До Анонимен 385Най-вероятно в менюто е имало цени ама клиента като е заможен не греда първонално цените и поръчва без да гледа ценоразписа.
До Анонимен 383, то и тука е така по отношение на предварителни заявки за специални ястия например цели печени агнета, прасанца и т.н. но това са неща, които не фигурират в основните менюта, а и няма как да фигурират, така на грамаж може да продават магазините и закусвалните тип "блок маса", отделен въпрос е че на фискалния бон не са му маркирали грамаж, а брой порции, аз ако бях нямаше да платя, па ако искат и Папата да викат
До Анонимен 384 До Анонимен 388 - отворих наредбата за категоризацията на заведенията, но нищо такова не намерих. Може би не търся правилно. За кои ключови думи да търся без да се налага да я чета цялата?
Що спорите за менюто, че немало цени??? Някой снимал ли го е? Тоя неграмотен *** се е наденал некаде да се прави на баро без да разбира кво чете! За такива типчета лафа е "мое сме село, ама си идем с парите" .... и те така.
До Данъчна проверка, австралийски рибай е по 35-40 долара килото, и е доста далеч от качествените
В Гърция като си поръчваш хубава риба в ресторант, цената също е за килограм и ти теглят рибата в сурово състояние.
Мухат австралийски Рибай за 300 долара килото и после ревът.Все едно аз да си взема вино 1 от 3 бутилки 69-та в Света и после да рева че ми било скъпо.Я веднага данъчна проверка на този мътен субект от къде такива пари......
До Анонимен 385 блак ангус не е пържола а телешки стек, и стнадарта за приготвен стек е 300-350 грама за порция, и проблема не е дали тази цена е висока или ниска, а че не е обявена коректно в менюто съгласно нормативните изисквания, отделен въпрос е че в бона са му маркирали 14 бр. порции
До Хмм, по наредба в менюто в ресторантите трябва да е указана и грамажа на 1 готова порция, в конкретния случай щом е указана за 100 гр. следва да ти сервират 100 гр. а не 1400 гр.:) аз много се съмнявам че са им сервирали 1400 грама, със сигурност са ги ударили и в грамажа
Пържола "black angus" в обикновен супермаркет в Британия е 40 паунда. Незнам колко е в ресторант, но със сигурност няма да е по-малко от 80, а вероятно и повече. Цената за България си е направо екстра при положение, че със сигурност е внос. Та незнам този какво се оплаква, просто чети менюто преди да поръчваш.
Ако в едно заведение нещо е на цена на 100 грама задължително преди да го вземеш трябва да си информиран колко грама е и каква е цената
Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна