65

Анонимен

преди 1 година

Само един танк Т-34 няколко джипа, няколко урала и няколко комплекса... няма ни 72, 80, 90, 14, артилерия, самолети, ракети, жалка картинка. Очаквах публичното пръскане на мозъка на владко, но уви.

64

Слава на Русия

преди 1 година

Русия е дала най-много жертви по време на Втората световна война. Да се надяваме, че трета няма да има.

63

Анонимен

преди 1 година

Е имат още достатъчно армия като гледам,в Украйна повече наемници и затворници се ползват,както и на Кадиров чеченците!

62

хаха

преди 1 година

За юрожендъряту, техниката била малко. И един Ярс стига. "После меня, только тишина" и отиваме в каменната ера.

61

Анонимен

преди 1 година

аз техника не видях много, много, на нашия празник имаше повече

60

Тонката

преди 1 година

Някои хора не мислят с главити си Ако не са били руснаците.Сега Европа щеше да бъде Германия

59

Анонимен

преди 1 година

хахахаах - смях със "прогнилите" западни коли обикалят площада - ко стана с гнилия Запад, що се возят тия с западни коли

58

Анонимен

преди 1 година

Браво на Русия! Браво на Путин!

57

АнонимеН

преди 1 година

ЗНАЕТЕ ЛИ ВИЕ КАКВИ ПАРАДИ ПРАВИ КИМ ЧЕН УН! ТОВА ПОСМЕШИЩЕ МОРДОРСКОВИЯ ТОТАЛНО ПРОПАДНА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТЪН НЕМАТ ВЕЧЕ И 3 ТАНКА ОСТАНАЛИ В ЦЯЛАТА МОРДОРСКОВИЯ)!

56

По същество

преди 1 година

Нали над 90% от руската армия е в Украйна? Кои са тези на парада? Сигурно платени актьори. А военната техника сигурно е от картон. Нали нямаше техника за парад? Или то явно стана ясно, че не парада е отменен, а шествието на безсмъртния полк. Тук в България явно не ни е положено да знаем истината.

55

Анонимен

преди 1 година

"Западните елити са забравили до какво доведоха нацистките претенции за световно господство. За Русия няма враждебни нации нито на Запад, нито на Изток. Срещу Русия отново е започнала война, но страната ще гарантира сигурността си, каза Путин.

54

Анонимен

преди 1 година

присъства двойникът на Путин

53

АнонимеН

преди 1 година

НИЩО НЕ Е ОСТАНАЛО В МОРДОРСКОВИЯ НИЩО! НЯМА ТАНКОВЕ, НЯМА БОЕПРИПАСИ, ПОЧТИ ВЕЧЕ НЯМА И ПОЧТИ ВЕЧЕ НЯМА БАЛАМИ КОИТО ДА СЕ БИЯТ ЗА ЧЕРВЕНИЯ ПУТАНОВ РЕЖИМ ТА ДОРИ И СРЕЩУ 5 000 ЕВРО НА МЕСЕЦ!

52

Анонимен

преди 1 година

То на парада в София на 6-ти Май имаше повече техника! 😁

51

Де бе

преди 1 година

Кой да присътва. Онзи клоун наркомана ли?

50

Зрител

преди 1 година

Нямах много време ,но хвърлих едно око на парада ,величествено, грандиозно така се пази държава и история и ако някой си мисли ,че такава нация може да бъде победена нека да опита то и историята го доказва ,мераклии много но ще си останат само с мераците и бръщолевенето си!!!

49

Мужик

преди 1 година

Присъства третия двойник на Путин

48

Парад в Москва

преди 1 година

Техниката на парада - танк Т-34 от 1945 година, БТР Бумеранг, ракети за ПВО С-400, свръхзвукови ракети Искандер, ЯДРЕНИ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ "Ярс" - Европа няма нито един комплекс който може да се сравнява с руските ракети, но според евроджендърите техниката все едно била малко. 1 ракета да ги трясне по кyxaта глава само и ще им бъде повече от достатъчно. Аз лично с удоволствие ще давам целеуказании на братушките по целите на НАТО в България! А съм военен професионалист и знам как. Слава на Русия!

47

Геле

преди 1 година

Ден за размисъл ,братя българи, православни християни и все славяни! Тържество на англоамериканския империализъм, на ЦРУ, на Вашингтон. Рейгън от оня свят ликува. Това което той не можа да направи, Байдън някакси го нагласи - две части от една и съща държава, православни християни , славяни с една история и един език/ е , едното - минава и за диалект - по аналогия с нашенски проблем / се бъхтят от година , кръв се лее. Кой печели - май пак стана тя - двама се карат - трети печели

46

Анонимен

преди 1 година

Тези, които се чувстват нацисти да натискат МИНУС