49

Bai Dun

преди 8 месеца

Мерси за пропагандата става все по зле !!!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Проектът Украйна се закрива.

47

Анонимен

преди 8 месеца

В Германия си задават въпроса, защо в класацията за краш тест на Euro NCAP в топ 3 няма нито един немски производител, дори европейски, а там са само Тесла и китайски производител.

46

До 52

преди 8 месеца

Какво контаранастъпление търсиш след като няма настъпление. Блатняните диваци са се окопали и кремалския диктатор няма денги дори да им помогне с лекарства или основни продукти. Но това няма до го чуеш то таас или телеграм.

45

Анонимен

преди 8 месеца

хаххаха,някой вярва ли на тая измислица?

44

Анонимен

преди 8 месеца

HiPhi и Zeekr официално започнаха продажбите в Германия. От тогава в немското интернет пространство блогърите задават въпроса - защо Zeekr X има по добра комплектация от BMW X5, а струва с 30% по-евтино.

43

Истината

преди 8 месеца

До Учи български. Първобитното блато наречено русия не се пише с главна буква. Това ще ти го кажат в целият цивилизован свят като САЩ, Великобритания и Европа.

42

Анонимен

преди 8 месеца

До авторката, правиш ли разлика между ГУР и ГРУ? От написаното май не, а трябва.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Новият Zhiji LS6 e с три пъти повече конски сили от BMW iX3 и струва само 41 хиляди долара за пълна комплектация. BMW iX3 с пълна комплектация е 80 хил долара. При това BMW iХ3 също е с китайска батерия.

40

Анонимен

преди 8 месеца

На Сирски ли да вярваме или на анонимен телефонен запис на пиеска разиграна от ГУР?

39

Анонимен

преди 8 месеца

A какво става с контранастъплението?

38

Учи български и след

преди 8 месеца

това давай съвети! До Истината. . . русия се пише с главна буква все още. Интерестно се пише без (т), защото произлиза от интерес, а не от интерес(Т)!

37

Анонимен

преди 8 месеца

Генерал-полковник Олександър Сирски, командващ сухопътните сили на Украйна, днес написа във "Фейсбук", че през последните дни сраженията по северния участък на източния фронт на Украйна "значително са се влошили".По думите му след загубите руските сили са се прегрупирали и сега организират атаки около село Макеевка и се придвижват към град Купянск. Според Сирски целта им е да обкръжат града и да достигнат до река Оскол.

36

Анонимен

преди 8 месеца

На драскачите им се е свършило белото! Брендо къде си?Днес е хубав сайт!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Статия достойна за вестник лична драма. Това не е сериозно ,да се смее ли човек да плаче. Според предполагаем,евентуален телефонен разговор.оправихте ми настроението,верно! И задължително краварско име да си избере,за не залитне къв някоя друга страна.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Поне е жив и говори с майка си, макар това да е съшито с бели конци опашата лъжа. А над 400 хил укри са вече под земята. Денацификацията върви по план.

33

Истината

преди 8 месеца

Между другото вчерашното убийство на френския учител беше извършено от чеченнски имигрант роден в русия. Интерестно е как българските медии изметоха тази новина под килима. Не е за учудване защо късокракиа кремълски диктатор подкрепя палестинските диктатори.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Такива като него ще стават все повече. Рано или късно войниците започват да проглеждат за истината, с каквато и пропаганда да са облъчвани.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Пропагандата на САЩ расте с пълна сила та такива сърцераздирателни драми ще се измислят много а че близо милион повикани в украинската, армия, не са се явили и са, дезертирали за, тях мълчат

30

Всичко е точно

преди 8 месеца

Викам си я да проверя какво е това Kyiv Post ,КОЙ ГО ПРИТЕЖАВА.О, изненада някой си с американско гражданство Джед Санден който от 1995 до 2009 го развива и докато връзките му с Порошенко не са удобни и е обявен че е не е добре дошъл в Украйна! Вторият от 2009 пакистански бизнесмен Мохамед Зох. / .ур .Третия е приказка - сириец ( с украинско гражданство )който цял живот преди това се занимавал с търговия по времето на лошият СССР . Абе свободни медии...кво разбирам аз.