229

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново, това и децата го знаят, че България е марионетна територия, която се управлява от чужди велики сили чрез техните посолства! Така, беше е преди 1989 г., когато телефонната линия с Москва имаше само слушалка, да слушат и само да изпълняват, и сега е така, само че друг е господарят, слугите същите.

228

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 225 - Ти нормален ли си пич?! Значи - "..да се снишим.."? Последовател на Бай Правешкия ли си? Европа не иска "снишаващи" се пъзльовци. В тоя си вид някак не сме им необходими. Има само два сценария - или сме с Европа или против Европа. Какво бравосваш - милиционерщината ли?

227

Анонимен

преди 1 година

До сега само правителството на лицето Бойко Методиев е ограбил 50 милиарда за 12 години.А за 32 разбирате ли колко е откраднато Отидете сега лятото по Черноморието , и ще разберете къде са откраднатите пари.

226

Мнение

преди 1 година

Грешката на българските политици е, че взимат политиката много Лично! Че се имат за "врагове", което е смешно и жалко! Всички сме българи в тази държава, не сме "врагове", а опоненти! Политиката предполага разнообразие от възгледи, а ни "врагове"!

225

До 239

преди 1 година

Какво паро за разпиляни. Вземи всичко каквото е ограбено през тези около 30 години. Това са десетки миарди ограбени пари от държавата. Не може да приписвате потопа на ПП, управлявали няколко месеца и съборени от шайката ограбила държавата. На местно ниво по градове и села променило ли е е нещо? Там все още си действат бандите на ГЕРБ ДПС БСП. Има 5% богаташи, повече богати от италианци и гърци, участвали в ограбването на държавата. От тук могат да се възвърнат много от парите.Но спъват държавата

224

Анонимен

преди 1 година

Да изкара записите,а не монтирани отделни думи,извадени от контекста.И тогава всеки сам ще разбере каква е истината.

223

Анонимен

преди 1 година

Няма как да разбера дали Радостин Василев изнася компрометираща информация.Състсевне на кабинет е чувствителна тема.Много чужди служби са заинтересовани от този възлов момент.И не е работа на всеки наблюдаващ процесите .Русофилите имат интерес да няма правителство.Нашите родни крадци имат интерес да продължи брюкселското крадене на средства Европа не иска да къса връзките си с предателските политически формации.Америка иска да има правителство , ама да няма никакви лигети функции.Защото са крими

222

Анонимен

преди 1 година

Грозното лице на ПП.

221

Анонимен

преди 1 година

Имаше и едни дуг известен седесар, който се пребоядисваше Дилов Син, един фъфлещ.

220

Анонимен

преди 1 година

232 Турски поток струва 3 млд. А ПП/Асен Василев разпиляха 9 млд и задлъжниха България с 13 млд. Смятай, кога ще ги изплатим..

219

Анонимен

преди 1 година

Искам да питам Удължаваме промяната дали ще има удължаване ба бюджета или ще харчим толкова, колкото събираме след 10 юни?

218

Анонимен

преди 1 година

Радостин Василев много се изложи. Ако при първия път повече от хората застанаха зад него и му минаха номерата. Този път настъпа кривата лопата и резултатът ще е като след удар с кривата лопата. От напрежение мафиотите, които стоят зад тези клоуни извършват неправилни ходове. Много погрешни ходове, което е добре за обществото и отнемате на държавата от мафията.

217

Анонимен

преди 1 година

Миграцията от партия в партия явно няма как да я забранят. Но, когато си вече в НС, като представител на една партия и решаваш да я напуснеш, трябва да си заминаваш от НС. Никой не те е избирал като независим или какъвто и да е там. Избран си от избирателите на партията, в която си. Като я напускаш, напускаш и НС. Как пък един не си напусна заплатата за нищоправенето, дето я взема!

216

Анонимен

преди 1 година

COЯТА РЕВЕ! МУАХАХАХАХАААА!

215

Анонимен

преди 1 година

"Това разпространение на записа не изглежда да е законно. Направил го за себе си, но решил да го разпространява ... плаче си за затвор това момче." - По принцип никой не може да те записва без съгласието си. Дори в компанията, в която работя ако ще се записва срещата ни питат, дали някой няма нещо против. Обаче ако в началото на събранието са ги питали и ако всички са били ОК, да се запише, тогава няма как да бъде съден.

214

Анонимен

преди 1 година

Радостин Василев, Руди Гела така. нареченият е един боклукизкарал кирливите ризи на другибоклуциПП, на показ.

213

анонимен келеш

преди 1 година

С тва джипси от Плевен вече никой политик няма да иска да разговаря,камо ли нещо по важно:):):)Телефона му винаги включен на запис:):):)

212

до 221

преди 1 година

България печели от таксите, но инвестицията, която е направена с нашите пари, ще се изплати след около 100 години.

211

Анонимен

преди 1 година

221 Турски поток е европейски проект. ЕК даде одобрението си за него. Тръбите му са наши, платили сме ги и по тях може да тече не само ласки газ, и в двете посоки. България печели от таксите, които получаваме.

210

Анонимен

преди 1 година

"Радостин Василев е позор за българската политика. Пропаднал, деградирал тип, който изнудва политици за лични облаги." - Напротив... :) ... Позор са Кирчо и компания, че ви излъгаха така елементарно. Позор са също тези, които продължават да ги подкрепят, въпреки че бяха излъгани. Позор има много в българската политика, но не е позор това, да изкараш кер_ливите ризи на някои политици. Последното се нарича честност, въпреки че Василев почти със сигурност го е направил поради други причини.