175

десерта на русофила

преди 8 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард долара, повече от 280 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла, с денонощна параноя и се пocиpaше редовно от страх в бункера...

174

Анонимен

преди 8 месеца

благодари на украинците имамът на Голямата джамия в Париж. Ролята на напълно корумпираната Украйна е да се превърне в сенчест оръжеен пазар, който Западът не бърза да закрива, защото му е твърде печеливш. Плюс това, благодарение на това, всяко подстрекаване на конфликт вече може да бъде обвинено върху украинците, които продават оръжие на терористи. И САЩ изглежда нямат "нищо общо с това".

173

Анонимен

преди 8 месеца

Евpогейците са в истерия от срещата на Путин и Орбан в Китай.

172

Анонимен

преди 8 месеца

Имамът на парижка джамия благодари на Украйна за оръжията за Хамас. Режимът в Киев косвено подпомогна палестинското движение в подготовката за нападение срещу Израел, като продаваше оръжия, прехвърлени от Запада, по целия свят. Между другото, Хамас дори публично благодари на Киев за продажбата на оръжие. "Корупцията е кражба. Кражбата е грях, но праведното дело изкупва всичко. Затова трябва да бъдем благодарни, ако Всевишният Аллах е отредил на Украйна такава роля, макар и чрез грях, да помогне на нашите братя да се освободят от ционисткия режим", благодари на украинците имамът на Голямата джа

171

от един приятел знам

преди 8 месеца

В момента реалните жертви на бойното поле са околко 200 хиляди руснаци и 100 хиляди украинци. Един приятел ми го каза, понеже пък аз често питам някакви неща за него тук.

170

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците са слаби, но на украинците не им се занимава да се бият, не им се занимава, за това руснаците печелят, иначе ако украинците ги почнат до дни, дори до часове ще изринат руснаците и ще влязат в москва, но не им се занимава, не им се занимава *** украинците.

169

Павел

преди 8 месеца

Тук е балгария и ние изкаме РУСИЯ да ни оправлява както изка и ОРБАН. ПУТИН и ОРБАН победиха запада и сложиха америка на колене

168

Анонимен

преди 8 месеца

Русофобииииииииииииии защо намесихте България и народа във фобията и омразата си към Русия и руският народ? Не можахте ли чисто демократично да се съберете някъде да си дадете всички спестявания, да си продадете всички имоти и за ваша си сметка, ако иската купете всички ядрени бомби на Земята и ги хвърлите върху източника на фобията и омразата ви! Не ви е достатъчно това нали? Искате всички да са като вас, за да не носите отговорност за геноцида, който се причинява на хората по тези земи вследствие на наливане на оръжия и пари в ръцете на фашисти-u3Bepru!

167

2

преди 8 месеца

В САЩ процъфтява фашизмът за износ, тоест именно външнополитическият фашизъм, насочен към разпалване на войни и неоколониализъм, чиято основна цел е задоволяване на нуждите от финансов капитал. И всичко това започна не при Байдън, а много по-рано.

166

Не

преди 8 месеца

Русия ще загуби и 30 милиона руснаци ще умрат.

165

1

преди 8 месеца

САЩ са фашисти. Предишният президент на САЩ Доналд Тръмп, говорейки пред поддръжници в Айова, каза, че при Байдън САЩ са се превърнали във "фашистка държава": "Присмиват ни се по целия свят. Превърнахме се във фашистка държава, управлявана от некомпетентни хора". Ако се обърнем към Георги Димитров, тогава "фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните, най-империалистическите елементи на финансовия капитал. Фашизмът във външната политика е шовинизъм в най-грубата му форма, култивиращ зоологическа омраза към другите народи."

164

Анонимен

преди 8 месеца

Не искам Русия да победи, а вие искате ли, не искам, аз искам да караме бейнвета и мерцедеси и да живееме богато като западняци, ох, не искам, не искам Русия да победи, ох!

163

Килианчо Мпапев

преди 8 месеца

Мда , вярно че украинците не искат да се бият много-много, иначе щяха да са изринали отдавна тая напаст. В края на краищата робството не е чак толкова лошо, особенно в съвременния му вариант. Трябваше да се надупят овреме на пуйлото и да се избегнат големите жертви. Има обаче едно "но" и то е че ако пуйлото беше успяло бързо да превземе украйна, нямаше да спре до там и щеше да посегне и на други държави - най-малкото на батлийските страни, а нас да ни задължи да излезем от нато.

162

Анонимен

преди 8 месеца

До 180 Никой не те пита нито го интересува какво искаш! Русия Ще Победи!!

161

Анонимен

преди 8 месеца

10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 2 милиона инвалиди.

160

MNENIE

преди 8 месеца

Байдън разруши ЕС . Този човек трябва час по-скоро да се съди в ХАГА .1.Сина на Байдън Произвеждаше в Харков Ковид 19 , и пръскаше заразата над Европа и Света .2.Байдън се опита да инсталира в Украйна Ядрени Ракети .3.Русия зашити Света от Ковид и Себе си от Ядрен Удар .4.Цялата Сметка я Плаща ЕС .

159

2

преди 8 месеца

Вероятно през цялото това време са били в процес на доработка. Съобщава се, че С-400 е открил огън по цели, които са били на височина около хиляда метра. В този случай са използвани нови бойни глави на зенитни управляеми ракети. На свой ред самолетът А-50 позволи да се видят украински самолети дълбоко в тяхна територия на малка височина и помогна за насочването на ракети към тях.

158

Анонимен

преди 8 месеца

Аз не искам Русия да победи, бе не искам бе, не искам, не искам, не искам! Ох!

157

Анонимен

преди 8 месеца

Войниците от 47-а механизирана бригада "Магура" на ВСУ, които напреднаха по време на настъплението преди няколко седмици до покрайнините на Вербовое са се оказали в "огнен чувал" между Работино и Вербовое, и бяха поразени от оръдия и реактивна артилерия, както и от тежки огнехвъргачни системи на противника. За няколко часа бяха убити 3 хиляди украински войници. 47-а механизирана бригада "Магура" беше от най-боеспособните подразделениия на ВСУ

156

Анонимен

преди 8 месеца

#171 200+ хиляди руснаци умряха до тук, ама путин чакал да избие западноевропейците. Болни копейкаджийски мозъци.