47

Баровець

преди 1 година

Да викат полиция да ги разхвърли, кво ми се правят тия, едната ми се прави на адвокатка, ми да беше платила повече и да пътува с друга компания, не с тия

46

25.05.2023: W64432

преди 1 година

https://flightradar24/data/flights/w64432То си пише коя е компанията (WizzAir) и че е отклонен от София за Варна, няма скрито покрито тука ... нема лабаво !!!

45

Анонимен

преди 1 година

А защо не е кацнала в Пловдив, а са избрали възможно най-далечното летище в страната от софийското? В съседни страни дори има по-близки летища!

44

Анонимен

преди 1 година

Явно сме много чувствителни към всичко вече, политиката си казва думата :)))

43

Анонимен

преди 1 година

Да не ги е записал и тех Руди?

42

Анонимен

преди 1 година

Само не разбирам защо са се барикадирали в самолета като искат да ходят на работа и да се видят с близките си? Искат самолета да ги закара на адрес или какво?

41

До 44

преди 1 година

Какво общо има къде са си развявали?!!!

40

до Симеон Великов

преди 1 година

Съдейки по рейтинга на коментарът Ви, явно "Възраждане" е бъдещето. Не съм гласувал от доста години, но този път ще гласувам. За партия "Възраждане" ще е!

39

Берлин

преди 1 година

Случи ми се обратното, самолета кацна в Берлин но запади стачки на персонала на легището не ни пуснаха 3 часа да слезем от самолета. Една жена припадна! На едно бебетце му стана много лошо..В момента съдим летището БЕР!!

38

Гъзеър

преди 1 година

Wizzair е най-долнопробната авиокомпания съществувала някога, колкото пъти съм ползвал услугите и толкова пъти съм бил прецакан. Преди година ни задържаха полета с над 9 часа и по закон имаме право на обезщетение, подадох жалба и до ден днешен чакам отговор.

37

Kreti

преди 1 година

Е хубаво самолета да литне и да ги пусне от въздуха в София, след като не може да се презими.

36

Анонимен

преди 1 година

Да вземем така да направим с топлофикациите. Барикадираме се вътре до като ме дойде икономическа полиция и не преразгледа всяка една сметка от последния месец. После затвор за всякакви шефчета както Вальо топлото

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39Верно, че сме по-надути дори от вас шопите, но каква е вината на варненци в случая ? :)))

34

До 37

преди 1 година

На стратицата flightrights, аз го направих с Bulgaria Air, отнема време но накрая ти пращат обезщететие! Flightrights ca aдвокати! Не взимат пари ако не успеят, ако укпеят взимат 10% от обезщетението на авиокомпанията!!

33

ььь

преди 1 година

*** прошляците... платили най-ЙОВТИНКОТО, ама иначе идват от Абу Даби, и сега се сърдят, че чак и се барикадират... Това са или ***, или селяни (дошли в София, естествено).Била за съд компанията - ми СЪДЕТЕ Я БЕ. СЕга вие сте за съд. И ако имаме дърава, ще им сложат забрана за качване на самолет 20 години. И ще видите Абу Даби, като навършите 50 отново. Такъв селски манталитет е проблемът у нас, не политиците, а е тия.

32

Анонимен

преди 1 година

Добре де, при положение, че им е осигурен транспорт и ако имат пропуснати ползи могат да осъдят компанията, защо е тогава тая селска седянка? Те на практика се опитват да отвлекат самолета. "Закарай ме до София"... Това само у нас може да се случи.

31

Хемус

преди 1 година

Аз използвам само "DORCEL AIRLINES"

30

Анонимен

преди 1 година

До Да осъдят авиокомпан - Ако закъснението е поради непредвидени обстоятелства (винаги пишат, че са такива, в случай на контакт с компанията), няма как да ги осъдиш. Естествено можеш да си наемеш адвокат и да се пробваш. Щом ти се занимава... ама повече от няколко стотин евро няма как да изкараш.

29

Анонимен

преди 1 година

Това са кокорчовците, искат самолета да заминава за канада

28

Хахаха

преди 1 година

Това е нискотарифна компания. Не знам какво очаквате. Това е превоз за бедни, които не могат да си позволят да летят иначе. Но да, прави са хората, очакваш да кацнеш на едно летище, а кацаш на друго, но не поради метеорологичните условия, а защото най-вероятно не са си платили таксата.