27

Я па я..!

преди 1 година

Пуснете ученика. Предстои му абитуриентски бал.

26

Анонимен

преди 1 година

гледал съм такива млади тарикати, виждат човек на пешеходната пътека, но не намаляват и съвсем умишлено гледат да минат максимално близо до хората, които в крайна сметка спират на осевата линия да ги оставят да минат, но те съвсем умишленое преминават максимално близко до тях, вероятно и тоя е решил да прави така ама ...

25

Анонимен

преди 1 година

"Той бил на 266 метра от Явор и Ана-Мария, когато те стъпили на пешеходната пътека." - Ако това е вярно, и шофьора, и пешеходците са виновни. Не оправдавам живия, но обективно погледнато пешеходците са имали близо 6-7 секунди време да пресекат, да се огледат, да отскочат и т.н. Какво са правели? Гледали са телефона? Целували са се? Със 100 км/ч минаваш 36 м/с т.е. 7,388 секунди време. За това време някои хора и деца правят (последното в кръга на шегата, въпреки, че темата не е много смешна).

24

До 17 за зелето

преди 1 година

Направи като всички други- по тъмно го излезе в най- близката шахта и омириши целия квартал.

23

Анонимен

преди 1 година

Наш ''сънародник , от Факултето !

22

Питам

преди 1 година

Къде отидоха 300-те метра спирачен път ?

21

Анонимен

преди 1 година

В Бг след 1989г. , виновни винаги са ПОТЪРПЕВШИТЕ ... И както каза и Баце :" ТУКА Е ТАКА'' ... На кой ще се оплачем , на Христофор Събев , в хАМЕРИКА !

20

Анонимен

преди 1 година

Убийство и допълнение превишена скорост, че и на пешеходна пътека. 15 години минимум. Двама убити = 30 години, ако ще и в на Свети Петър Духовия хор да участва. Нали е набожен? В килията ще има достатъчно време за да си общува с Бог.

19

Анонимен

преди 1 година

Баща му наистина е ромски пастор. И е много влиятелен в ромската общност. До голяма степен бащата на Адриян определя за кого ще гласуват ромите в София. И затова е много уважаван и от политиците и от общинската власт в София.

18

Анонимен

преди 1 година

Явно е прескочил жипката ...

17

Анонимен

преди 1 година

Гази ги, както Борисов гази българите...

16

Анонимен

преди 1 година

"Той се спря и на това, че като участник в църковния хор Адриан е трябвало да се съобразява с другите участници в движението." -- ъъъ, каква е връзката тука?!

15

Анонимен

преди 1 година

Бащата на убиеца не знае ли , че родителите ПОСЛЕДНИ научават , за страста на детето им към ДРОГАТА и АЛКОХОЛА ?И защо набързо са премахнали по платното ДОКАЗАТЕЛСТВАТА за инцидента , преди да дойде полицията и следствието ... Явно ТАТЕ е голяма клечка / както постоянно се случва в Бг / ....

14

Анонимен

преди 1 година

Първо беше заслепен от фарове,а сега не видял заради джип пред него..... Интересно с колко е карал този джип фантом,че да го няма на клипа пред джигита? Като е нямал видимост от този джип защо е карал със 130км? Версиите се множат,а сега изнасят неща за убиеца,които трябва да смекчат обществената нагласа -той участвал в църковния хор. Участие в църковния хор някаква смекчаваща вината му заслуга ли е?

13

Анонимен

преди 1 година

Значи кола фучаща със 107 км. в час намираща се на 266метра от пешеходна пътека не е видяна от млада влюбена двойка прегърната която решава да пресече платното и със сигурност не се е огледала и не е видяла наближаващата опасност. Струва ми се, че всеки нормален човек би изчакал, да види колата дали ще намали скороста и тогава би преминал. Вина имат и загиналите. Бог да ги прости.

12

Анонимен

преди 1 година

Да припомним в какъв "църковен" хор се свири на китара - при протестантите, в случая ромски протестанти, а и се говори, че той е син на ромски пастор.

11

Анонимен

преди 1 година

Няма да се учудя ако дори е натискал газта. Затова трябва да се въведат черни кутии в автомобилите които да записват данните от автомобила.

10

Анонимен

преди 1 година

На пешеходна пътека , СКОРОСТА е ---30 км/ч...

9

Бончо

преди 1 година

"Нося очила и пея в хора."

8

Алекс

преди 1 година

Ограничениети от 50 км/ч не е случайно.Въведено е именно,за да можеш да видиш пешехоците и да намалиш или спреш.