8

Бай Дрън

преди 9 месеца

Оле, Боже, ела си прибери вересиите :)

7

Йосарян

преди 9 месеца

В последните години, 99% от дезинформацията, която съм виждал, е в официалните медии. Единствената действителна информация може да се намери с ровене по алтернативни медии. Естествено, нямат това предвид, нали. Имат предвид че трябва да се преборят с реалната информация, за да може да ни захранват обилно и единствено с каквато им е удобна дезинформация.

6

Ончо

преди 9 месеца

Денков е нещо като Беров, никой не го зачита за нищо, всички форми на разграбване процъфтяват, опозиция няма.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Този наистина е мaлоyмeн. Според него всичко, което се казва от Украйна е достоверна информация и не е пропаганда, а каквото и да идва от Русия е дезинформация и винаги е пропаганда. Нищо, че факти, които Украйна с месеци са отричали се оказват всъщност реалност. Денков, хайде да сдадеш поста на Габриел, че излагаш не само себе си, а цялата нация. Баси резила

4

Анонимен

преди 9 месеца

КОМУНИСТИЧЕСКИ ФЕОДАЛЕН СТАРЕЦ

3

aZ-ът

преди 9 месеца

Тия си просят боя. Никой след бай Тошо не си е позволил медии да затваря, чудя се къде е дъното, колко още ще търпи народа. Ще видим кво ще стане на изборите. Ясно е , че СФ ще я вземат, но според мен само това ще им е.

2

Анонимен

преди 9 месеца

ДЕНКОВ ПОДАВАЙ ОСТАВКА СТИГА ФЪФЛИ КАТО СТАРА БАБА

1

Анонимен

преди 9 месеца

"Денков и СЕМ в поредна конфронтация: Да се борят с дезинформацията!"..................За целта трябва да цензурират всички бъдещи изказвания на Денков.