59

Петров

преди 9 месеца

на рко ман а зелеснки се чуди как да се оправдае за откраднатите пари от запада. милиарди прибрани от него и бандата му за контранаступ, българия е пълна с украинци които не рабоятт а поддържат стандарт - коли, курорти, заведение. и кой воюва- който не може да си плати

58

до дядото 67

преди 9 месеца

Както казва жена ти - баба Соцка, у вас ти си виновен за всичко! Няма 6-5!

57

Дядо Соци

преди 9 месеца

Кой каквото и да ми говори , Путин е единствения виновник за войната.Няма Донбас , няма Зеленски , няма Запада .Целта е да заграби най богатите и икономически пет области на въглища и желязна руда на Украйна. И пристанищата.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Докато корумпирани се борят с корупцията, няма преборване.

55

Точен

преди 9 месеца

Зельо, почни от себе си.

54

L.

преди 9 месеца

Почти стигна до правилното решение да свали себе си от власт.

53

Ужасно кафе

преди 9 месеца

Няма сутрин, в която да отворя този сайт и да не видя тази вече отвратително противна за мен физиономия. Вече кафето с щаба за броя новозаразени от Ковид ми се струва като весела 5-минутка, сравнено с лика на този човек.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Дано не включи в списъка сем. Байдън.

51

Анонимен

преди 9 месеца

до 49 БРИКС е силна организация, колкото и да го отричате. Със САЩ се е..т доста страни, като почнем от Сев.Корея, Афганистан, Иран и стигнем до Бразилия и Китай. Не са това, което бяха, вече не сме в 90-те, когато бяха хегемон.

50

Говедо

преди 9 месеца

Зеле умира от яд,че някой друг взема неговите подкупи!

49

Ти да видиш..

преди 9 месеца

До 40 Това което си написал маже и да е вярно , но не може да бъде повод за война. Има и мирни начини. И какво реши Путин да отмъсти за 1 200 убити руснаци в Донбас , изби половин милион човека. Де е Киро на кирия , е казал народа.

48

Нация

преди 9 месеца

украинци няма.....................на тая територия живеят или руснаци...................или полски католици.................Католиците решиха да тормозят и да избиват православните руснаци.............с подкрепата на западните и полските служби.............и руснаците нямаше как да не се намесят и да защитят своите хора!!!Затова Русия удари Украйна..............освен това в Украйна е пълно с фашистки и нацистки паравоенни организации!!

47

Я па ти..

преди 9 месеца

До Анонимен 15 Защо да ти даде Путин 100 000 долара да станеш русофил ? Имаме си ги предостатъчно.Най големи мизерници сме в ЕС.

46

Анонимен

преди 9 месеца

И на запад вече не вярват Украйна да спечели тази война и да си върне Крим или Донбас. По скоро ше сложат край на конфликта, новата граница между Русия и Украйна ще минава по река Днепър. Както е в момента.

45

???

преди 9 месеца

Защо Косово може да бъде откъснато от Сърбия и да бъде дадено за държава Косово на албанските мафиоти.................а Русия не може да се вземе териториите, в които 90 % от населението са етнически руснаци???

44

Украйна

преди 9 месеца

Косово и Македония са измислени и изкуствени държави, проекти на масоните и няма нужда да съществуват.....................там винаги ще има конфликти, войни и напрежение................ще го разберете, ако не сте го разбрали вече!!!

43

Зеленски

преди 9 месеца

Е бил корумпиран от Американците преди военното положение , затова закона против корупцията не важи за него. Хитро го е измислил.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Зеления наркоман втръсна на всички, Украйна вече се видя че не е държава Могат да се борят да си върнят 1-2 села и дотам.

41

???

преди 9 месеца

Защо генералите в Нигер, като взеха властта им казват хунта...................а превратаджиите в Киев (бандеровци, азовци, "Десен сектор", нацисти и фашисти) са борци за демокрация????Докога с двойни западни стандарти..................докога????

40

Ти да видиш..

преди 9 месеца

До Анонимен 9 Ех мечти , мечти...БРИКС са една сбирщина от гащници ,изградена от тухли без хоросан.Никой не може да се е...ва със САЩ.