20

Анонимен

преди 9 месеца

Жената яде по малко - мъжо яде повече :)))

19

Анонимен

преди 9 месеца

Колко жени софтуерни инженери познавате? Колко жени са финансови анализатори? Колко от хирурзите са жени? Колко от ръководителите на частни фирми, дето не ги натиска някоя европесйка коисия, да имат равенство, са с жени в урпавата? ДОСТА МАЛКО! И това не е, защото жените са нещо по-тра-ла-ла или подобни, а защото рядко жените се хвърлят на такива професии, изискващи направо маникално учене, обсбване от веи, цифри, факти и процеси. После имаш и конкурентнцията, която е просто различна.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ето какъв е проблемът - достатъчно много от жените са достатъчно елементарни и наивни, че да приемат подобна безсмислица като информативна за някакво състояние на нещата и като показател за някакъв реален проблем. Затова, драги мои, вземате по-малко. За толкова ви стига ...

17

Pepe

преди 9 месеца

Горе долу е така, аз вземам 6хил., жена ми 4,5хил. Друга работа, че най-скъпоплатени във фирмата са няколко жени.

16

Беден, София

преди 9 месеца

Моята годишна заплатка е 70к лева, трудно се живее днес с къси пари.... Дотук ни докара Промяната на фашиста Киро и неговата крадлива кохорта от ***...

15

Анонимен

преди 9 месеца

До Офф ,да се омитат 15 - Никъде, но се роди боланвата идея, че ТРЯБВАЛО да са с равни заплати, просто зщаоо трябва.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Я вместо да си пишем срамни и нагласени "статистики" за неравенство между половете, да видим една ясна статистика - колко процента от загиналите на фронта в Украйна са мъже и колко са жени? За това в равнопоставеността на жените и мъжете не се споменава, нали? Щото ми е много, много ,много неизгодно?

13

Анонимен

преди 9 месеца

Ами да отидем в Бинзес Парка и да виим, какво работят жените и какви са разликите там. Щото Пепа може да е мнгоо вилан и силна, че е HR-ка, но иситната е, че ако не са 20-те пъпчииви кодера, както и 5-те шефчета, дето юркат вискчо и се борят за 0.01% увеличение на приходите със зъби и нокти, Пепа няма да я бръснат за нищо, зщаото няма да има работа.

12

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

В това...смутно време да си жена е трудно,но...съдба,какво да правиш.

11

GOST

преди 9 месеца

Заплатите са различни, защото се работи различна работа. Винаги на едно работно място заплатите за мъже и жени са били еднакви. Ако има случаи , посочете къде за еднаква работа се заплаща различно само защото си мъж или жена - май няма такива.

10

Анонимен

преди 9 месеца

А нещо професии, работни часове и прочие ще сравняваме ли? Защото много се кефя, когато видя, как сравнявате детска учителка с шофьор на ТИР, дето е по-чужбините. Не, че учителката е по-малко важна или нещо такова, просто самта работа е далеч по-натоварваща, опасна и скапваща. А ида не споменаваме, че учителката работи 5-6 часа. На шофъра, като му свършат часовете по закон, започва я да инспектира карго, я ремонит, я да зарежда ...

9

Анонимен

преди 9 месеца

Тук не става въпрос за някоя бройка, а за болшинството!! В БГ жената е второ качество и тя се с примирила с това си положение!! Унизена, бита, обезобразяване с ножове, изнасилвана!! Ето това е животът на българската жена!!! Няма феминистки организации, няма прилагане на законите срещу мъжете!!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Абе нали знаете откъде идва това! Не е ли ясно! Докога ще пишете тия дивотии и тия стъкмистики! Какво значи "СРЕДНА ГОДИШНА ЗАПЛАТА НА МЪЖЕТЕ" БЕЕЕ??? Като почнат жените да работят ИСТИНСКИ професии, ще почнат да изкарват повече пари! То е ясно, че заварчиците и фаянсаджиите вземат повече от хигиенистките и "офисмениджърките"! Няма такова нещо като "средна годишна заплата на пол"! Освен за ПРОПАГАНДА!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Брей, голямо покритие!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Но нека да ви го кажа точно, кратко и ясно - Статистиката е такава поради две причини - Мъжете заемат по-тежките и по-опасни рабтни места. Колко жени познаватае на платформи? Колко жени карат по 30000 км с тироте на месец? После има и това, че повечето позиции с високи запалти са с много, ама много конкуренция. Жените се конкурират, но не и по този начин, по които го правят мъжете.

5

Срама

преди 9 месеца

Прав е човека,Ружата кво правим? Цветелина Бориславова?! Павлова Много лъже днес.бг лъжци маниаци!

4

Анонимен

преди 9 месеца

И така трябва да бъде.

3

Анонимен

преди 9 месеца

ААХХА - Искат ... искат да правят бъгларите woke ...ХАХХАХАХАХАХХААХАХ

2

Анонимен

преди 9 месеца

"Доклада за равнопоставеността на жените и мъжете в България" - Ще си го напечатам на мека харитя с био безопасна боя и ще си бърша задните части с него ...

1

Анонимен

преди 9 месеца

Ами Ружа Игнатова :)))