67

!

преди 10 месеца

Тъкмо да видят управляващите до къде го докарахме и дано направят нещо по въпроса. Всички знаем проблемите, време е за решения!

66

НА Мадуро Машините

преди 10 месеца

Aмет ще го опрай в конака или сарая ли беше..

65

до 62

преди 10 месеца

До Анонимен,щото на българите претенциите,че са богоизбрани,че те въртят света са по-малки,как не те е срам,присмял се хърбел на щърбел

64

КИРО

преди 10 месеца

Нагъл ЛЪЖЕЦ. Както всички от Подмяната.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде сега Еминчо да си събира куфарите и да потегля към родното Рибново.

62

Bai Dun

преди 10 месеца

Оставка оставка оставка !!!!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Аз преди години в Пирогов чаках 3 часа със счупена ръка. Но преди мен имаше със отрязани пръсти, катастрофирали.. Точно като ми дойде реда докараха един намушкан с нож и трябваше и него да приемат преди мен. Стискаш зъби и чакаш. Това е.

60

Анонимен

преди 10 месеца

В болница трябва да имаш желязно търпение.Този господин се е взел за голямата работа и си е предавал излишни важности.Може и да се е разгневил,а понякога причината за гнева е много по незначителна от последиците които може да предизвика този гняв.Както е в случая

59

Т

преди 10 месеца

Всеки, минавал през Пирогов (с дете или за себе си) знае, че там се чака. Да, безкрайно е изнервящо, но нищо не оправдава такова поведение.

58

Lina

преди 10 месеца

Този емин емин дали знае, че в Сф има и други болници , освен спешната. Дори и да е нямало - по преценка на лекарите с предимство са спешните.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Типично поведение за този етнос. А недай боже да са на по-висока длъжност. Тогава претенциите им са огромни.

56

Анонимен

преди 10 месеца

А, сега! Кой лъже? Според мен и двете стани в конфликта са си зле. Всички знаем колко се чака по болниците и какво е отношението на лекарите, но и всички знаем как едни хора са равни, а други по-равни и че едните винаги злоупотребяват със служебното си положение. Явно просто са се сблъскали два вида "богопомазани" и са се надцаквали с власт.

55

Асан

преди 10 месеца

За мен това е чиста - дискриминация значи емин може да е министър с -12 бона заплата а асан не , той трябва да чисти *** или да бере джилезо каде намериТова ли е демокрация бе като скачах за банана навремето кво и това немам на масата а ми го обещаваха разни хора там с лимузини от - бкп тоЩе гласувам за - дпсто ама нанайси

54

Нане

преди 10 месеца

уеФскарите... Сбирайте паре и вдигнете паметник на евреина сюлейман паша... Избил 14 хиляди Българи в Стара Загора, преди атаката на Шипка... ===))) долняци долни...

53

Ванчо

преди 10 месеца

Това предателско антибългарско правителство инсталитано директно от посолството е тук за да унищожава българи. Припомням ви че всички министри, техните заместници и съветници са съгласувани (чети назначени) от посолството, включително и този.

52

Анонимен

преди 10 месеца

Факта, че 2ма лекари са говорили с теб ми показва ясно, че си имал претенции. В Пирогов лекарите не излизат да говорят с чакащите, това всички минали оттам го знаят. А и след като са ти обяснили защо не може и твоето дете да бъде прието в шокова зала докато там има настанено друго ми подсказва, че си настоявал да приемат твоето дете в шокова зала веднага.... т.е. индиректно да, явно си искал да ти освободят мястото веднага.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Такива омекват като памук, като им кажеш: "Яси дай тази служебна карта, дето са ти я дали да я показваш на пропуска на министерството, да я снимам, че босле ще видиш баба си гола".Спихват се като използвани презервоари.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Ако отиде в частна болница, като Токуда например, прегледа с манипулациите ще му излязат 200-300 лв. Но къде толкова пари у беден човечец от Рибново..

49

Спасов

преди 10 месеца

Смятай колко са отчаяни от руското посолство - спретват някакъв глупав скандал на Тагарев и мислят че така Русия ще спечели войната. Чуйте грозната истина: Русия губи позорно и избива собствения си народ. Очаквайте гражданска война в Русия макар че те са си селяни и мужици основно.

48

mda

преди 10 месеца

като едно време, вие знаете ли кой е чичо ми бе - главен секретар на БКП-то. нищо не се е променило, няма и да се промени. ганята си е ***, дали с БГ, македонско или турско име.