90

Анонимен

преди 8 месеца

И се чудехме как ПП имат такива резултати като по всички сайтове ги плюят ,а то работата бил с машините

89

Анонимен

преди 8 месеца

Щом според Денкюф доклада е манипулативен то следва ДАНС да бъде разпусната нали така ? Щом за кметски избори пускат манипулативни доклади кво ли ще е по отношение на шпионажа и контрашпионажа нали така бе Денкюф ?

88

1262

преди 8 месеца

А къде бяха ДАНС когато Радев беше избран с активната намеса на Решетников. Къде бяха ДАНС, когато руски агенти взиряваха оръжейни складове и тровеха хора.

87

Анонимен 7

преди 8 месеца

от 1944 г. до 1947 г. България угоява 300 000 руска армия. Прес това време златните монети са иззети насилствено от населението, над 200 тона злато заминават за СССР, заедно с древни свещени книги и църковна утвар от манастирите, църкви, музеи и библиотекиИ сега дай инфо къде да го прочетем това и ние,че да сме запознати всички в България. Не е по темата,но то няма и тема!Поредните лъжи от всички посоки.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Там,където не става с пари,става с много пари,за да прецакаш вот.

85

Аз

преди 8 месеца

След този фалшив избор, без значение с машини или с хартии, Денков просто трябва да подаде оставка! Всичко останало е просто удължаване на агонията наречена сглобка!

84

До 89

преди 8 месеца

Те тези с палатките и сламата трябва да се радват че ББ не е тръгнал да ги съди един по един за онези глупости за пачките, кюлчетата и къщата в Барселона. Щото наистина ще направи пачки от обезщетенията. Game Over.

83

Анонимен

преди 8 месеца

Мишините си са наред ,защото МВР започнаха да ги карат по местата ,явно ДАНС имат доказателства за ПП ,тия трябва да с е рзследват и на съд ,сега че ни приемат в Шенген на върба в петък

82

До 95

преди 8 месеца

Така е! Особено че принтираните лисчета от машината явно не се броят..

81

Анонимен

преди 8 месеца

Гьобелс Денков и шофьора му минавали с колата покрай една ферма и блъснали едно магаре. Гьобелс казал на шофьора да отиде да съобщи на фермера, че му е сгазил магарето. След малко шофьорът се върнал с луканки, кашкавали и шише ракия. Гьобелс го попитал за какво са тези мезета и шофьорът казал - Не знам, аз само отидох при фермера и му казах "Хайл Гьобелс, магарето е мъртво!" И той ми даде мезетата и каза, че трябва да го отпразнуваме.

80

Анонимен

преди 8 месеца

На младата бaбa ягa пак и избяга поста на министър-председател.

79

Извод

преди 8 месеца

Фактът, че обявяват такова решение 2 дена преди изборите и имаше и информационна кампания за гласуване с машини, показва, че няКОЙ много иска да намаже от резултатите

78

Ако утре резултата

преди 8 месеца

На ПП в страната ( София нали си гласува незаконно с машини) е 7% , следва че Хредишните Избори са били фалшиви!

77

до 58

преди 8 месеца

Така е, но да уточня, че Борисов не беше свален, а изкара пълен трети мандат с Кабинета Борисов 3 (въпреки шкафче-гейт, платени протести с палатки,палене на полицаите със слама, мятане на свински уши, домати, пъдпъдъчи яйца, тоалетна хартия, пръскане на жандармерията с лютив спрей и бомбички хвърляни от украсите на 2.09.2020г.) Дори Барселона-гейт и разнасяне на ковчези, бесилки в центъра на София не свалиха Борисов. Свалиха го с машините. Кодовете винаги са били в ДеБе.

76

Анонимен

преди 8 месеца

от 1944 г. до 1947 г. България угоява 300 000 руска армия. Прес това време златните монети са иззети насилствено от населението, над 200 тона злато заминават за СССР, заедно с древни свещени книги и църковна утвар от манастирите, църкви, музеи и библиотеки

75

Дам...

преди 8 месеца

ЦИК реши- този път изборите ще се крадат по традиционен път чрез хартия! Защото чрез машините крадат само шарлатаните, а те Герб и ДПС си държат на традициите, при които печелившите са именно те! Та така, който и да спечели на утрешния вот, големият губещ отново ще е БГ народа!

74

Киро Канадеца

преди 8 месеца

Путин е виновен!

73

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

А онзи зам министър да не е фалшив Нали е от шарлатаните отишъл да бърника в машините за гласуване Кой го прати там каква еднолична работа има там с машините за гласуване на България Къде е този човек Защо неизлезе и да каже ако е почтено това което прави Вместо това куп лъжи куп заблуди ревове от шарлатаните ОСТАВКА НЕЗАБАВНА СЛУЖЕБНИ

72

Анонимен

преди 8 месеца

Нека жълтопаветния плач и соевите сълзи започнат .... сега !

71

анонимен келеш

преди 8 месеца

Довечера Киро няма да спи,а в спалнята на Спецов и Кокора ще е тихо:):):)Утре в София 7/8% по малко за ППДБЛГБТ отколкото шяха да си натракат с принтерите:):):)