46

Анонимен

преди 1 година

Нормално.... Щото РСМ се отнася в България както Украина с Русия

45

Анонимен

преди 1 година

Тия *** и те не знаят какви са.

44

Анонимен

преди 1 година

Явно РСМ се превръща в Украйна 2.

43

Анонимен

преди 1 година

Нито са ми интересни,нито имам намерение да ги посещавам.Спрете да ни уведомявате за словесните излияния на технете та панари,защото нищо ново не казват.Едно си баба знае,едно си бае.

42

Анонимен

преди 1 година

Това са много големи измекярщини на сърбоманската клика в Македония.

41

мхм

преди 1 година

жалко е да си Севеджан,Хубав ден!

40

Анонимен

преди 1 година

Те не допускат на тяхна територия,Бълг им е виновна.Те не зачитат празници/забраняват чествания/ и етноси /побоят над хора с различна принадлежност/ Бълг им е виновна.Те обещаха свобода и равенство и зачитане за заветно "да" на Бълг, но забравиха и се изметнаха,пак бг им е виновно. А стига с тези измятания, трябва реципрочност от Бълг, но засъжаление отделните хора не са виновни за политическите игри.

39

Анонимен

преди 1 година

Наистина трябваше като Русия към Украйна да се отнасяме с тия майцемрази. Досега трябваше да бъдат изринати, като тоя клоун Ковачевски.

38

Добре

преди 1 година

До Анонимен47 Ама сега сушат дървения материал за безпилотниците!

37

Я па ти..

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 32 Престанете с тези евреи. Какво са ни сторили?

36

Ти да видиш..

преди 1 година

Още не сме обявили война на РСМ и няма да обявяваме.Неблагодарници.

35

Абе

преди 1 година

Убий *** с мълчание! Само когато му е времето, кажи"НЕ"!

34

Анонимен

преди 1 година

Интересно. Държали сме се като Русия към Украйна? В РСМ е пълно с наши войници сега? Тоя осъзнава ли какви глупости говори? Украинската мова (език) си съществува и никой не го оспорва. Обаче тоя шопски диалект, дето го наричат македонски език - смешно е. Тия са като малки деца - "а пък Иванчо каза *** дума." Сега да си повтори тая реч на албански, защото също им е официален език, а аз шопски не разбирам.

33

Свобода за Македония

преди 1 година

НАТО трябва да защити Македония от тази агресия!

32

Шоп

преди 1 година

До Bul: на тебе някакво НПО не ти е промило, а направо отмило мозъчето

31

Реалист

преди 1 година

Македоновците, не бягат към ЕС, а от ЕС... Това е начинът на политическата им върхушка да създава емоции чрез които да се държи на власт. А населението е бългаско, т.е. тъno, та не се усеща..

30

Бля

преди 1 година

Абе тея с сърбо-албанци кво мрънкат непрекъснато. Аз не знам да има 1 македонски клуб тука, щото всичките са с бг паспорти и само мрънкат. Там има хора, които се определят като българи и искат да имат общност и за първи път страната ни ди отстоява интереса и ни направиха най-лошите. Я ги спирайте още на границата и да *** от глад!

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30Пропусна и за Херкулес. Отдавна твърдя, че северномакедонците са украинците на Балканите. В репортажите от Северна Македония по-възрасните хора говорят чист български. По-младите с примеси на събохърватски думи. Същото за "украинския". Руски с примес от полски. За"татарите"няма да напомням. Само да напомня, че Василий II Българоубец е от Македонската диснастия. Същия, дето е победил"македонския"цар Самуил и е ослепил войската му. За османските архиви и гръцките историци мълча.

28

Анонимен

преди 1 година

Област Македония ,с областен град Скопие ,нещо пак се напИнят.Както казва моят зет сърбин,тези са като Saпун,само се пеняват и нищо не става от тях.

27

Анонимен

преди 1 година

"Украинци" до 1917г. и "македонци" до 1945г. няма при нито едно преброявяане и на нито една етнографска карта ,на която и да държава или научна организация.Останалото са интереси !юрешението е да се пррекратят всякакви отношения ,тогава не могат да имат претенции!