149

МЕГА КЛАСИКА!

преди 1 година

Американофилчето ВИНАГИ казава: "Русофил обвинява американците за абсолютно всичко. Прави се на жертва! " като добре илюстрира нашата пословица "Крадеца вика дръжте крадеца"

148

Анонимен

преди 1 година

Почвата отдавна изсъхна, твърда е като камък! Какво став с контранастъплението?

147

КЛАСИКА!

преди 1 година

Русофил обвинява американците за абсолютно всичко. Прави се на жертва! :):)

146

Анонимен

преди 1 година

Един готвач без никакво военно образование разказа играта на натовска армия обучавана и въоръжавана в продължение на 9 години.

145

Анонимен

преди 1 година

На 20 май 2019 г. Зеленски встъпи в длъжност. 20 май 2022 г. е денят на освобождението на Мариупол. А сега, на 20 май 2023 г., Бахмут е откъснат от ръцете на украинските окупатори.

144

Анонимен

преди 1 година

На украйна трябва да бъде дадено всякакво оръжие да може да се замозащити от руския многовековен тероризъм над който народ сварят по пътя си. Дайте оръжие на Украйна.

143

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! :):)

142

Анонимен

преди 1 година

Нека русофилите да прочетат за Северна Добруджа, За Южна Добруджа. За Македония. Пионер, чавдар и македонец се става насила. Но българин се става по собствено осъзнаване. България кога е изпраща и един войник на руска земя срещу Русия? Кога? Заатова тази скапана империя винаги се е опитвала да се пльосне на балканите и го направи. С помощта на хиляди предатели които отрови с червената си зараза и ги обърна срещу своята държава и народ. Атентати срещу църкви и жп гари финансирани от чужди терорис

141

КЛАСИКА!

преди 1 година

Американофилчето измисля всякакви сплетни включващи думите 'кирилица', Путин, България защото азбука различна от латиницата обърква НАТО.

140

Гъзоблизачи!

преди 1 година

Американогъзоблизачи, какво става с визите за САЩ, отмениха ли ги? Българите като равноправни членове на ЕС могат ли да пътуват свободно за САЩ без визи както западно-европейците, или българите са нещо втора категория хора в ЕС, а?

139

Сата НАТО

преди 1 година

Русия вчера показа труповете им нахвърлени един до друг на една поляна -----////------ Просията може да покаже каквото си иска, вкл руски трупове или манекени.

138

Анонимен

преди 1 година

ЕС е богат и разполага с огромни резерви. Икономиката може да издържи поне 2-3 години, а ако зимите са топли и населението затегне здраво коланите, може и до 5 години още да издържи.

137

КЛАСИКА!

преди 1 година

Американофилчето упорито твърди че НАТО не воюва със Русия през Украйна.

136

КЛАСИКА!

преди 1 година

Българските русофили продължават да подкрепят Путин, който твърди, че кирилицата била македонска. Същевременно българските русофили мразят македонците щото отричали, че били българи! :):)

135

Анонимен

преди 1 година

Колко мого русляци и агенти на русия има в този форум. Няма срам и достойнство да заставате зад убийците на мракобесието. Вие сте позор за всеки един свободолюбив народ. Обърнаха ви в преследване и тормоз над своите, над своята държава, над своето семейство. Слухтите и с лекота предавате своите братя и среди. Всеки който е възможно предавате. Кой ви обърна в това което сте? Това е бруталната система в която сте били подложени на краен геноцид над личността и самосъзнанието на един човек. Злоба.

134

Анонимен

преди 1 година

Наглите хохъли си мислят,че с лъжи и измами ще спечелят нещо.Нищо няма да спечелят-ще дадат няколкостотин хиляди безмислени жертви и пак ще загубят половината си земи.А и цивилизованият свят няма още дълго да се връзва на лъжите им

133

Анонимен

преди 1 година

Русия не бърза със специалната военна операция. Преди 2 години доларът беше 55% от всички търговски плащания в света. Сега е паднал на 47%. Експерти икономисти твърдят, че ако падне под 40%, ще се срути цялата американска икономика.

132

КЛАСИКА!

преди 1 година

За Американофилчето всички НЕ американски интереси са руски интереси.

131

КЛАСИКА!

преди 1 година

Русофил твърди, че Русия не воювала с Украйна! :):)

130

Анонимен

преди 1 година

Русия не воюва с Украйна, ако Русия започне война с Украйна, Украйна ще бъде смляна буквално за 3 дни. В Украйна Русия провежда специална военна операжия срещу нацисткия режим, а истинската война се води в самата Русия, и военната операция ще продължи дотогава, докато Путин не спечели в Русия и докато и последния завод в ЕС не затвори. Русия не бърза, времето работи за Русия.