47

7

преди 1 година

В съда, трябва доказателство, а не знам... защо не каже, има ли пряки Доказателства, че Бойко Борисов има нещо общо с къщата в Барселона или не....Може би... ако имаше... нямаше да стигне до разпит...

46

Анонимен

преди 1 година

За къща в Барселона да разпитат Стоичков , той ако не знае, тази ли

45

Анонимен

преди 1 година

Има едн песен, явно е писана за нея, пее се така: Познавам твоя дом, тук довчера съм спала и пътя знам добре, дълго съм го вървяла. Вратата знам къде е, аз имам ключ от нея.За кой ли път си тръгвам, а после се връщам?

44

9999

преди 1 година

А за Весо Брадата ще каже ли нещо ?

43

Анонимен

преди 1 година

Айде изкараха я от нафталина, този народ работи срещу себе си, за пари са готови на всякакви роли

42

Жилт Таблоит Папарак

преди 1 година

Много е кльощава - от наркотиците ще да е.

41

Анонимен

преди 1 година

Скрийте я тая грозотия, децата ни уплах ще хванат!!!!

40

Анонимен

преди 1 година

И сега какво, ще ни замазвате очите с някаква къща в Барселона. Ей прокоратурата, вие знаете ли че българия беше ограбена ??? Стойноста на грабежа е милион такива къщи.

39

Анонимен

преди 1 година

Поне оплакнахме окото..

38

ФАКТ

преди 1 година

Боко като е крал пари и като е купувал тия къщи изрично е заръчал да не остане дори миниатюрна следа. Точно за това той е спокоен и никой нищо не знае. За това трябва Боко да го арестуват за неплатени данъци. ЗАЩОТО КАК ТОЧНО КАРА ТОЙОТА СЕКВОЯ ЗА 200 БОНА С ДЕПУТАТСКАТА СИ ЗАПЛАТА????????

37

Анонимен

преди 1 година

Оф писна ми от: Абе аз кви работи знам, ама няма да ви кажа!

36

Карма

преди 1 година

Боко ако не беше крал евро средства, сега нямаше да му се случва всичко това.

35

Свински Черва сез 12

преди 1 година

Жената на Вълка, помага на жената на банкянския дон Корлеоне да се уреди в Барцилона. И двете фамилии - на държавна издръжка, разбира се.

34

1

преди 1 година

Баце е спокоен, защото е с имунитет и нямат нищо срещу него, най - много да го изперат още един път, като го арестуват за 24ч... :D

33

Смела Жена

преди 1 година

Тая жена се оказа по-голям мъж от държавните "мъже", които сега треперят по дупките...

32

1

преди 1 година

Думи на вятъра, "знам... знам... знам"... само, че това "знам", не помага в съда... единствено, ако Борислава Йовчева излезе и каже, какво "знае", това ще важи, но това просто няма да се случи...

31

Баба Ингивайла

преди 1 година

Баба ин Гивайла изглежда по-добре от никол станкулова, нищо че имат 30 години разлика.

30

Фарс

преди 1 година

Всички знаем достатъчно за Ивайла Бакалова, ще ни викат ли в прокуратурата?

29

Приятел

преди 1 година

Бакалова знае и може да докаже поне 10 престъпления на дебелия и противен Боку. А поне още 100 свидетели има на неговите престъпления. Видеозаписи ,снимки ,сметки и пострадали от жестокостта ,алчността и наглостта на Боку и бандата му има във всеки по-голям град.Диктатурата на тиквите и техните слуги нямаше аналог.Нямаше фирма която да не беше ощавена от тези изедници.

28

справедлив

преди 1 година

Време е Тиквата да влезе в ареста ,преди да е избягал.Къщата му в Барселона е само черешката върху върха на огромния айсберг от престъпления на алчния пожарникар.Криминалното му минало няма как да бъде скрито ,стига някой да се осмели и да го потърси.Тукашните му престъпления досега се укриваха от Цацата и Гешефтаря ,но досието му в Чехия още си стои.