8

Анонимен

преди 1 година

До баба Пена. Много си оригинален.

7

баба Пена

преди 1 година

Ами после като ви спре нета кво чи праите. Аз лично използвам нет по 16 часа на ден, на работа, в тоалетната, в колата, постоянно сме у матрицата. После да не се чудите що немате връзка и танковете вместо на запад отиват у изтока, криволичат, паднали в дерето и т.н. аварии

6

.!.

преди 1 година

значи на тоз като му спрът водката и за да намали абстиненцията почва да плямпа глупости по разни сайтове и рашистански програми! Дайте му кило водка, че само като се покаже някъде и това вече и излагация за рашистан! па като почне и да плямпа и отиде коня у ряката барабар с каруцата и другото!!!

5

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, тоя пак е пил от вълшебния сироп и бълнува буден :)))))))))))) Ми айде скъсайте някой кабел, да ви скъсат ГЗ после :)))))))))))))))))))) Клоун.

4

Анонимен

преди 1 година

А, Димитрий, мисля, че тези западняци ползват и сателити, освен кабели, тях с какво ще ги пипате? В смисъл технологично ще ви трябва нещо повече от ножица?

3

Pen

преди 1 година

"През септември миналата година необясними експлозии разкъсаха двата газопровода" - чак пък необясними :))))

2

Анонимен

преди 1 година

Привет Димитрий. Поне ти отговори, най-вероятно си ходил в бункера на шефа. Нали е под земята и се чудя тоалетната химическа ли е или на септична яма? Ще си правя на село и събирам информация.

1

Анонимен

преди 1 година

Много неща можете на хартия само че