38

Анонимен

преди 8 месеца

Евроатлантическата система не работи в България - при социализЪма от 5 000 000 станахме 9 000 000 образовани хора, сега за 34 години демокрация се върнахме на 5 000 000 почернели здраво хора! Това е ПП и ДБ и пеерастията еврогеиска!

37

До 55

преди 8 месеца

Колкото ковидстъкмистиката им е вярна, толкова и всички останали. За лъжливото овчарче чел ли си? Бялата мафия е търговско дружество, търгуващо със здраве. Лъжат за пари! Ъндърстенд?

36

до 45

преди 8 месеца

Повечето не са умирали. От 10 раждания 7 са навършвали пълнолетие. Пари не са имали. Маркови дрехи не ти трябват, за да си свестен човек. Не ти трябват, за да се изучиш. Не си си подредил приоритетите и се оправдаваш.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Чалга културата = много секс. Ако си барман или бодигард, оплождаш мощно ежедневно.

34

Анонимен

преди 8 месеца

До Бранникь /36/ Не се занимавай с този. Той не знае, че допреди 80 години над 70% от българите живеят по селата и имат собствена земя, достатъчна, за да ги изхрани. Но за целта е нужна работна ръка. Не знае и какъв е бил процентът на детската смъртност, заради която е било наложително да се родят по 7-8 деца, за да оцелеят 4-5.

33

Анонимен

преди 8 месеца

До 22 Умнико, раждали са по 7 и са ги пускали да копат на полето от 10-годишни, че и по-рано. Освен това повечето са измирали малки. Голям пример даде, няма що! Обясни го на тийновете от по-бедни семейства, които не могат да си позволят марковите дрехи, колите - и изобщо живота - на съучениците си и се комплексират/озлобяват за цял живот.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Какво бъдеще имат децата в България? Да емигрират, или да мизерстват в панелна гарсониерка обзаведена с мебели втора ръкa?

31

Анонимен

преди 8 месеца

Вие като не искате, хромът иска. Вие като не правите, хромът прави. Да не кажете после имало само кучета и хром.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Може би голям брой бременности са от неподходящ нежелан партньор и още по-лошо при нежелан полов контакт!

29

Няма нужда

преди 8 месеца

Българинът е мъдър човек. Преди на направи деца гледа да има пари да ги облече, изучи и изгледа нормално. В момента съм в Индонезия. Какво да ви кажа. По улиците е пълно с деца, които не ходят на училище, облечени са в стари дрипи и играят в кал. Какво бъдеще може да имат? За съжаление, недобро. Има много тъга в очите им. Като видят бял просят. Дори родителите им. Е, който е радетел за такова размножаване, може да не идва дотук. И в станбул в пълно със сополанковци по светофарите. Нямаме нужда

28

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен До 15 - Ти пък кога си влизал в библиотека или в театър, та знаеш какви има там? Някой ви каза истината и скочихте като ужилени.

27

33

преди 8 месеца

Ох, клетите жени, които държавата ги издържа с всевъзможни социални помощи! При развод пък получават децата, половината от парите и имуществото и издръжка.

26

Анонимен

преди 8 месеца

До До 15 Моето дете си го гледам, комплексарче. Ти колко деца гледаш? Но няма смисъл да питам, ти си над тези неща. Твоята задача е да бъдеш морален коректив на цялата нация и форумен дървен философ.

25

Анонимен до 15

преди 8 месеца

Слушай моето момиче, излез от чалготеката и си потърси мъж другаде, може и да попадне на свестен. Има доста останали. В някоя библиотека, в театъра ....

24

Бранникь

преди 8 месеца

22 Кой работи малко бе под х уйна болшевишка из мет Мамиту ти Янкошумкарско ДъиБь и кой по дяволи те си ти че ще ви държиш ши б Ана светка за какво си харча парите ако искам ще си купя Майбах или G класа Що проблем?!

23

Анонимен

преди 8 месеца

Ами по добре де ..Ще има по малко ,,копейковчета"...Природата си знае работата.Акп има пренаселените от една популация , идва ред на санкцията.То държавата като бездейства.Вижте Китай например.Там намалиха раждаемостта.И последва технически и индустриален и интелектуален бум....на кой ли чете

22

До 27

преди 8 месеца

Каcтpирай себе си, абортаджийке.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Как да раждаш, като гледаш че е пълно с майки, отглеждащи сами децата си, а "татковците" са разведени освен с майките и с децата си? Който е гледал сам дете в България, само той знае през какво е минал. Сървайвър ряпа да яде!

20

До Анонимен 9

преди 8 месеца

Ти кажи колко са познатите ти мъже, които се хвалят, че различни жени са забременели от тях и после са правили аборти. После ги питай защо не са се оженили за някоя от тези женици или защо поне не са настояли тя да запази детето, а той да го припознае и да участва в отглеждането му? Ама не! Те се хвалят как са прогонили тази и онази с обиди и подигравки, само защото е дръзнала да им каже, че е забременяла.

19

Анонимен

преди 8 месеца

България е прокълната държава със зло население.Определено ще изчезне като нация в края на 21 век, а като държава след няколко години.