54

Анонимен

преди 1 година

Британскот разуснаване на какво ниво е щом и тоя тайни доклади истичат.

53

Анонимен

преди 1 година

Държавният департамент на САЩ разработи изкуствен интелект за борба с руската "дезинформация". Това заяви държавният секретар Антъни Блинкен. Според него от Русия "тече постоянен поток от невярна информация за хода на специална военна операция".

52

ХХХ

преди 1 година

Ако бяха изсипали много техника ? Щеше да викат "А то това е всичко дето имат " Я кажете военния парад на България какво показва ? Силата на ЕС - НАТО и закупените от САЩ самолети и т.н. ?

51

Анонимен

преди 1 година

На парада по случай коронясването на 6-ти май, британците показаха само една Камила, обаче тамошното разузнаване не обелва и думичка по този случай.

50

Сър Пичук

преди 1 година

Плаха реч, плах парад. Десетилетия комунистически лъжи за армията и всичко лъсва. Така беше и в България. Сега се чудят как да излязат от блатото

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41"Ако рашистите бяха по-умни..." - Ако българите бяха по-умни....

48

Анонимен

преди 1 година

Ами ако имаше парад като друга година? Тогава какво щяхте да пишете : Диктаторът, агресорът Русия, въпреки загубите ..., тежкото икономическо състояние, ... разрухата ... ала-бала. Немате угодия, това нещо - джурналята.

47

Анонимен

преди 1 година

Ингилизи, точно това е целта на Кремъл от 80 години на този парад- да ви показва старото си оръжие от памтивека. Или викате ние имаме Т-72 танк и го показахме оня ден на жълтите павета, както и Миг-29, а руснаците имат само Т-34 от ВСВ и най-новия им изтребител е Миг-29??? Муахахахахаха...няма такива жалки идиоооти като ингилизите, заклевам се!

46

БАРБАРА СЪС СТРЕС

преди 1 година

ЕХХХ КЪКЪВ ЖИВОТ.ПО РАНО ЖИВЕЕХМЕ В СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР. НЕ ЗНАЕШ НИЩО ЗА ЗАПЪДЪТ "ЗАВЕСА"СЕГА ЖИВЕЕМ В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР.ПАК "ЗАВЕСА" НЯМА РУСКИ ТВ. НЯМА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА РУСИЯ.МОЖЕ ДА Е ИМАЛО НЕЩО ЗА 9ТИ МАЙ НИЕ НЯМА ДА ГО РАЗБЕРЕМ.ЕКСТРА КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ.

45

абе

преди 1 година

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРОСТОТИИ! гледах го целия парад, както преди беше, същия, и техника, танкове, гаубици, самолети - и АРМАТА и СУ-57 бяха на парада....лъжат и заблуждават народа! гледах го целия по ю-туб, никой не може да ме излъже!

44

Убаво де, слаба е

преди 1 година

Слаба е Русия, слаба е. А иначе какво става с почвата, какво става с почвата? Изсъхна ли почвата, изсъхна ли почвата? Свърши ли дъждовния сезон, свърши ли дъждовния сезон?

43

до 55

преди 1 година

Никого не защитавам, но аз поне гледах парада и деца не видях. Винаги на паради се изкарват курсанти от военните училища ако не знаеш да ти кажа. Освен това в Русия има т.н. суворовски и нахимовски кадети, които отново всяка година са на парадите. Да, парада беше с по-малко техника от миналата година, факт, но и написаното в статията е доста дезинформативно...

42

Анонимен

преди 1 година

Слабост? парадът не казва нищо

41

до 48

преди 1 година

Великодушно защитавш рашистите, но защо миналата година показаха поне танкове, а тая година само маршируващи младежи, почти деца?

40

Анонимен

преди 1 година

ТИЯ НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ МНОГО ОТ ЖЕНДЪРИТЕ С ПРАЙДОВЕТЕ - ЕДНИТЕ ПОКАЗВАТ ОРГАНИ, А ТИЯ - МЕНТЕ ОРЪЖИЕ!

39

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли британското разузнаване е толкова застреляно, или се прави на такова. Всяка година парада води Т-34 като символ на победата. Всяка година на парада участват кадети и курсанти. Пълна простотия е тази статия. Да, нямаше съвременни танкове, защото са на фронта. Великобритания като не прави паради това значи ли, че няма никаква бойна техника...айде стига с чак толкова плоски статии, не унижавайте до такава степен читателите си!

38

-

преди 1 година

Много слаба таз Русия бе, много никаква, и хората едни бееедни, угрижени живи да ги оплачеш! Да, ама Не! Британския мозък няма как да разбере необятната руска душа, няма как с островното си мислене да възприеме огромните пространства, богатото разнообразие от култури. Избледнелите британски лица сбъркани от кръвосмешения почервеняват от яд дори само като си помислят за природните богатства и води, които са основната цел за заграбване от алчните им треперещи криви пръсчета! Няма да стане .....

37

Анонимен

преди 1 година

ТО ПАРАД СЕ ПРАВИ СЛЕД ВОЙНА. ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА НЕ СЕ ЗНАЕ ПИЧЕЛИМ ЛИ ИЛИ НЕ!

36

Анонимен

преди 1 година

Гледахме го и британския парад на 6-ти. Дори и танкове нямаха. Само коне и peптили. Нямахме нужда от разузнаване, предадоха го по първа програма на държавната телевизия.

35

ТЪЖНА КАРТИНКА

преди 1 година

Един сма.,.нат ботоксов дик..атор седнал редом до други старци пенсионери и се наслаждават на ''великата'' червена армия и единия единствен останал им танк. Последен модел от 1942г...