14

Анонимен

преди 6 месеца

Екстра! Всички чиновници да бичат по 1 месец годишно по чукарите, та да им дойде акъла. А не да спят върху компютъра за 3 бона на месец. А чиновничките и те да ходят да им готвят и перат гащите. Идеята е супер

13

Тва

преди 6 месеца

Че този е луд не значи че тука е мястото да се изявява

12

Карлос Сайнц

преди 6 месеца

Войска няма, но администрацията покрай войската е впечатляваща - то са военен съд, военна прокуратура, военна полиция, изпълнителни агенции към военните, министерсва, комисии и т.н. Много вожд, малко индианец.

11

Е

преди 6 месеца

Не не ти се получава каквито и да са ти аргументите

10

Невероятни умници

преди 6 месеца

Напълно съм съгласен! Изпращайте за пушечно месо на фронта онези чиновници от държавната администрация, които гласуват за ГЕРБ, а също тpoтинеткаджиите и транс-джeндъpите гласуващи за ПП-ДБ. Опитаха с останалите (на възраст 40-50 години), но след всяка повиквателна се вдига шум до небесата. Сега поне ще има полза от това, че ще намалее държавната администрация.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Армията ни е пълна деградация, чакаме на НАТО да ни пази и си свиркаме.То по и кой ще ни нападне,Македония ле, Сърбия ли...

8

Пушечно

преди 6 месеца

Месо няма наркоманке

7

Внимавай с

преди 6 месеца

Обидите

6

хи хи хи

преди 6 месеца

*** ми украинецо, ти си СРАМ за България

5

Dabe

преди 6 месеца

Кух като гъдулка .То и сега няма кандидати пък с това изискване направо ще цъфнем.ППДБЛГБТ капацитети.

4

:-)

преди 6 месеца

Няма пушечно месо за армията. Това как се връзва със статията на ,,Дойче Веле" за война с Русия?

3

Марсел Попов

преди 6 месеца

Ами време е вече и Цъpвyлю да даде своя дан за НАТО не само да чака наготово да му пазят пoтypите. .

2

Христо Христов

преди 6 месеца

Правилно. Но трябва да е задължително и за всички. От 18 до 65 години ВСИЧКИ мъже и жени трябва да са готово за фронта да защитават ценностите на ЕС и НАТО! Само трансърите трябва да са по желание. Защото те носят духа на атлантизма (думи на Байдън).

1

Анонимен

преди 6 месеца

Ами това не е толкова лошо. Значи като стане някоя патаклама, първите мобилизирани ще са администрацията. Съответно администрацията бързо ще намалее, а пък нали все това ни обещават политиците - да намалят администрацията. Ето, измислиха начин.