137

Анонимен

преди 10 месеца

Абе какъв подвиг на червената армия, особено пък в България, дето не са имали сражения? Комунистите с цената на милиони жерттви стигнаха до Берлин. Това не е никакъв подвиг. Подвиг е, когато надвиеш по-силен противник с по-малко жертви, а не обратното.

136

Анонимен

преди 10 месеца

Паметника да се махне и на негово място Боко да построи спортна площадка с два ръждиви скърцащи уреда като до нашия блок. Той знае как да запълва празни пространства. Самата Борисова градина вече е градски кИнеф. Мда, царе сме на съсипията.

135

Анонимен

преди 10 месеца

до 139 Един мол да издигнат на мястото на паметника и всички краварски джендерасти ще ликуват и ще се изпотрепят да пазаруват в него.

134

Анонимен

преди 10 месеца

"до 121 Да съпоставяш американското нападение над София където умират 2200 софиянеца с руското 1942-ра у нас??" --Така, нали нямаше такова нещо? Кво стана сега? Малко са ви жертвите ли? Нали бяха освободители? Що ми се струва обаче, че до 22.06.42г руснаците бяха в коалиция с фашистка Германия? Руснаците след като окупират Царство България изпращат, ако не знаете, цялата българска армия срещу германците с които докато разделиха Полша бяха дружки. Там даваме убити 8337, ранени 23х изчез 9155

133

Анонимен

преди 10 месеца

те слугите на америка ще го бутнат - ама в това време дакато народа се занимава с глупости ще напълнят яко гушите за сметка на овцете

132

Анонимен

преди 10 месеца

мочата е това дето са изходили майките на евроатлантиците - това дето искат да го съборат е паметник на съветска армия- дето влиза в българия без да гръмне една пушка - вижте на кадри посрещането на руснаците в русе - строена е цялата военна част и ги приветства- такива като списаревси умираха за да спасят софия от американците - е не успяха -. и сега си имаме паметник на летците разрушители от америка - пълна гнусотия

131

Петров

преди 10 месеца

в днеса се на мо ча ха от писане за ***, мочат ли мочат те друго и не могат да правят

130

Анонимен

преди 10 месеца

Защо взимат отново решение, без да са се допитали до хората?За цената на билетите ги осъдиха и пак се правят на ощипани.

129

Анонимен

преди 10 месеца

Да дигнат един МОЛ там и всички ще са доволни.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Пространството ще го застроят, нема да се плашите.

127

Анонимен

преди 10 месеца

Защо конкурс да трябва? Вече сте решили на кой да го дадете. Обещали сте. Може и да си е предплатил. Така или иначе щом сте решили да го бутате, направете училище или детска градина! Що трябва да строите молове?

126

Анонимен

преди 10 месеца

ее нормално - тя е от слугите на америка - вчера беше на паметника на американските летци разрушили софия- антибългарите са в тотално настъпление

125

Анонимен

преди 10 месеца

Паметникът ще бъде запазен, а няма да бъде унищожен. Просто няма да е на място, където да доминира над всичко останало. В самият център на столицата на една независима държава доминиращият над всичко паметник не може да бъде на чужда армия. Не е редно. С цялото ми уважение към подвига на Червената армия по време на втората световна война.

124

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Добре че не им каза на руснаците за Щипка.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Баба ми е преживяла англо-американските бомбардировки и е било нещо страшно. Тя е била дете тогава. Сринали са София из основи и герои като Списаревски са спасили много животи със саможертвата си. Но аз не искам да се махне паметника на англо-американските летци, защото това е история и памет. Това е. Всичко да си остане където е и времето да го срине ако трябва.

122

споко бе

преди 10 месеца

Никой няма да пипа паметника!Просто търсеха повод да не го пипат!И намериха!Сега щели да правят конкурс!И отиде една година!После ще се допитат до софиянци харесва ли им решението!И ще почнат едни съвети и прения,бедна ви е фантазията!И отиде пак сума ти време!След това ще ги дадат всички мнения на авторите да се съгласува с тях!И отиде още сума ти време!След това съгласувания проект ще отиде при кмета за да реши да го приеме или не!И пак говорилни по ТВ!И т.н.,и т.н.!Така че,ПО-СПОКОЙНО!:)))

121

Йордечке,

преди 10 месеца

той да се махне, пък ако ще и поляна за пикник и игра на децата да остане. Ай стига с тия конкурси и разтегателни срокове. Ама нали си учителница по руЧки, мило ти е МОЧето...Преди три години на пъпа на София забоде новогодая ьолачка от моЦковския кмет подарък. Личи ти!

120

Анонимен

преди 10 месеца

До До 115 България не е фърляла ядрено върху САЩ.

119

Анонимен

преди 10 месеца

Как се прави паметник на кмет или депутат?- Заравя се до кръста и се залива с бронз

118

Анонимен

преди 10 месеца

На Шипка не трябва да се маха паметника, защото там загиват предимно опълченци/българи. Руснаците от военна глупост оствят прохода почти незащитен и добре, че българското опълчение успява да го задържи, докато дойдат покрепленията от руски войници.