61

ВЪН КОПЕЙКИН ОТ НС!

преди 1 година

ВЪН ТЕРОРИСТА ОТ БЪЛГАРИЯ ---КОЙТО ПАЛИ СКЛАДОВЕ , КОЛИ НА ГОСТИТЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И УМИШЛЕНО ЗАМЪРСЯВА ДЪРЖАВНИ СГРАДИ И АКВАТОРИЯТА НА МОРЕТО! /....Варненския ром---е "руска бандюга" и "партизанин" от Вагнеровите панделаджии!/

60

Анонимен

преди 1 година

Преди повече от година полският министър-председател Моравецки заяви, че страната му ще спре напълно вноса на втечнен газ от Русия до края на 2022 г. Но нещо се е объркало (или не?) и "лошият руски газ" все още тече безпрепятствено през река Висла. За 2023 г делът на закупената руска газ е повече от половината.

59

Опаа!

преди 1 година

До АнонименОди се обучавай ти в Полша Хахо!

58

Анонимен

преди 1 година

"абе американците от къде ги намират тия от-репки- толкова е гнусен че не бих го изпуснал в тоалетната" ........и аз много се чудя, явно са толкова подготвеви с манипулациите на изборите, че въобще не им пука. Което показва, колко жалки ни смятат...

57

стига бе

преди 1 година

Защо само руски агенти бе про100Киро? Нали уж се заклевате да спазвате Конституцията на България, а не на някаква друга страна. Всякакви чужди агенти трябва да бъдат прочистени. Изглежда вие ще сте най-много.

56

Анонимен

преди 1 година

65 ти ми кво да е безглутеново брашно ще да е

55

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Виктор Орбан в интервюто си за Welt не каза нищо ново за хората които могат да виждат и да мислят. Но журналистът който интервюира каза много, подскачайки без да прикрива емоции и неудовлетворението си "защо казвате че е невъзможно Украйна да спечели, но те ааа, ъъъ, имат вече някакви отвоювани територии". Това дава много ценна информация да разбере човек колко самонадеяни и заблудени са западняците и в каква изкривена реалност се намират - имали вече някакви отвоювани територии, ама няма начин да не победим Русия, те са дълбоко убедени в това.

54

Анонимен

преди 1 година

сладкарницата как е

53

Я някой

преди 1 година

от демосратите, да вземе да обясни каква е разликата между прокарване на руски интереси и налагане на американски интереси..

52

Анонимен

преди 1 година

абе американците от къде ги намират тия от-репки- толкова е гнусен че не бих го изпуснал в тоалетната

51

Анонимен

преди 1 година

Образователната система трябва да се промени и децата от малки да учат че Русия е аргесор започнал втората световна война с нападение на Полша, Сталин да се приравни с Хитлер и да учат че руския народ е изостанал и пpимитивен. Така от малки в тях ще се формира вродена омраза и ненавист към Русия, към руската култура и към всичко руско. Това вече е факт във образователните система в Полша, Финландия и Прибалтойските.

50

Прав е Кирчо.

преди 1 година

В България има внедрени десетки хиляди руски агенти във всички служби и институции. Тези агенти умишлено пречат на развитието на държавата и постоянно ни дърпат към руската орбита. За да се изчисти всичко това ще е нужна национална стратегия и някакъв закон подобен на закона за изтребление на разбойниците от 1922г.

49

Анонимен

преди 1 година

Кире, спри пицата!

48

Анонимен

преди 1 година

В България ако уволнят всички предатели-русофили и ще има 300 хиляди нови безработни... Бъкано е навсякъде с тези гнycни създания...

47

Анонимен

преди 1 година

всички америкавски по-дл-оги вън от българия - сасипаха такава страна

46

Бай Чеп

преди 1 година

И какво ме интересуват брътвежите на този господин пред една американска, вестникарска компания? Следващият път да ходи да се изказва пред "Радио Ереван".

45

Анонимен

преди 1 година

Добра амбиция. Дано успеят!

44

Анонимен

преди 1 година

Вземи първо си прочисти задръстената от 6okkлykk кратyнка... Ако ти е възможно въобще.

43

Мъртън

преди 1 година

ПосолствоТО потвърждава съгласуването на това изявление на г-н Петков.ПосолстваТА потвърждават одобрението това изявление на г-н Петков.

42

мразим америка

преди 1 година

Ако в канада сложат Руски ракети и какво ли не, дали Америка ще стой и ще чака, или ще направи точно това което направи Русия-атака..Стига сте насаждали омраза срещу хората, половин Украйна са руснаци..И всички *** и слуги на Америка говорят само глупости и насаждат злоба срещу Русия..Но нека някой го пита дъртия Байдън ще кротува ли ако в Мексико и Канада му заложат Руски бойни глави, на няколко километа от границата..Вместо по цял ден да ми говорите за окупатори и какви ли не глупости