18

Анонимен

преди 5 месеца

Песков: Всички F-16 ще бъдат свалени за две седмици.

17

По същество

преди 5 месеца

Не, излизай. Време е за Възраждане.

16

Тодор Живков

преди 5 месеца

Здравейте бананаджии! Нали се сещате, че тези яко ще ви спукат гьона! И нищо не можете да направите, вие си ги избрахте. Ха ха ха хаааа!

15

баба мара

преди 5 месеца

краино време е всички да слезете от сцената всяка партия е с времето вашетомина не се ли убедихте че не ставате че не сте партия а икон групировка и всекивътре се бори за своята кауза за 4 години да спечели за 40 това е мисленето нацър-ву-ли-те които ни управляват от 1878 г до сега аз не гласувам защото нямаза кого

14

Анонимен

преди 5 месеца

Приемайте бюджета и важните закони и се разтуряйте,че ни писна от вас.

13

aaaa

преди 5 месеца

Ние като партия заедно с всички тези можем да говорим, че сме направили модернизацията на българската армия. Подмяната на руските самолети с Ф-16 цяла ескадрила, половината платена от нас. Страйкъри, радари, летища, каза Борисов. И всичко това на чертежи вече няколко години! Но платено.Не луд тоя дет яде зелника а тоз дето му го дава без пари

12

Анонимен

преди 5 месеца

Не,няма смисъл да оставате.То се е видяло,че вместо да работите,само създавате проблеми, интриги,задкулисни договорки с Пеевски,срещу когото преди 11 години протестирахте.Вие не ставате за партньори в управлението,затова си вървете с мир.

11

Обективен

преди 5 месеца

Боко има рейтинг отпреди 2 дни - 20 % одобрение и 60 % неодобрение. Шопарев е с 8 % харесване и 78 % необичащи свинско.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Няма смисъл ГЕРБ да същесвува.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Типична Бибитковщина,размахва юмрук и крещи по правителството ,а на края на изявлението премрънква нещо в смисъл"Абе то таковата,по-добре да си стои"Това са му всички изказвания напоследък. Ясно че магнитния ботуш му е стъпил на врата и няма мърдане.

8

анонимен

преди 5 месеца

При него България макар и бавно вървеше напред и добре, че се включи активно в политиката, че не ми се мисли с неудачните управленски импровизации докъде щяхме да стигнем.

7

О чуден

преди 5 месеца

Тоя що не е в затвора ве?

6

Магнитски

преди 5 месеца

Боко рападай сглобката, а ние ще вадим магнита и ще ти осветим откраднатите милиарди в Южна Африка, Дубай, Буенос Айрес, Хараре, Лихтенщайн и къде ли не още.

5

Българин

преди 5 месеца

Опааа ... внимавай, че довечера ще има обаждане от посолството и утре пак ще си кротък като агънце.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Бойче, след тази сглобка много от верните ти гербаджии, вече ги няма! Останах ти продажбите печалбари: Дончев, Сачева, Атанасова, Биков, Митов, Нанков! Тези ще те предадат и ще те тричат! Да си знаеш!

3

Анонимен

преди 5 месеца

НЯМА!

2

100% Бай Ганьо

преди 5 месеца

Едно време скалата махаше предпазителя на сглобката и ги засилваше в ъгъла на ринга.След това им правеше натиска на скалата

1

Жестоката истина

преди 5 месеца

Пак приказва глупости и лъже,много добре знае че всичко ще продължи докато посолството на САЩ реши.България е под чуждо управление на държава терорист,сащ ...