. Ясно е, хазарите обичат разните железа, лъскави камъчета, ама с това яко се издават, че имат крадени пари. Шмъркачът стана доларов милиардер още през юни, миналата година... А от какво? От огромните помощи за Украйна и от продаване на старите железа от оръжейните складове на Африка и на други по света. Еми, ти така не се става милиардер, без бизнес и без работа. Комикът не е толкова кадърен а и кой му слуша глупостите... Идвай ден на истината и самите украинци, но и з

264

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро Зеленски и Зеленска ще бъдат обесени. От обикновените украинци. Ако преди това не избягат при покровителите си във ФАЩ.

263

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленска да си продаде бижутата за милиони, купени с кървави долари, мъжът и да си продаде яхтите ... а не да просят помощи от заработени пари на други държави. Зеленски стана ли вече милиардер

262

Анонимен

преди 6 месеца

но никаде не се пише как бандеровците 8 години убиваха , изнасилваха и то пред мъжете им ,взимаха робство на укепване бетоните бункери в Мариопол и т.н. Как грабиха салоните с коли и ги откаха в БЪЛГАРИЯ като лична собственност !!!! а те са крадени или взети от жителите на Донбас !Клипове още има с взимането на иуществото на малоросите където се вижда , че даже обожури се взимат !!! а сега ревете ,че ще умрете - значи Господ така е решил !!!

261

Анонимен

преди 6 месеца

Даааа, безотчетните милиарди ще намалеят на милиони и Оленка няма да може да пазарува скъпи парцалки в Милано