50

Анонимен

преди 1 година

До 104 тая мантра за фалита на САЩ и ЕС е слушам от дете ;)) Върви се гръмнии пишманн финансов експерт от соц блока.

49

Анонимен

преди 1 година

Сърдете се на кремълския пcиxoпат русофилчета нeвежи! Парите отиват в Украйна заради войната на вашия плешив бункерен идол в Кремъл...

48

Анонимен

преди 1 година

Киргизстански гражданин беше осъден на 10 години затвор за участие във военните действия в Украйна на страната на руските сили, съобщи АФП.Снощи съд в киргизстанската столица Бишкек призна 31-годишен мъж за виновен в наемническа дейност и му наложи присъда от 10 години затвор. Осъденият, който отрече да е участвал във военни действия, е пребивавал в Донбас (Източна Украйна) между юни и ноември срещу месечно възнаграждение от 180 000 рубли (около 2000 евро). Той е заявил, че е заминал, за да полу

47

ДАЙ ПАРИ

преди 1 година

Тоест ЕС ни казва, че трябва да дадем още пари за оръжие за Украйна.

46

Анонимен

преди 1 година

ЕС = Фалит до няколко месеца!

45

Анонимен

преди 1 година

До 93 Когато сащ и нато си приберат косовските албанци у тах, тогава и руснаците. Нали??? Чакаме...

44

ББ

преди 1 година

До Анонимен 93Нищо не ти е ясно

43

Анонимен

преди 1 година

Украйна е на командно дишане, спрат ли парите, край. Докога ще продължи тази агония, погребете държавата вече.

42

BB

преди 1 година

НЕНОРМАЛНИЦИ

41

долу ЕС

преди 1 година

ес и нато едно и също ли са, ако са едното да се закрие

40

Анонимен

преди 1 година

До 74 до тъпите русофили Войната не я запали Путин. Байдън старши. Да се смени гл.прокурор на Украйна с такъв, дето няма да закача фирмата в която е сина му. Нюлан:"маййната й на Европа", когато обсъжда с американския посланик в Киев кой да назначат за министър председател на Украйна! Янукович преговаряше с ЕС за асоцииране на Украйна! Същото е сега и в Грузия. Беше направен опит за сваляне на правителство преговарящо за влизане в ЕС! И замемяната му с войнствени антируски марионетки.

39

до 80

преди 1 година

Войната беше започната още 2014,но от висене по кафетата и парковете с бутилка в ръка не сте имали време да прочетете!

38

до 80

преди 1 година

Войната я започна дошлият с държавен преврат маропнетен режим в Украйна. Има филмови кадри как през 2014 година украинци с тежка бойна техника и автоматично оръжие в Мариупшол стрелят по мирното население, което поднася цветя пред паметниците на загиналите през великата оречествена вохна, Има и палеби на сгради. Не е само там. Това, че НИ лъжат, включиотелно на наквисоко ниво, е позор за българите и Булгария, Нека се привика тогавашния посланик на Б-я в Укр, в НС и да даде отчет какво е информир

37

до 70 и 74

преди 1 година

Невежите във военно отношение и такива,които не са държали оръжие,а са го гледали само в комиксите и по телевизията и представа си нямат от военни действия да сядат да учат за матурата .а не да висят по форумите и да повтарят като мантра едно и също.Има време и ще видим кои е ***.

36

Анонимен

преди 1 година

За пореден път ще напиша, че заявилите се за "зелени" т.е. борещи се за чиста околна среда партии, досега НИТО ВЕДНЪЖ не излязоха с каквото и да е становище по повод употрежбата, взривяването на огромно количество боеприпаси и минирането на огромно количество земя в Уйкрайна. ЕС налага всевъзможни изисквания и глоби затова, че баба Пена гори дърва , за да се отоплява през зината, а умищлено и г огромни размери троеи въздух, почва и вода, Включите;но в Балтийскио море.

35

Анонимен

преди 1 година

Този защо го "хвана"Ковида точно когато трпбваше да посети Китай? Урсула я върнаха с граждански самолет и претърпя пълна проверка на излизане от Китай. Този какво го чакаше не знам? За какво харчи парите на Европа. За утилизиране на мъжкото население на Украйна!

34

Анонимен

преди 1 година

Браво на ес гестапо ,подобни индиви трябва да си помагат с милиарди ,явно с роднини

33

Анонимен

преди 1 година

От Фонда за мир се дават огромни пари за поддържане на военните десйствие, за разрушения, отравяния на почва, въздух и вода, и за човешки убийства. Дават се от персони, които НЕ са избирани от гражданите на ЕС, а са спуснати марионетки. Преди букеално 2-3 дена руснаците взривиха край Хмелницки склад с оръжкие, който е гръмнал почти като амомна бомба (има йадри), след което нивото на радиация рязко е скочило. Което доказва, че там са се съхранявали, възможно, британските цомци с обеднен уран.

32

Леле

преди 1 година

Ако само 10% от тези средства за убиване се предоставят за образование ще бъдем цивилизация, но няма как да се случи. Неуки еврогеейци лесно се манипулират, а и комисионните за същите както при ваксините .

31

Ха ха ха

преди 1 година

Фалшивите лайкове не отменят снощната заря над Николаев.