298

Анонимен

преди 1 година

Абе взели го те, но останало едно кьоше от западната част на южната градинка, някъде към 0,3%. Не е проблем, сега ще го сдадат целия наведнъж и през следващите 2-3 години пак ще го вземат.

297

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха - "Украйнската армия отрича". Нищо ново под слънцето от пропагандистите по Гьобелс. Те като падна Соледар, три месеца след това все още твърдяха, че го владеят а някои и до ден днешен продължават да пускат фишеци, че е превзет частично, защото още там оказвали съпротива "украински партизани". Местните не могат да търпят всичко украинско, след масовия терор там, обаче наглеците настояват, че някой ги подкрепя и дори ще се бие за тях под формата на "партизани". Така ще е и с Бахмут.

296

Анонимен

преди 1 година

До 320 Мария........Ти световна война ли искаш! Русия 8 години предупреждаваше зеления да не се въоръжава под носа й! Но не би...Каквото почукало, такова се обадило. Слава на Русия!

295

Анонимен

преди 1 година

Пригожин: Бахмут бе превзет напълно! Честито на драскачите, които месеци наред тук в това сороско сайтче се скисаха да пишат всевъзможни глупости, включително как щели укрите да правят парад в Москва. Сега ми е любопитно какви опорки са им пуснали от НПО-то на Сорос, за да драскат пак по темата?

294

Wagner

преди 1 година

Взехме го, ся вече може да го оставим на украинците. Показахме им.

293

Юлия

преди 1 година

На официалната вечеря в Хирошима Зеленски е вдигнал наздравица със саке за успеха на украинците в окопите.

292

Мария

преди 1 година

САЩ няма да се откаже от Артьомовск и ще го отбранява до последния украинец.

291

Erik Prince

преди 1 година

Добра реклама на "Вагнер". Частна военна групировка почти година воюва с модерно въоръжена национална армия и постига целите. Пригожин сигурно е затрупан с оферти от Африка, Азия и Южна Америка.

290

Анонимен

преди 1 година

Хвала! Вече сме на 15км от границата, дрогаре!!! За 3 дни в Киев!!!

289

Анонимен

преди 1 година

До 317 Да, затова арестуваха трима от разработчиците на Кинжалите и ги обвиниха в държавна измяна, защото са яли много пуканки.

288

Българин

преди 1 година

Това с 224-те дена е пълна измислица. Руската армия наистина достигна близо до Бахмут още миналата година, но няма как да превземеш град без да дадеш много жетрви, ако просто атакуваш централно. Битката за Бахмут започна месец Февруари, след като беше пробита защитата в Соледар и в Клещеевка, което позволи на руската армия ефективно да атакува от три страни. Така че от влизането в Бахмут на Вагнер до днес са минали 3 месеца като никога нищо не се е правило с търсене на бързо превземане.

287

Диана

преди 1 година

В Артьомовск беше подмамена и накисната една трета от армията на украинските руснаци. Доста глупава постъпка на американското ръководво.

286

АнтиЗомби

преди 1 година

До 305 Зависи. Има доста луди колекционери. Ако приложи и снимка на работното място, може да му скочи цената.

285

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ф 35 пада като пуканка от кинжали.

284

Обичам Путин

преди 1 година

НеНавиждам Алцхаймера на Деменцията Бай Дэн, който дори е трудно да се каже Ционистки слуга ли е или е тотално купен от Пекин!

283

Берлин

преди 1 година

Тук спешна новина, Херта изпаднала от Футбол Лигата! За Бахмут мълчат ;)))

282

Анонимен

преди 1 година

До Пешо Белите са били с Англия и САЩ. Преди тях турци с Англия и Франция печелят в кримската.

281

Анонимен

преди 1 година

До 309 А руснаците ги погребват с почести. Направо в окопите на няколко пласта, супер фертилайзер.

280

Зоя

преди 1 година

Зеленски ще посети празника на цветята в Хаваи и ще изнесе демократична реч.

279

НЕ ВЯРВАМ Н ПРИГОЖИН

преди 1 година

Аз на рус не вяравам.Вярвам на очите си.В интернет клипове,които дават истината.Относно Бахмут видеа разкриват действителността ,а тя е много обеспокоителна! Например украински войн е записал последното си видео,което е> БАХМУТ ПАДНА,НЕ МЕ КОРЕТЕ или не ме винете(зле съм с превода)В друг клип украински войни напускат позициите си и следва взрив,а после стонове и край! И най поразяващото видео от Бахмут е украински пикап,събиращ телата на убитите! Потресаващо! Хвърлят ги като чували с картофи,а