295

Анонимен

преди 10 месеца

Този паметник не се казва така.Вие се подигравате на хората,които едно време са вярвали в едно по-добро бъдеще.Дори да са сгрешили не е хубаво така да се подигравате.Ако не бяха победени фашистите още щеше да има лагери с газови камери и всеки с тъмен цвят на кожата,очите и косата щеше да отива там.Те са искали чиста раса със сини очи и руса коса.Правели са експерименти с хора.

294

Анонимен

преди 10 месеца

За подигравка с дедите в ада ще горите.Триста дявола подскачат и фашистите очакват.Огънят гори.Казанът ври.Душата ви ще се стопи.

293

Анонимен

преди 10 месеца

Намочаха ли го ***??

292

Анонимен

преди 10 месеца

До Благодарим: С какво ще се притечеш, пенсийо? Със слънцезащитен крем или с цукало?

291

Анонимен

преди 10 месеца

Кауза пердута; важното е да им върви реклама.

290

Анонимен

преди 10 месеца

Заглавие на снимката: Роби бранят с гърди паметника на поробителя си.

289

Анонимен

преди 10 месеца

Ами ако решат да махнат всички червеноармейски паметници? Къде ще отидат да ги бранят Мая и копейките? Знаем отговора:само там, където ще има телевизия. Всичко е предизборно менте.

288

Анонимен

преди 10 месеца

Нека си седят 5мата на палатки, рано или късно полицията трябва да си свърши работата, да премахне незаконен катун в центъра на София, или ако нарушават обществения ред и пречат на багерите да си свършат работата.

287

дада

преди 10 месеца

от това по-голямо дъно има ли в сладурската ви държава ?

286

Кравар

преди 10 месеца

Колко пъти се из-мо-ча-ха на м-оча , докато го пазиха цяла нощ ?

285

Благодарим

преди 10 месеца

Благодарим на палатковия лагер и следим за сигнал от тяхна страна при опити за оскверняване на паметта на милионите антифашисти, дали живота си в най-кървавата война. Ще се притечем на помощ веднага, за да пазим историческата истина и честта на България

284

Анонимен

преди 10 месеца

До Духайте супата 283 Хей - мушмурок! Не разбирам как така пишеш на български, а прославяш чужда държава - навсякъде това е държавна измяна и във военно време се наказва с крайни мерки!!! Разбирам, че и рАсията изпреварва Германия и България по заплати - може, но само ако статистиката която етеш е от сводката на телевизионните пропагандатори на вовата!!!

283

Анонимен

преди 10 месеца

А къде беше Копейкин.Сакън, да не си изцапа костюмчето, бисексуалът му смотан!

282

Анонимен

преди 10 месеца

Предноговорящия фашага: няма да ви се получи аутодафито от Одеса. Че сте изверги-изверги сте, че се готвите за бой - готвите се. Но няма да ви се получи. Вервай ми, 5Ra3.

281

dsadsa

преди 10 месеца

Виждаме, че маяма е прихванала приказките за посолството от копейката доста бързо. Тя си е такава, на където я духне вятъра, натам се обръща

280

а чужденците стъпващ

преди 10 месеца

До Знаете ли защона Централна гара се потапят веднага в миризливите подлези! С това посрещаме скъпите си гости от чужбина. Явно не сте минава ли през подлезите, но няма такъв моч никъде, какъвто е в тези подлези

279

протеституиращ

преди 10 месеца

И аз ги мразя тези изкукали червени пенционери, дзвера Мая Общата и националния предател Копейкин , ама 50 лева, са си 50 лева, а и пиячката е на корем и аванта !

278

ico

преди 10 месеца

Сега вече триото...а, тоест дуото трябва да спрат да говорят за коалиционите политика на другите. Ако могат де.

277

КаскетЯ

преди 10 месеца

Ако др0гарите така се възмущаваха и за парите които окрадоха от пенЦионерите, може и да им повЕрваме!

276

Духайте супата

преди 10 месеца

Русия е на пето място в света по покупателна способност на населемието, пред Германия. А България е на 72 място ха ха ха! Жалка, мизepна, презряна държавичка и винаги ще си остане такава, ако ще и всички паметници да разрушите, това по-никакъв начин не вреди и не отслабва Русия, а България с всеки изминал ден се затрива и отива в нищото.