12

Обективно

преди 11 месеца

Войната е Най- голямото ЗЛО и НЯМА ДОБРА ВОЙНА. Очаквам виновните, които и да са те, да си получат заслуженото свише! Уж вярваме вкички в Бог, но не го чуваме!!!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Русия води война с Украина а Украина и Колективния Запад водят война с Русия

10

Анонимен

преди 11 месеца

Това май е статия, целяща да държи сайта жив през уикенда и да се генерират кликове за реклами, докато сорсоида е заседнал в 8 сутринта пред компютъра и ще спами монолози и фалшиви плюсове с ВПН цял ден... Скука...

9

Анонимен

преди 11 месеца

Руско въоръжено нападение срещу запада? От Дойче Веле яко ги тресе вече параноята от руснаците. Муахаххааха...

8

Упс

преди 11 месеца

А какво стана с концепцията на Хрушчов да Мирно Съвместно Съществуване??? Защо я отрекоха???

7

Аз

преди 11 месеца

Тия толкова са си повярвали, че според мен са на силни хапчета или нещо друго. Ако стане война между Запада и Ръша , вторите ще бъдат издухани за отрицателно време!!! Те не могат с Украйна да се оправят2 години, която има 10 самолета, а те ще се бият със Запада.?!? Разбира се изключвам ядрена война, защото тогава няма никой да спечели.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Ужким им свъриха ракетите, щели да възстановявят загубите 50 години, пращали войниците само с лопати срещу украинските окопи.... Сега можели да нападнат Заапда.... Нищо не разбрирам.

5

Истина

преди 11 месеца

Да заради това в Германия са повече турците и ***, а Германия е зависима на 100% от САЩ ! Докато Европа не се опълчи на Русия и САЩ едновременно няма да е бъде!

4

Анонимен

преди 11 месеца

Русия с агресия тръгна да доказва, че не е агресивна. А запада са лошите. Не мисля, че и се получи. В защита на не знам кои и в името на не знам какво да докараш смъртта на стотици хиляди, да отнемеш дома на милиони и да откраднеш детството също на милиони е безумна агресия. И оправданието че на запад са лошите, някак на мен не ми минава.

3

Анонимен

преди 11 месеца

При този от години агресивен запад е крайно време да се балансира.

2

прочете внимателно!

преди 11 месеца

"Русия ще бъде агресивна и без Путин" - е какво очаква запада - Русия да се предаде като останалия третокласен свят (като нас БГ) ?

1

НАГЛИЯ ЗАПАД

преди 11 месеца

ПРОСИ СИ и после - Русия и виновна!