15

Вьзмутен

преди 10 месеца

И като го дадьт сега на - дьнди пешьс, шел или някой друг - бензина ще стане ли по евтинА неустойките кой ще ги плаща - герб, пп, дпсПитам за една американска централа продаваща най скьпия ток който купуваме

14

В Белорусия

преди 10 месеца

Белорусия купува газта на 130 долара.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Както винаги Продължаваме Пародията си намери виновник президента и служебното правителство за безсмислиците сътворени от тях и ГЕРБ. Бях за ГЕРБ преди. Минах към ПП и беше още по-голяма грешка. Не харесвам и Радев, но той поне има погледа да работи за страната макар и не по най добрия начин, но е по добре от горепосочените 2 партии

12

карачанаков

преди 10 месеца

Здраствуй Фигуранта безродник Украйна още ли хочет война и Крим е Руски нали ?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Проверих и да, РЕШЕНИЕ 172 ОТ 22 МАРТ 2011 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА УСЛУГА ВЪРХУ ПРИСТАНИЩЕН ТЕРМИНАЛ РОСЕНЕЦ предвижда 35 години на концесията. Няма последващи решения на служебно правителство.

10

сина

преди 10 месеца

служебното правителство нищо не е удължавало. Концесията е за 35 години, дадена от Бойко!!! Кирчо и кокорчо лъжат, както излъгаха, че пеефски и бойко не ги онодат отзадка

9

Българин

преди 10 месеца

Добре че този път сме на правилната страна, на страната на победителите. Украйна държи инициативата, контранастъплението освобождава територии, победата над Русия е сигурна, в това никой вече не се съмнява. Единственото което е необходимо е подкрепата за Украйна да продължи още по-интензивно до пъланта победа на Украйна над Русия.

8

QRS

преди 10 месеца

Има ли все още хора вярващи на твърдения като "космическите цени на горивата, които ни докараха четворната коалиция"? Трябва да си доста умствено ограничен и да не си разбрал, че цените на горивата бяха високи в БГ защото бяха високи в световен мащаб. Дали наистина четворната коалиция или която и да е партия е виновна наистина? Руски чорап.

7

АЗ

преди 10 месеца

А , пък твоето служебно правителство на Гълъба , удължи срока още с 24 години... !

6

Реалист

преди 10 месеца

Гебавите мафиоти, естествено кой друг, и то забележете за 35 години, дали не са се облажили, Вие как мислите?

5

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

Забравихте вие от ПП и ДБ за кюлчетата, за съдебната реформа, за главния прокурор - мълчите вече, смучете държавни пари, бойко и пеефски ви пердашат от зад и така ви е добре. Евала на избирателите ви!!! ХАХАХАХА!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък мисля, че основният въпрос е: Ако я нямаше враждебната политика на ЕС към Русия, част от която сами сме се подписали да бъдем, щяхме ли да си говорим въобще за тази концесия?

3

Анонимен

преди 10 месеца

Рундьо като ощипан брани всеки един руски интерес, вместо да защитава бългасрския! Абсолютен родоотстъпник!

2

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

Браво Радев, кажи им - Бойко е виновен, но нали вече Христо Иванов, кирчо и кокорчо го перат със савекса от 2-3 месеца, почти е чист, бял и ненапит този Бойко!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Като са започнали има още доста концесии за разваляне, или ако са с американци не може?