98

Анонимен

преди 1 година

Щатите наляха доста инвестиции и съответно урките започнаха да настигат руснаците и на места изпреварват. Съответно джуджака за да си припише заслугите искаше да ги направи марионетен режим като Беларус. Включително с използване на диверсионни групи в Донбас които след това се и избиха едни други. Просто щатите нямаха време да ги въоръжат достатъчно понеже урките не вярваха, че путин ше ги нападне с пъномащабна инвазия въпреки предупрежденията от САЩ.

97

Американофилчетата,

преди 1 година

друга песен ще запеете със сигурност, ако руснаците доставят необходимите оръжия на Мексико, пак си направят атомните бази в Куба и пуснат западната плоча за демокрацията! Нали? Може би трябва да го направят!

96

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да добие много горчив опит от нападението на европейска страна, за да не помисля никога повече за чуждо жито и кeнeфи! Никво спиране! Бой, докато им омекнат глaвите! УДРИ!

95

Анонимен

преди 1 година

Още една хипер фалирала територия в ЕС няма ли да стане много ? Гърция, Италия, Испания, Португалия то и ние сме се запътили натам сега и Украйна е стига толкова. За НАТО видяхме, че е една безсмиенна организация която не може да бъде гарант на 100% срещу Ирак и Сърбия е лесно но срещу Русия видяхме, че не става.

94

Анонимен

преди 1 година

И защо да се отказва и от ЕС? Украйна е в Европа, а не в Сибир! Яд ги!

93

Анонимен

преди 1 година

Специално за Украйна единственият гарант за избягване на повторен конфликт от агресорска държава и за да се възстановят възможно най бързо е влизането и в НАТО и ЕС. В противен случай руските племена няма да се спрат да и искат ресурсите.

92

до 123

преди 1 година

По голяма простотия не бях чел Руснаците ги било страх, че в Украйна живота щял да стане по добър от този в Русия. Ако сащ имаха намерение да помагат в Украйна нямаше да ги обучават и въоръжават а щяха да налеят пари в икономиката им. Понеже познавам тези същества Укрите повече от 15 години. И знам, че са с идеално гладки мозъци американците са ги усетили и по тази причина ги навиха и им внушиха, че могат да се бият с Руснаците. Целта беше да се започне военен конфликт не да се помага на Украйна

91

Българин

преди 1 година

Украйна е изкуствено създадена държава. Няма как да има държава, която се казва "покрайнина" (на Русия). Най-доброто решение за Украйна да съществува бяха Минските споразумения. За съжаление видяхме, че запада си призна, че никога не е мислил да ги спазва. Трябваше да има автономия за източните региони, които са населени с руснаци и за тях да бъдат управлявали от анти-руска хунта беше равносилно на робство.

90

Олимпий Панов

преди 1 година

Айде всички латентни кравари го го го у Бахмутю

89

Анонимен

преди 1 година

Е ,какво НАТО и какъв ЕС сънуват украинците като не стават за там.

88

Анонимен

преди 1 година

българин,какъв българин си - западна ***,или ти харесва киро да съгласува с посолствата? не ,това не е навеждане,хич

87

Анонимен

преди 1 година

Истинската причина за страх от Украйна не беше влизането и в НАТО, а страха че живота в Украйна може да стане по-добър от този в Русия. Така по-трудно ще се поддържа оппрката за прогнилият и фалиращ запад.Тази война ще завърши като корейската. Глад и мизерия в Русия и всички ще напъват да бачкат в Украйна след време.

86

Анонимен

преди 1 година

py шахматиста е в ситуация цугцванг

85

Чоката

преди 1 година

Айде деее...иска ви се хахахаПровалена държава

84

Анонимен

преди 1 година

освен просстотия и слагачество от еурохатлантик друго няма да чуеш и прочетеш

83

Анонимен

преди 1 година

Някакви гнусни сибирски племена щели да определят съдбата на Велик Славянски Народ.Обречени са на беднотия и мизерия за дълго време.

82

Българин

преди 1 година

Пиkльовците, възхваляващи соца, обикновено са родени след 2000-Та година. Аз нямам нито познат, нито роднина, близък, който да каже и една хубава дума за соца в сравнение с днешно време.

81

Българин

преди 1 година

Трябва, ама няма да се откаже.

80

Анонимен

преди 1 година

Абе Путин не стигне ли до Полша няма да се оправи работата

79

popa ot razgrad

преди 1 година

еййй много нагли тия руснаци бее...