179

До 203

преди 1 година

Съгласен, само моля те не пиши управлява , а администрира! Управляват ни САЩ! Българските политици са локална администрация на САЩ в нео колонията България!

178

Анонимен

преди 1 година

До Демократ - дори да ни управлява ДС, вече го прави в интерес на САЩ не на Русия. Кое точно от последните решения на ниво външна политика през последните години е в интерес на Русия за да ми "докажеш" че ни управляват руски интереси?

177

До 199 от Козяк

преди 1 година

Пропусна ли да прочетеш емайла с актуалните опорки? Пращаме виднъж седмично на абонаментите! И указания как се използва ВПН!

176

Анонимен

преди 1 година

Абе вие знаете ли въобще какво е многополюсният Свят? Завидели русия и Китай на САЩ, че за САЩ няма закони и решили, че искат и за тях да няма закони. Това е "многополюсният" свят. Каква е файдата за Пенчо от Люлин 7 вместо 1 разюздана държава да има 3 разюздани държави. Па на всичкото отгоре и тоталитарни режими където човешкият живот не струва 5 стотинки. Тази глава на раменете ползвате ли я за мислене или е само за декорация? Само руска пропаганда повтаряте като папагали.

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - щото за САЩ ние сме само територия. Ако им следваме геополитическите заповеди (което послушно правим) - за тях няма значение кой и как управявала в България нито как живее обикновения, човек. Кой ни добива и изнася златото? Кой ни притежава Мариците? В чие посолство представители на всички партии ходят "на закуска", в руското? Има ли едно единствено нещо което построиха новите ни "Големи братя" от както сме с тях?

174

Днес стават 200 000

преди 1 година

нови бели лади. Да им е честито на печелившите руски майки.

173

Анонимен

преди 1 година

При Тодор Живков немахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запат.

172

Анонимен

преди 1 година

До Демократ.Не ти пречат те ,а тия дето обслужват чужди интереси ,защото така им казват.Трябва да си една марионетка това е.

171

До Димократ

преди 1 година

А на световно ниво не искаш ли демокрация а?! Или искаш еднополюсна еднолична Американска хегемония над всички други държави??

170

КаскетЯ

преди 1 година

Магучая и непобедимая никога не бяга ,тя напредва към Масква ве! Не сте панимали! Сега късокракия мудак като извади последните безаналогови космическо галактически Аръжия ще видитИ вий!

169

Fiona Hill

преди 1 година

"The war in Ukraine is perhaps the event that makes the passing of pax Americana apparent to everyone". Помислета за това. Не всички в САЩ са глyпаци, някои разбират какво става.

168

До Демократ

преди 1 година

Каква димокрация може да има в идна нео колония на САЩ?

167

Демократ

преди 1 година

Демокрацията е най-добрата система, но ДС и БКП вече 34 години и пречат да се развива в България.

166

Анонимен

преди 1 година

Къде видяхте 35 години демокрация в България? Лустрация имаше ли? Не. В чий ръце отиде цялата икономика? В ДС, БКП и децата им. Колко пъти за 35 години БСП бяха на власт които открито се наричат "столетница" тоест признават, че са БКП. А за производните им политически проекти въобще да не говорим. На всеки няколко години потъват милиарди с руска връзка. КТБ беше с участие на ВТБ, а Василев се крие в русофилска Сърбия. Ако бяхме васал на САЩ , списъка магнитски що не е в затвора?

165

Че тоз руснак бе

преди 1 година

Роден в село във Владимирска област в Русия, рускоговорящ руснак! Учил е в Московското висше военно командно

164

Анонимен

преди 1 година

Съирски, Сърски, Сеирски- Маре даже веднъж не му написаха правилно името ха ха ха!

163

Ванга

преди 1 година

Се занима с генерали тая вещица и тя

162

Е

преди 1 година

Тая така вече и на мен ми писна то пьк като си се фиксирал усети се ти колко хора не ти гласуваха значи не одобряват това което става в тая дьржава

161

Анонимен

преди 1 година

Тука в Западните медии ( от които днес преписва) не пишат новини за информация, а пропаганда за мениджмънт на общественото мнение! И налагане на западния наратив!Всеки с една мозъчна клитка го осъзнава!

160

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател,Я кажи за 35 години демокрация няма икономика ,защо за 45 години се построи толкова много ,че и сега още има за крадене.Кажи се или само някакви недомислици трябва да се пишат щото така ни изнася.