29

Анонимен

преди 6 месеца

Българският народ не му върви мисленето. Напишете List of United States military installation in Iraq и после погледнете миснуСЧЕНЦАТА на номер 29 (САЩ кога ще изтеглят войските си от Ирак?). Винаги съм смятал българския народ за пP0CT народ! Зашото той реално е даже много п....рост!

28

Анонимен

преди 6 месеца

Здравейте пичове? Как сте? Добре ли сте? Какво става със сапорта за Юкрейн, ще продължавате ли да сапортвате Юкрейн да продължи да се бие срещу незаконната инвейжън на Русия?

27

Анонимен

преди 6 месеца

"Макетата си вкараха автогол с тая среща, сега ако още държат да влязат в клуба на богатите.................... " Аууу, ние като от близо 20 години сме влезли в клуба на богатите, та сме цъфнали и вързали... на макетата акъла може малко повече от нашия да се окаже

26

Еврогей

преди 6 месеца

Хааайй гаааййз, хау'з гой'н? Предлагам да се сабереме една хомодружинка пред министерството на културата с искане песента "Мой мармеладный" да се забрани в България и всеки който си я тури на профила да бъде обявен за руски шпионин.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Премиерът на Северна Македони нарече визитата на Лавров дипломатическа победа на ОССЕ.

24

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ кога ще изтеглят войските си от Ирак?

23

Анонимен

преди 6 месеца

"ОССЕ осъди уската агресия срещу Украйна, Лавров в изолация"_________Момата, дето е "написала" тази новина и я е пуснала с това заглавие, нещо силно се е омотала. ОССЕ не е осъдила каквото и да е, защото мненията на отделни присъстващи не са позиция на ОССЕ, Лавров не е в изолация, кадрите показват, че говори пред препълнена зала, а програмата на 80-членната му делегация е ясна, вкл.неговите срещи. А за "УСКАТА агресия", какво да се коментира...поне заглавията да можехте да си пишете правилно...

22

Анонимен

преди 6 месеца

Външният министър на Унгари Сиярто и Сергей Лавров проведоха двучасов разговор в Скопие. Сиярто поздрави Лавров и Мария Захарова за добре дошъл на чист руски, а после разговора продължи на английски, Лавров го попита как е пристигнал и къде е нощувал. Сиярто отговри ще е нощувал в къщи, при жена си, и се засмя. После добави, че имат две деца, две момчета - Петер и Павлик, на 8 и 12 години.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Грозният, дърт конь е типичен представител на руската арогантност и шовинизъм... Така ли не виждат, че целия свят ги осъжда и мрази заради тази бeзyмна война?

20

Анонимен

преди 6 месеца

"Основната точка в дневния ред беше пълномащабна агресия на Русия в Украйна."..............Така де, да не разсърдим богоизбраните заради пълномащабната им агресия срещу цивилното население в Газа, което е пряка заплаха и за европейската сигурност. Блинкен си е тръгнал и нашта Мара е заприпкала като кученце след него. Не знам защо Лавров изобщо си е направил труда да отиде на този цирк.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Журналята да напише какво е това ОССЕ, ако знае де. Аз нищо не разбрах

18

Анонимен

преди 6 месеца

гордейте се ямболии че сега купуваме руски газ чрез прекупвачи на по високи цени,гордей се че кевр вдигна цената на газа с 36%,върви гордо изправен паветножълтнико

17

ЯМБОЛИЯ

преди 6 месеца

Гордея се с г-жа Габриел. Никаква милост към руските агресори и фашисти.

16

Itso

преди 6 месеца

Макетата си вкараха автогол с тая среща, сега ако още държат да влязат в клуба на богатите - ЕС освен промени в конституцията си ще се наложи и cвирки да правят.

15

Анонимен

преди 6 месеца

До 5. Явно и ти и други като тебе ви е срам от глупавото поведение на тази мисирка и плямпате взели некипели. Но факта си е факт тази направи България за смях и не за първи път.

14

По същество

преди 6 месеца

САЩ, Полша, балтийците и ние барабар Петко с мъжете. Не ни отива такава русофобия. Даже Великобритания са останали. С поколения ще берем още срам от тези управници назначени от посолствоТО.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Марийка Габриел що така скоропостижно си обра чукалата? Трябваше да остане и да начука канчето на Лавров, съвсем щеше да се издигне в очите на ......некои.

12

Неразбрал

преди 6 месеца

От 60 делегации 5 били бойкотирали. А останалите слушали с интерес.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Мдааа.... така хубавичко го изолираха Лавров, че пълна зала, яйце нямаше къде да падне, му слушаха речта. За разлика от нашия Академик-алхимик, когото само преди няколко дни в ЕП така го уважиха, че цели 3-4 дремещи евродепутата бяха в залата, докато говори.

10

Гебрейесус

преди 6 месеца

Тя си е за осъждане уската агресия.