30

Анонимен

преди 1 година

Добре че нашите копейковци разбират повече от руския елит, и те са сигурни в пабедата на могучая! Хахах

29

Реалист

преди 1 година

До ехааа. Че той къде е воювал сериозно ве, тъna ватенка? В Чечня и Грузия. Ха-ха-ха.

28

АнонимеН

преди 1 година

1 ТРИЛИОН ЕВРО ЗАГУБИ ЗА МОРДОРСКОВИЯ БЕЗ ДА БРОИМ ИЗГУБЕНИТЕ ЖИВОТИ НА ПУТИНИСТИТЕ НО ТЕ И БЕЗ ТОВА НИЩО НЕ СТРУВАТ :D ЕТО ТОВА ПОСТИГНА *** СЪС СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ! *** НАИСТИНА СИ Е МИСЛЕЛ, ЧЕ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ УКРАЙНА А ТОЙ ЕДВАМ ПРЕВЗЕ ЕДИН БАХМУТ ЗА 5 ГОДИНИ СРАЖЕНИЯ В НЕГО :dD *** Е ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ ЖАЛКО, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ЯДРЕНА КАТАСТРОФА СЪС ЗАЕС ПРЕДИ ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ!

27

БАНко

преди 1 година

НАТООООООВЦИТЕ , ЗАПОЧНАХТЕ И МНОГО ДЪЛГИ ГЛУПОСТИ ДА ПИШЕТЕ !!! НИКОЙ НЕ ГИ ЧЕТЕ , ВИЖТЕ КОМЕНТАРИТЕ !!!

26

Скоро

преди 1 година

Битката е спечелена ,Русия изгори парите и оръжието на Европа,в Украйна изгоряха над 80$ милд.Сега остава и войната да спечели.

25

Zеленски

преди 1 година

До бум. И това какво общо има с края на войната. И най-отявленият привърженик на Украйна не е толкова глу.пав да не знае, че в една такава война ще има жертви и от двете страни, ще има и унищожена техника (каквато и да е тя) и от двете страни. Е, и?

24

ФАКТ

преди 1 година

Окраинци няма, има окраинки.....окраинците ги кацат мухите в момента на фронта, а окраинките, тепърва треа правят окраинчета !

23

пришълецът

преди 1 година

С кръв го взе и с кръв ще го даде:))))поганско-глупашка концепция:)))

22

Анонимен

преди 1 година

*** рече да атакува но няма с кой и разруши язовира дано се удавят руснаците това беше тяхната, контраофанзива

21

Един с Една

преди 1 година

Руския елит звънна по телефона и ви каза как се съмнява ли? Или е Звъннал на Урсула да и се оплаче? Или говодарската ви пропаганда вече вие на умрело?

20

Путлер

преди 1 година

Това е ясно още от началото. Разбира се, зомбираните путински олигоффрени с червени съветски петолъчки на челата, не са съгласни.

19

Анонимен

преди 1 година

при подобна война, ако първите 2-3 месеца нападащата страна не постигне сериозен успех, губи войната, това е !

18

АнонимеН

преди 1 година

ВОЙНАТА В УКРАЙНА ПУТИН ЩЕ Я ИЗГУБИ ЗАЕДНО СЪС ВЕЧЕ ЗАГРАБЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ НЕЯ!

17

ПроСоТо

преди 1 година

Първо:..-Това НЕ е война в класическия смисъл на тая дума...Второ:..-За каква "победа" става въпрос ?..Русия вече постигна целите си-да разпокъса Окраината и да спре така или иначе приобщаването й в нато..Това НЕ е война!..Това е "Канадска борба",за съжаление,опръскана с кръв..

16

Анонимен

преди 1 година

Руската икономика е в напредък от началото на войната а Европейския съюз все по задълбочава рецесията Путин има сметка да протака войната държи в шах всички

15

Добре ще ви е

преди 1 година

Полша, Румъния и България са вече определени като донори на жива силаот страна на НАТО в посока...Украйна. От Полша вече има 2500 военни коитосе бият на страната на Украйна. Страната са вече напуснали 75 000 полски младежидо 35 годишна възраст /определени като първа мобилизационна вълна за есента/,които не желаят да участвуват в този военен конфликт. Нашите умници, пък ги чакасъдбата на този млад човек от Одеса > https://disk.yandex.ru/i/51-P_u1qH3iTyA

14

?!

преди 1 година

Чак сега ли се усъмни?! Драпаха около Грозни 2 години, какво очакваха да се случи в такава огромна страна като Украйна?!!?!

13

Анонимен

преди 1 година

Това е мнението на някакъв избягал от Русия? надявах се да сложите сериозни източници поне с подобно бомбастично заглавие.

12

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се разбра, че нищо няма да спечелят още през май миналата година. Април да беха поискали примирие от Зеленски, оня щеше да клекне. И щяха да държат двойна на сегашната територия. Ама алчен ***, глава затрива. Са ще отърват всичко.

11

Ехаа

преди 1 година

Президента на Полша:Путин няма загубена битка.