115

Истината

преди 7 месеца

До 125. Той победителят на изборите ислямофобът и десен популист Вилдерс получи първия си отказ и претърпя неуспех в търсенето на коалиционни партньори, предишната управляваща партия VVD не иска да участва в съюз с него. Същият случай като нашите популисти ИТН, които спечелиха едни избори, но всички ги изолираха, а на следващите се сринаха!

114

Забрана

преди 7 месеца

Крайно време е да кажат, че не приемат вече бежанци .Не може целият воюващ народ да се преселва . Стига със тази" глупост".

113

Това са САЩ и ЕС

преди 7 месеца

А защо никой не казва кой предизвика тази бежанска вълна,кой направи арабските революции,кой нападна,Ирак, Либия,Сирия и пр. и предизвика кланета и преврати в арабският свят?!

112

Анонимен

преди 7 месеца

Германките обожават мароканци и араби.Носят се легенди сред тях за мароканските мачовци.Така че заслужават си социалните помощи по някакъв начин.Германските мъже са повечето на другият бряг и арабите ги заместват.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Докато не си изгоните краварската агентура, това няма да спре полицай Ниджип!

110

Анонимен

преди 7 месеца

Затова в Холандия спечели патриот. На холандците им писна от тоя бежанци. И затова сега новият премиер на Холандия каза повече мигранти от неевропейски страни не приемаме. Край. Холандците дори прогледнаха, на немците ще им трябва повече време. Освен това немците са опасни, защото като огладнеят и ще се озлобят и ще родят нов чичко с мустачки, който ще запали Европа. Немците са фанатици и залитат в крайности и правят войни.

109

До Проблемът е /94/

преди 7 месеца

Нали видя какво казва шефката на Центр.соф.гробища? Нагло защитава ромите изнудвачи и казва, че заплатите им са малки, затова дрънчели пари от опечалените и ако ги уволни, няма да има кой да работи като гробар. А те искат по 3000 лв и заплашват, че в противен случай ще бъде разрушен гробът на близкия им покойник. Други пък трошат паметниците и изнудват близките да възложат на тях да поправят и после да пазят гроба от вандали. Плашат ги, че в противен случай гробът ще бъде продаден на други хора.

108

Анонимен

преди 7 месеца

Няма немога, Меркел покани всички желаещи! Нека сме солидарни европейци и атлантици, не се цепете, че САЩ ще ви го на...!

107

Факт

преди 7 месеца

Мигрантите в Европа и у нас,асимилират коренното население и превземат територията.

106

пияница мистик

преди 7 месеца

Ами ще станат като Франция. Там има цели квартали в която полицията изобщо не влиза от страх. Законът се определя от уличните банди. И бял също не ходи там, защото са само някакви араби или африкански чернилkи и ако само те ограбят и пребият ще си късметлия. Гледах и един белгийски филм, където 2-*** патрулиращи си говореха колко мразят мигрантите. Ходят вика единия в 18 часа да крадат показно по магазините, за да ги задържим и вкараме в ареста, защото в 19 дават вечеря и спят на топло с телевизи

105

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм ЗА изпращане на мигрантите към западен ЕС .Искам даим осъществя мечтата да живеят там .Да се организирaме с автобуси и камиони заедно със Сърбия,Румъния,Турция и Гърция да ги извозваме до Австрия да си ги оправят те . Ние мигранти не сме канили. Който си е канил гости, да си ги взима. Балканите не сме кошче за отпадъци .

104

Анонимен

преди 7 месеца

Тая oт.kaчe.нa държава на два пъти закопава Европа. Сега за трети. И главите им така и не увират! А за капак се чудят защо смислените хора се ориентират към националистически и патриотични партии и печелят избори. Ами да се чудят!!!

103

Анонимен

преди 7 месеца

Бабо Меркел, кой ми сраааа в гащите, а?

102

Анонимен

преди 7 месеца

Германците искат да отсеят сега и ако някой от тия става за нещо да го вземат, а другите при нас и на източна Европа. Тоест да си приберат не повече от 10 процента от тия, които поне могат да четат и да пишат и другото да го пращат в България и Полша. Само че тая няма да стане! Вие си ги поканихте, вие си гледайте. Аз непоканени гости не приемам у нас.

101

Късно е, чадо

преди 7 месеца

Какви са тези помощни организации там? Да не е нещо от рода на НПО-тата? Защото само представителят натакава помощна организация мисли, че "ситуацията не е чак толкова драматична". Останалите германци вече нададоха плач Йеремиев, но късно е чадо. Меркелица ги покани, а после вие си я преизбрахте. Сега се сетихте да мислите как ще се справите с милиони хрантутници, които нито мислят да се интегрират към вашата култура, нито им се работи.

100

Анонимен

преди 7 месеца

До Г557дт По надолу в коментарите писа един пич, какво работят българи и румънци в Германия, работа която немците не искат, проблема им е, че цветните също не искат да е работят тази работа :)))

99

Сравнение

преди 7 месеца

В ИСПАНИЯ пълнолетните лица, търсещи убежище, които са настанени в споделено настаняване с храна през първата шестмесечна фаза, получават джобни пари от 51,60 евро на месец. Родителите също получават по 19,06 евро на месец за всяко непълнолетно дете. Разходите за местен обществен транспорт, такси за превод, езикови курсове и т.н. също ще бъдат възстановени срещу касова бележка. Търсещите убежище също имат право да работят в колективното настаняване и да печелят до 185 евро на месец.

98

30 годишен

преди 7 месеца

Аз живея в Германия, имам си немско гадже. И на мен и на нея не и се живей повече тука, че не се търпи вече. И аз и предложих ако иска да живеем двамата в Испания. Записахме се двамата в едно шуле на курс по испански и сега го учим.

97

Катя

преди 7 месеца

Ами, така е. Като германските управници не четат експертните коментари в днесбг. Нашите алкохолизирани псевдо-десняци откога слагат кръста на Европа, че е асимилирана. Ах тези лоши лоши Шваб и Сорос..

96

Сравнение

преди 7 месеца

В УНГАРИЯ на практика няма търсещи убежище поради рестриктивната политика за бежанците. Убежище може да бъде поискано само в унгарските посолства в Киев и Белград. Според статистическата служба през 2022 г. е имало общо само 46 молби за убежище, от които 10 са приети. Своеобразна толерантност с право на труд получиха само 20 души!