236

Василев

преди 10 месеца

Радев не окраде КТБ, не източи милиард от хазарта, не е направил 5 милиарда подарък на Лукойл и Атомстройескпорт за неработещи газови тръби и реактори, не е дал авансово милиарди за американски самолети на хартия, не е крал еврофондове и обществени поръчки за милиарди!И колко елегантно цялата позитивна енергия от корумпираното управление на ГЕРБ-ДПС се насочва към Радев, защото разединявал обществото!А с кое да се обедини , с кражбите и корупцията, които съсипват държавата!?Агент Сара Мишел!ЦРУ!

235

Гнусна паплач

преди 10 месеца

Румен Радев

234

Анонимен

преди 10 месеца

В последно време краварофилите прилагат тактиката да наричат бялото черно и черното бяло. В случая президента Радев очевидно обедини народа срещу мафията, но това българофобите го наричат разединение.

233

Анонимен

преди 10 месеца

До НЯКОЙ Всички посочени от теб имена са мразели Русия. Не съм против 3-ти март. Само посочвом, че точно тези аргументи не важат. Измисли други.

232

пффф

преди 10 месеца

Много слаб президент, по-слаб и от Гоце, най-ми е жал само за симпатизантите му, които хич не са малко, а те като почнат да ми разправят колко добър шофьор на самолет бил, правел някакви лупинги, направо да му се доповръща на човек и като го погледна само ме зарежда за няколко дни с отрицателна енергия

231

Най

преди 10 месеца

Най големия срам за България от векове. Срам Радев,срам за България.

230

Мръсна руска подлога

преди 10 месеца

Румен Радев

229

Долен национален

преди 10 месеца

Предател : Румен Радев

228

Анонимен

преди 10 месеца

До "Като Радев мислят..." - Кой ти спусна тази статистика? Митрофанова ли? Всъщност преди вие , руските тролейбуси и възрожденки маргинали мислите за забогатяване, другите не мислят, защото са богати. И образовани. Пък и кой ти е крив, че ходиш в най-бедното посолство (това в кръга на шегата!)

227

Василев

преди 10 месеца

Власт се взима с кръв и оръжие от както свят светува та чак до наши дни, така както силовите групировки взеха икономическата власт от българския народ по време на прехода, под диктовката на ДС!Всичко друго е лъжа и измама, как някой нововъзникнал проект или партия, ще защитава интереса на гражданите гражданите!Единственото спасение на България да стане нормална държава е кървава Гражданска война, но никъде не казвам, че копейките трябва да дойдат на власт!Напротив те са част отстатуквото!Рей!ЦРУ

226

НЯКОЙ

преди 10 месеца

Парите от Сорос за България намаляха и журналистите започнаха да се престарават в коментарите си. Комунистите ни натресли 3 март, да ама новите комунисти които са синове на старите комунисти ще ни натресат 24 май. Вярно е, че всичко идва от това че хората не са осведомени, че Кирил и Методий не са българи а са византийци, не са родени в България а във Византия, не са създали българска азбука а са създали глаголическата азбука, която е приета и от други държави. Да ама българина не обича да чете.

225

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 232 Личи, че нямаш. Не си измисляй несъществуващи качества.

224

Анонимен

преди 10 месеца

КАТО РАДЕВ МИСЛЯТ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ ДРУГИТЕ 20% СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И МИСЛЯТ ЗА ЛИЧНО ЗАБОГАТЯВАНЕ ...ЧРЕЗ ПОСОЛСТВОТО ...И ФОНДОВЕТЕ...

223

toti

преди 10 месеца

Явно тоя още лети в въздуха и му е кофти на земята и затуй все ,,замята''насам на там ??

222

В.

преди 10 месеца

Гражданското общество е нормално да бъде разделено. Но нацията е нещо съвсем друго. Точно дати като трети март формират държавност и от там заедно с етническите сходства - нация.

221

Анонимен

преди 10 месеца

T.e. някакъв партиен функционер и журналист, се опитва да ни налага неговата гледна точка, в едно относител дълго съчинение по картинка? Благодаря, аз си имам критично мислене!

220

Анонимен

преди 10 месеца

Руски агент управлява държавата ни. Е, ние наистина сме най-простите в света. Казвам го с голяма болка , но и ми е смешно. Да си го върнем на Путин. Да ходи на фронта като военене летец. не ни трябва тука. Бойкотира всичко, което не е проруско. Няма да се учудя, ако го включат в "оня" списък. Но докато е президент, едва ли.

219

българин

преди 10 месеца

Точно така - Рундьо е разединител на нацията ! И да НЕ се надява на никакъв политически проект , който прави - НЯМА ДА ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА !

218

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 223. Избра го руското посолство, като дискредитира предварително всички други и лъжеше, че е само натовски генерал. Ако бяха казали истината , че е проруски агент в НАТО, кой щеше да го избере. Руската агентура наистина е добра. заблудиха всимки.

217

До Василев

преди 10 месеца

Защо ти е гражданска война? Пак няма да стане на Копейкиновата. Но тебе, например, може да те убият погрешка, без да знаят, че си му фен. Има по-лесен начин: импийчмънт на Резидента, забраняване на проруските партии и - готово.