15

Анонимен

преди 10 месеца

Точно тези, които са го оставили на свобода сега правят реформа и организират протест.

14

Анонимен

преди 10 месеца

На нас не ни ги разправяй тия, колега! Разправяй ги на ония завършени многоумници в правораздаването, които всеки ден като нас лекарите работят с подобни изклесъци като тоя завършен психопат, но така и не се научиха да вникват в сериозността на травмите и ситуацията извън описаното по тялото от съдебния медик. Имаме завършен психопат, но си имаме завършено унищожена правораздавателна система, която отдавна е в полза на престъпника и в ущърб на обществото и народа.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Този трябва да бъде сготвен! Не в преносния, в прекия смисъл на думата.

12

Таралеж Накълбо

преди 10 месеца

Ами приберете го де. Какво чакате? Да пререже гърлото на някого?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Га изгонихте главния прокурор ни ривахти.

10

анонимен

преди 10 месеца

Няма ли най-после да проумеете, че това, че го е избрала, не го оправдава? Страшно дразнеща е тази теза, избрала го е, пада и се, нека сега да трае, и едва ли ако зависи от вас, ще я натикате в затвора, а този ще го наградите. А факта, че е доста по-голям на години, нищо ли не ви говори, и че всеки може да сбърка в почти тинейджърски си год. в преценките си, дори и да е виновна, вината и е нищожна в сравнение с неговата.

9

Д@КастрирамеПаситто

преди 10 месеца

След 35 годишното опростачване на начията,чието успешно нчало беше положено от СДС-Шайката, под зоркото напътствие на партньорите от Козяк и продължео от останалите Шайки - какво очаквате да видите в англо-краварсктата колония освен простаци и психопати!?Търсете и четете "План Ран-Ът" и "Доктрината Алън Дълас" за да сте наясно на къде отиваме.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Съчувствам много на момичето. Ама има и още един човек, който ще носи тези деяния пожизнено и това е дъщеря му на този психопат. Я си представете, че някой репликира след години и върху нея това нещо?!Ужас, срам и позор.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв стрес за момичето ве мен, за една жена да е обезобразят е края на живота и, какви са тези посттравматични глупости, цялата ще остане в белези, пластичните операции нема да е спасят :)

6

Анонимен

преди 10 месеца

Евала на журналистиката в България. 1 новина могат да я дэвчат 400 пъти и пак нищо ново няма да кажат

5

Анонимен

преди 10 месеца

Сега остава след това което й е направил, тая да го иска още. Има ги и такива

4

Анонимен

преди 10 месеца

Който месец и половина е на свобода!Отговорните лица за това ще си понесат ли наказанията,или ще им се размине както винаги досега?

3

Анонимен

преди 10 месеца

Жорко Варварина. Ама наистина варварин, пък и певнивец от класа. Пращайте го на фронта да се бие срещу русите. Той може и да не осъзнава каква грешка е направил. А ако осъзнава тогава на фронта за родината!

2

пенчо

преди 10 месеца

Много сме толерантни , гилотина или клада за тоя..

1

Анонимен

преди 10 месеца

Може да е всякакво изчадие, но е факт, че момичето си е избрало него, а не няко че добро, нормално и възпитано момче.