42

Анонимен

преди 10 месеца

Най-големият дипломатически успех за всички времена на военната история е че западът успя да обърне руснаци да се бият с руснаци и да се избиват със собственото си руско оръжия.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Съвсем скоро Русия ще си върне анкесираният от укропите през 1991 г. руски град Одеса, който е такъв още от създаването си през 1792 г. от Екатерина Втора.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Хубаво е да сте така загрижени, но зако ни думичка не обелихте, че преди две нощи украинците цяла нощ за пореден път са обстрелвали Донецк. Този път с касетъчни бомби, доставени от ФАЩ. А в Одеса няма нито един пострадал граждански обект.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Байдън каза, че Путин изгуби войната. Лайън каза, че Русия се разпада на парченца. Британското разузнаване каза, че ракетите са свършили. Финаншъл Пресс каза, че украинците понеже са завзели село в сивата зона утре са в Мариоупол. Чакаме уондъруепън от Германия, демократични дългобойни ракети. Чакаме Абрамси 30 броя да влязат и да смажат ватняците. А като дойдат Ф16ките, Москаляците са аут оф дъ пикчъра.Слава дъ Кокейн, Маккейн, Нюландейн, Байъдъномикс и Барбенхаймер до дупка.:)

38

Анонимен

преди 10 месеца

Така наречената КОНТРАОФАНЗИВА на краинците вече приключи, а град Одеса винаги е бил руски град и пак такъв ще бъде!!!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не напишете за ежедневните украински атаки срещу Донецк и там украйна избива мирни цивилни жертви всеки божи ден и то от 2014 год. И за жертвите на обикновените хора в Крим също убити от украинските сили да не говорим за това че има цивилни жертви и в Русия също избити хора от укронацистките дронове но за всичко това нито дума. Двоен стандарт. Защо не я попитате тази жена кой всъщност е агресора в Донецк в Крим в Белгородска и Брянска област в Русия също Украйна убива с европейските ракети

36

Анонимен

преди 10 месеца

Това, което не се говори по медиите в момента е че текат изключително интензивни преговори зад кулисите между Русия от една страна и Великобритания/САЩ от друга за съдбата на Украйна. Самите украинци естествено никой не ги пита за нищо, особено след проваленото контранастъпление. Атаките срещу кримския мост и тези срещу Одеса имат за цел единствено да дадат предимство на преговарящите. Съществува реален вариант Русия да вземе Одеса без дори да се налага да я превзема.

35

Анонимен

преди 10 месеца

До 16 Анонимен До 8, копейко, сигурно за 500 - нен път изстрелваш "чдрени сатанки" по форумите, а то все не става и не става! Искаш ли да те намеря и да ти избия зъбките вместо това??? . . . . . . . . . . . Не се заканвай, че след това може да взимаш само течна храна през носа!

34

лена бориславова

преди 10 месеца

българските мъже са готови да дадат живота си за зеленски за да го спасят от антисемизма спрямо него!

33

Анонимен

преди 10 месеца

И започват дългите обяснения.....

32

АнонимеН

преди 10 месеца

ПУТИН ЖИВ НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ КАШАТА КОЯТО ЗАБЪРКА В УКРАЙНА!!!! И УКРАЙНА ДА КЛЕКНЕ НА ТЕРОРИСТА ПУТИН И БАЙДЪН ДА МУ КЛЕКНЕ, АЗ НЯМА ДА МУ КЛЕКНА И КАТО ГО НАБАРАМ ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧА ЗА НУЛА ВРЕМЕ СМЕШНИЯ ТЕРОРИСТ ПУТИН!

31

Анонимен

преди 10 месеца

Само бойния дух на мрящите е останал ....

30

Анонимен

преди 10 месеца

Как може да засенчвате успехите на украинската лятна офанзива с тази новина?!? Веднага напишете статия за успешната офанзива!

29

Анонимен

преди 10 месеца

Абе може да се помисли от един украинец какви резервни части могат да излязат, ама едва ли някой ще ги иска като разбере че са от украинец

28

Анонимен

преди 10 месеца

И България ЕС и Сащ ще окраднат злато и гас ако има останало ще дадат трохи и купат Киро и Лойко със стипендии за млади яничере и партии докато крадат и после страната ще се обезлюди и пустиня или склад на Ес за буклуци..

27

Анонимен

преди 10 месеца

Отвратително тълкуване на безобразието наречено евроатлантически мисли дела и думи те са потрес.

26

aZ-ът

преди 10 месеца

Тия 50 000 докато си гледат чуканчетата на мястото на липсващите крачета - да благодарят на Краварника.

25

Блатная гори

преди 10 месеца

Копейки, какво става бе? НАТО сваля ръждавейка край Калининград, а вие от страх лъжете че било техн. неизправност, Туркменистан ви реже за газов коридор към Китай, в Белгород гърмяло и трещяло, огромни пожари край Раменское... и това само за два дни! Закривай прокълната руска Преизподня!

24

Пришълецът

преди 10 месеца

Не пуска отзад :))) внимавайте да не ви хване и втората или някой по-съществен тумен като кюрда например... :)))

23

Анонимен

преди 10 месеца

Не само украинците, но и българите си го търсят, което не разбирам, но мога само с намалена умствена способнист да си го обясня!