34

Айде и тоА!

преди 11 месеца

А бе,Кермид,ти също допринесе съществено за демографията!!! Краде с другите пр0дажни брюкСелските лакеи и развява гордо някакви трансатлантически ценности, докато огеабвахтр и прогонвахте хората от България и унищожавахте съдбите на поколенията! Сега се сети,пр0дажен Кермид да покажеш уж загриженост,щото идват избори и искаш пак да папкаш... Бай Ставри те чака за вечеря,не закъснява! Човекът е строг,но справедлив!

33

Читател

преди 11 месеца

Добре де! Той като е бил премиер защо не го направи а сега другите да го правят?С една дума: "Не ме гледайте какво правя,слушайте какво ви казвам"!

32

До Здравеняк с макар

преди 11 месеца

За този правопис си е много..

31

староземец

преди 11 месеца

Скоро ше се именуваме Индустан, кога наште туареги стана аги на бюлюка, демек чорбаджии на земята, щот назе ни "умни глави" управляват.

30

Анонимен

преди 11 месеца

И да расте населението по брой, ако не си оправим качеството няма смисъл

29

Здравеняк с макаров

преди 11 месеца

Семейство в България. Тати, Мама с две дечица, живеещи в къща с един автомобил с добри професий и без банкови задължения. Разчитащи на добро здравеопазване и спестени пари в банката поне за три години напред..... Много ли искаме.....

28

Анонимен

преди 11 месеца

Освен голите бройки е важен и етническия състав. Това защо не го коментира "великото" юпи на НДСВ, който беше министър на държавната администрация и административната реформа, или там каквото измислено министерство му бяха направили

27

Счетовдител

преди 11 месеца

Най-добрата мярка е да спрат пенсиите , който има деца да го хранят.. Тогава хората ще имат 5-6 деца които застраховка живот.. държавата се провали редно е да се изтегли и да не събира пари за осигуровки при положение че няма да може да плати ..

26

Анонимен

преди 11 месеца

С лъжите си някои хора разсипаха Ловеч.Набутаха простолюдието в тоя град проститутката в Милано тяхно производство разсипано момиче от 20години е нека си видят продукцията Минчо Казанджиев бъди жив и здрав така ни лъжеше 30 години така и продължава корупция ядене пиене и жени леки да са живи и здрави община Ловеч

25

Танас

преди 11 месеца

Демагогията ви е приоритет на вас (със Станишев), не демографията.

24

Ама

преди 11 месеца

Точно кабинета на НДСВ въведе делегираните бюджети в училищата. Разби образованието и с тия защитни организации ги направи ***.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Демографията на България не е трагична ,имаме значително по голям прираст от много държави в ЕС.В предни години имахме 1.6 раждания на жена сега имаме 1.8 .Което е много добре.А ако предположим че в бъдеще влезем в еврозоната ,Шенген и България има 6 магистрали изградени от край до край и догоним средно европейските нива ще започнат да идват неограничено количество мигранти.

22

Анонимен

преди 11 месеца

С 20 000 само *** ще произвеждаш, виж ако някак се вземем в ръце, почнем да работим здраво, да наказваме като общество тарикатщината и селяндурщината и да изкарваме по 20 000 на месец ще стигат и за нормални деца.

21

Анонимен

преди 11 месеца

сигурни ли сме, че искаме да размножаваме хората готови да направят дете срещу 20 хиляди лева?

20

Анонимен

преди 11 месеца

А ще се осмели ли някой да сложи край на професията "самотна майка"? Не говорим за модерното сега семейство без брак, при което бащата дава името си на детето, така майката не се води самотна, а за ромките, които раждат по 10, а казват, че не знаят кой е бащата и държавата ги подпомага допълнително финансово? И по пет да почне да ражда българката, тия не можем да ги стигнем!

19

Здравеняк с макаров

преди 11 месеца

Един бандит в миналото беше казал! В тази държавица /България/ има оогромно количество пари и ще има още дълги години. Политиците ни тук работят а в САЩ си харчат заплатата.....

18

Анонимен

преди 11 месеца

Значи всичко Слави къде са ти децата имаш пари за да отгледаш цял футболен отбор всички богаташи трябва да имат поне по един баскетболен отбор от деца но те нямат

17

Начо Културния

преди 11 месеца

Да се раждат повече българи, кое му е хубавото ? Като се има предвид процентът проссстаци, уважаемият г-н Василев казва "Раждайте, че ще намалеят просстаците".

16

Анонимен

преди 11 месеца

С 20 хиляди лева на новородено, ще задлъжнееш по махали и гета с по 100 хиляди лева за пет години на семейство. Ще го оправиш като бройка, но като качество?

15

корав шоп

преди 11 месеца

Тоз маймун да си оди от дека е оти ми образува нерви!