64

Парампарчаков

преди 10 месеца

Еволюцията не може да я спрете друзя, в бъдеще полове няма да има, такива са природните деманди в човешката природа - той иска да се отърве от проклятието на половете, донесло му толкова много беди и нещастия. Вие в момента сте в положението на неандерталците - първите които са искали да напуснат пещерата са били анатемосани от останалите любителите на пещерите, а после всички са напуснали пещерите като са видяли че отвън е по хубав живота.

63

Мда

преди 10 месеца

До Хмм Аз предлагам всички, които искат руски стандарт да отидат в Разия, всички които искат да живеят като нормални хора да си останем в България. Какво ще кажеш?

62

Анонимен

преди 10 месеца

Да бе, то вече и самите гeйове намразиха "ЛГБТИ хората" и се дистанцират от тях... :)

61

Мда

преди 10 месеца

До Хаху Аз мисля, че тия, които мраят непознати просто ей така, са някаква грешка на природата.

60

Хмм

преди 10 месеца

Като всичко останало в България - 50% леви, 50% десни. 50 на 50 Русия-Запада, 50 на 50 работи ми се не - не ми се работи. Толко да сме разделени в двата края че накрая да сложат една граница по средата (някъде около Стара Загора) и да се приключва. Всички, които искат Руски Стандарт за живот на изток и на нашето черноморие, които искат на ЕС стандарт на живот на запад и в Гърция на море. Е те така ще се оправим най-добре

59

Анонимен

преди 10 месеца

Да, толерантни сме към обратните, но само да не закачат и занимават децата със сексуални теми или обратни до навършване на пълнолетие от 18 години! Не пипайте децата! Иначе, нищо против обратните нямаме, не им желаем лошо.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Пълни глупости, минимум 80% са против.

57

Онзи

преди 10 месеца

7%, реалните на *** ***/де бе.93%, НЕ на тия....

56

Хаху

преди 10 месеца

Не мога да ги понасям пед.алите,защото са сбъркани,просто някаква грешка на природата...

55

Анонимен

преди 10 месеца

До Зевс Къде си я срещал тая активна ЛГБТИ пропаганда? Аз лично научавам примерно, че ще има прайд, когато БСП се разкуткудякат. Ти откъде научаваш?

54

Статия пропаганда

преди 10 месеца

Това е класическа пропагандна операция на Сорос грантаджийските медии. Всъщност не 43 процента а 43ма души в България крепят нещата на ЛГТВТСВГЗЪ съществата у нас !

53

Анонимен

преди 10 месеца

Едно е да живееш в град 1,5 милиона, друго е да живееш в Крумовград примерно! Социалната среда изключително влияе на мисленето!

52

Мне

преди 10 месеца

До Анонимен 51 Аз на прайдовете не съм виждал да си развяват п те, така че прайдовете явно не са "това".

51

Анонимен

преди 10 месеца

"95% от хората сигурно не са виждали ЛГБТИ." - Айде,бе! Ти къде мислиш, че живеят хората? Голям статистик си бил! В по малките населени места такива са общоизвестни, а сигурно и в големите градове, където се стремят към известност по медии, клубове и т. н.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Имаме приятел гей. Момчето обаче е пич. Нито ти се натиска, нито влиза в личното пространство. Освен че се облича модерно и е малко по-възпитан от останалите други външни белези за сексуалността си няма. Но не я крие. Казва че към него хората се отнасят добре, пък нетолерантно поведение срещал основно от жени колежки в работата.

49

Българин

преди 10 месеца

До Това е Лъжа КОВИД ЛГБТИ са нормални хора по всеки показател, що се отнася до приноса им към обществото, тъй че явно ти е нужно да им гледаш под завивките, за да намериш да се "хванеш" за нещо.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не съм толерантен мъже да ми се хвалят че обичат мъжки паламаркu и дyпенцa, а прайдовете са точно това

47

Анонимен

преди 10 месеца

Пък на такива агенции колко вярвама!?Елате да видите какви палати има Червен Кольо,после говорете за проучвания!

46

Аз

преди 10 месеца

Никой няма нищо против тях, докато не започнат да реват колко са онеправдани, как сме длъжни да ги харесваме и с колко права сме ги били ощетили.

45

Ужас

преди 10 месеца

За прайда -герб и пп дадоха повече пари отколкото за наводнениятаСпоред вас може ли да се случи в нормална дьржава и обществоЩом асен е финансов а спеца ръководи нап - има ли някакво неглижиране на - лгбт или квото е там от обикновенните хора