50

До 87

преди 8 месеца

Украйна официално има 23 милиона житери в момента, Русия с новите анексирани земи 156..

49

Зеленски

преди 8 месеца

Вече е заснел филма за Перемогата на Украйна в студиото в Киев! Сега чака само Сената да одобри бюджета за промоция на филма!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Не ме е интересна нито една от двете страни . Но няма как да победи страна с 26 мил. Население друга с 140 милиона. Всичко много прилича на договорняк , както казват и на руски и на украински, а на нас дуупее нияко

47

С400

преди 8 месеца

Миналата седмица една в Крим, днес в Белгород! След седмица, може и тук да го прочетете!

46

До 81

преди 8 месеца

Да бе, снимали филмче на плажа в Одеса, все едно са на Крим за фейсбук победата! Но когато гламнокомандващия е актйор, то и войниците стават актйори!

45

Анонимен

преди 8 месеца

Пак ли?

44

Анонимен

преди 8 месеца

Още една С 400,дала фира! . 1,2 милиарда!

43

Анонимен

преди 8 месеца

Само як бой по празните руски канчета, това му е майката.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Дезинформационната операция около крим показа че разчитат само на дезинформация ,пленения каза че са искали да забия украинско знаме някъде си ,както често го правят напоследък

41

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленият Гаргамел защо кани папата?Пак ли ще му подарява сатанинска икона с черна дупка на мястото на Исус?!Да спира белото!Наградили са някакъв сатанист там с медал за поугаване на църквите,а той папата ще кани...Не го е срам!Там горе е един и.лично ще отговаря пред него!

40

Анонимен

преди 8 месеца

Те се намират на чужда територия, а не украинците -> Всичко на изток от Днепър + Одеса е руско. Всичко на запад от Днепър без Одеса е полско. Украинска нация няма, както нямаше и украинска писменост. Украйна всъщност са 100 олигарха, които седят в Киев и въртят цялата държава. Като Порошенко, например. Цялата патаклама е да се защитят интересите на тия олигарси. Те пък се отчитат на Запад... в САЩ...

39

Анонимен

преди 8 месеца

Пичуе, вие наред ли сте? Да подкрепяте да подкрепяте руските главорези?! Те се намират на чужда територия, а не украинците. Ако ви влязат в къщи, вие сигурно доброволно ще се изнесете от там.

38

Шефа

преди 8 месеца

Тоя въобще не е в ред! Какви глупости плещи? Ще ни докара руските танкове до България!

37

Анонимен

преди 8 месеца

до 63 Е как да няма контранастъпление ве? За 4 месеца превзеха 7 села с по 500 души население, където пък там нямаше руски войници. Постижение си е!

36

Анонимен

преди 8 месеца

Избягалите укропитеци от цял свят надъхват Плесена да се трепат,а те със скъпите джипки джиткат по света.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Какво контранастъпление продължава? Почвало ли е въобще. Не знам как този успява да омагьосва още укрите, но тези приказки са за вътрешна употреба. Навсякъде по света засрамени свалят украинските знамена. Вече няма загърнати в жълто сини чаршафи да врещят-Слава украини героем слава. Ентусиазмът затихва бързо и неумолими.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Фашиста Зеленски има еврейско потекло, Фашиста Хитлер има еврейско потекло. Познайте каква ще е съдбата на наркомана Зеленски! Няма нищо случайно на този свят!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Когато удари една магистрала и е готов да превземе Москва, когато го пусне започва да проси всьо и вся.

32

Мария Гаргамел ГЕРБ

преди 8 месеца

Време е и Ердоган да направви специална операция в Делиормана , Хитрино и Дулово..Да видим родната къща на Деса Дуловската от герб . А родното село на Доган е само на 15 км от Дулово .

31

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да поздравим младежкия отбор на Лудогорец, който днес постигна важна победа в младежката Шампионска лига, с гол в последната минута, срещу беларуския Динамо Минск! Разбира се, изобщо не съм фен на отбора на Домуса, но срещу руснаци или беларуси винаги ще съм за тях, така че заслужават да бъдат поздравени!