302

С какво право

преди 9 месеца

Държава извън ЕС лансира стоката си на вътрешния ЕС пазар и безмитно даже?!!Това тарешава законите и договорите на ЕС! България трябва да ги осъди за щети!!

301

Анонимен

преди 9 месеца

НАТО търси изчезналите Леопарди в Украйна - или са изгорели, или бандеровците са ги преметнали.. Руските войски провеждат масирано контранастъпление във Времеевското и Ореховското направление, пише Центърът за източноевропейски изследвания (OSW). На югозапад от Велика Новоселка украинските войски бяха отхвърлени далеч от село Приютное,..

300

Факт

преди 9 месеца

Германия внася сравнително малко пшеница от Украйна: 0,3% от общия износ на Украйна. В абсолютни числа това е около 38 000 тона пшеница и меслин.

299

Анонимен

преди 9 месеца

Химикът кой го избра за земеделски министър на земеделието?

298

Анонимен

преди 9 месеца

Искам да чуя че Германия ,ще зареже техните производители и ,ще насърчава Украйна!Да ама не.Нека пробват в Бавария!Не трактори а всичко що какво имат скрито ,ще се извади!Топят ги с миграции,вкараха ненормални Брюксел ски закони.Нямат собствена политика без да се допитат до Брюксел!Трети пол,спряха,две Атомни централи,бензин 2 Евро,задължени да санирата къщите минимум 100,000 Евро.Отопление минимум 60%от термо помпи 10,000 евро до 2035 забрана на газ,и въглища.Само отрасъла регионално производсв

297

Аууу нари ни лъжеха

преди 9 месеца

Че оитото отива за Африка?!!А то пра сетата в Испания или България го ядат!

296

Анонимен

преди 9 месеца

Тази марионетка,вкарана в ролята на премиер от Козяк,си позволи наглостта да нарече хората,които работят в един от най-трудните сектори ТЕРОРИСТИ!!! Земеделските производители са тези,които произвеждат храната за българите,но предателите като този *** и другите около него са поели ангажимент пред господарите си да унищожат НАРОДА ни и да затрият РОДИНАТА ни! ТЕРОРИСТИТЕ са българомразците и българоубийци от престъпната предателска козяшка сглобка! ОСТАВКА на предателите от сглобката!!!

295

Факт

преди 9 месеца

През миналата година Турция е внесла (19%) от общия износ зърно от Украйна. Следват Румъния (13%), Испания (10,3%), Египет (7,8%), Полша (5,2%) и Алжир (4,3%).

294

Анонимен

преди 9 месеца

До 335 На контрапротеста ще са украинските Бентлита

293

Кефи ме как вече

преди 9 месеца

Даже никой не се преструва, че житото отива за гладуващите в Африка! Дъмпинг за про стиге българи да го купуват и ядат!!

292

Анонимен

преди 9 месеца

Поляците станаха путинисти според нашите демократи

291

Факт

преди 9 месеца

Най много украинско жито миналата година е купило и внесло ЕС- най нече Испания! Използват го са хранят пра сета!!

290

Анонимен

преди 9 месеца

Украински отрови не щем. Точка.

289

Поли

преди 9 месеца

Добре,не сте терористи, а сте мошеници и рекетьори.Какво жито отглеждате не знам ,но брашното нищо не струва.Важното е ,че станахте милионери и алчността ви няма край

288

Анонимен

преди 9 месеца

Майбасите и Бентлитата ще ги изкарат ли на протест?! А 2 млд печалба и 2,5 млд субсидии малко ли им са?!С сирене 20 лв и олио 6 лв дали ще ги устройва за да си купят нови Бентлита.Питам само, а хората кучета ги яли.Важно е червените зърнари да точат пари от където могат!

287

Василев

преди 9 месеца

Русофилът е последното спасение и убежище на корупцията по високите етажи на властта!Агент Итън Брук!ЦРУ!!!

286

Факт

преди 9 месеца

През миналата година Турция е внесла около 19% от общия износ на зърно от Украйна!!!!!

285

Анонимен

преди 9 месеца

Майбасите и Бентлитата ще ги изкарат ли на протест?! А 2 млд печалба и 2,5 млд субсидии малко ли им са?!С сирене 20 лв и олио 6 лв дали ще ги устройва за да си купят нови Бентлита.Питам само, а хората кучета ги яли.Важно е червените зърнари да тичат пари от където могат!

284

Сту

преди 9 месеца

Щом от друга страна ти произвеждат същата стока и я транспортират 1000 км с тирове, заплащат доста сериозна цифра за гориво и тая стока е по-евтина от на нашите. Еми смятай на какво ниво са. Дето се вика, претенциите големи ама няма на какво отгоре...

283

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

АЗ СЪМ ПАПА АКО ТОЯ *** Е АКАДЕМИК.ДЕНКОВ Е ПОЗОР ЗА ВСЕКИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.