363

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 385Най-вероятно в менюто е имало цени ама клиента като е заможен не греда първонално цените и поръчва без да гледа ценоразписа.

362

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 383, то и тука е така по отношение на предварителни заявки за специални ястия например цели печени агнета, прасанца и т.н. но това са неща, които не фигурират в основните менюта, а и няма как да фигурират, така на грамаж може да продават магазините и закусвалните тип "блок маса", отделен въпрос е че на фискалния бон не са му маркирали грамаж, а брой порции, аз ако бях нямаше да платя, па ако искат и Папата да викат

361

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 384 До Анонимен 388 - отворих наредбата за категоризацията на заведенията, но нищо такова не намерих. Може би не търся правилно. За кои ключови думи да търся без да се налага да я чета цялата?

360

Анонимен

преди 11 месеца

Да подаде сигнал в комисията аза защита на потребителите.

359

Анонимен

преди 11 месеца

Що спорите за менюто, че немало цени??? Някой снимал ли го е? Тоя неграмотен *** се е наденал некаде да се прави на баро без да разбира кво чете! За такива типчета лафа е "мое сме село, ама си идем с парите" .... и те така.

358

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 388 за категоризацията на заведенията, не само цените но и грамажите на ястията

357

Анонимен

преди 11 месеца

До Данъчна проверка, австралийски рибай е по 35-40 долара килото, и е доста далеч от качествените

356

Анонимен

преди 11 месеца

коя е наредбата, която изисква цената за порция да бъде посочена в менюто?

355

Анонимен

преди 11 месеца

Един ресторант с народни цени е било това.

354

Анонимен

преди 11 месеца

Другият път да си вземат кренвирши народни от кауфланд.

353

Анонимен

преди 11 месеца

В Гърция като си поръчваш хубава риба в ресторант, цената също е за килограм и ти теглят рибата в сурово състояние.

352

Анонимен

преди 11 месеца

После се оплакват че нямат клиенти.

351

Густаво бусато

преди 11 месеца

Дай пържолата там

350

Данъчна проверка

преди 11 месеца

Мухат австралийски Рибай за 300 долара килото и после ревът.Все едно аз да си взема вино 1 от 3 бутилки 69-та в Света и после да рева че ми било скъпо.Я веднага данъчна проверка на този мътен субект от къде такива пари......

349

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 385 блак ангус не е пържола а телешки стек, и стнадарта за приготвен стек е 300-350 грама за порция, и проблема не е дали тази цена е висока или ниска, а че не е обявена коректно в менюто съгласно нормативните изисквания, отделен въпрос е че в бона са му маркирали 14 бр. порции

348

Анонимен

преди 11 месеца

Обяснямайте как било лошо в Гърция и Турция при положение, че тук е пълно с измамници!

347

Анонимен

преди 11 месеца

До Хмм, по наредба в менюто в ресторантите трябва да е указана и грамажа на 1 готова порция, в конкретния случай щом е указана за 100 гр. следва да ти сервират 100 гр. а не 1400 гр.:) аз много се съмнявам че са им сервирали 1400 грама, със сигурност са ги ударили и в грамажа

346

Анонимен

преди 11 месеца

О значи нов трик да крият цената. Заслужават да им направят 50% ддс за ресторантьорите!

345

Анонимен

преди 11 месеца

Пържола "black angus" в обикновен супермаркет в Британия е 40 паунда. Незнам колко е в ресторант, но със сигурност няма да е по-малко от 80, а вероятно и повече. Цената за България си е направо екстра при положение, че със сигурност е внос. Та незнам този какво се оплаква, просто чети менюто преди да поръчваш.

344

Хмм

преди 11 месеца

Ако в едно заведение нещо е на цена на 100 грама задължително преди да го вземеш трябва да си информиран колко грама е и каква е цената