129

Анонимен

преди 1 година

Хехе бомба която е окосила тревата където е била поставена встрани от пътя. По другите сайтове вече има снимки от така наречения кратер образуван от бомбата.

128

кх

преди 1 година

Кефи ме докато БСП казва, че ще вдигнат заплатите, се прави атентат на главният прокурор, който им хвана олигарсите. Мамини невинни.

127

Шопът

преди 1 година

Е как па баш там решиха да турат бомба бе?Ми да питат тия милиционери,защо се правят на творци?Мижи да те лажем е целата работа.Текнало му на некой иидеоот!

126

Радослав

преди 1 година

До Боян, по броя платени коментари които се опитват да изкарат едно изпускане на газ от таралеж в храстите с еквивалент на малка пиратка от 5 стотинки за атентат срещу фиктивна, пасивна личност става ясно, че този път цирка се е изложил тотално и сега панически се опитват да спасяват ситуацията. Ама така става когато влагаш повече пари в платени коментатори отколкото в режисьор на цирк и изпълнение на театралната постановка.

125

Анонимен

преди 1 година

е кво излиза сега, че службите са пробитииима теч на информация!!!ха ха смЕх, егати и държавата!никакъв контрол нЕма!!

124

Радослав

преди 1 година

До Боян, по броя платени коментари които се опитват да изкарат едно изпускане на газов вот таралеж в храстите с еквивалент на малка пиратка от 5 стотинки за атентат срещу фиктивна, пасивна личност става ясно, че този път цирка се е изложил тотално и сега панически се опитват да спасяват ситуацията. Ама така става когато влагаш повече пари в платени коментатори отколкото в режисьор на цирк и изпълнение на театралната постановка.

123

Анонимен

преди 1 година

Разчистване на сметка между мафията?

122

Анонимен

преди 1 година

Едни хора хвърлиха мноооого пари за платени протести и измислени партийки които да го махнат. Даже сложиха за шеф на МВР ченгето-мафиот Рашков и пак не стана....Време е Геша да извади кирливите им ризи на "протестърите" и те да бъдат закрити.

121

Анонимен

преди 1 година

Ако изхождаме от опита на атентата с агент Сава, то сега следва Гешев да подаде оставка като каже, че работата му вече е станала много опасна, а той трябва да мисли и за семейството си. Ако е умен Гешев де. Защото само умните хора разбират от намеци. Агент Сава веднага напусна активната политика след атентата срещу него. Следва и Гешев да строи същото. И още нещо, предполагам откъде идват и двете покушения, и явно на тях им е писнало Каскета да се прави на велик. На велик се правеше и агент Сава

120

Данчо Полицая

преди 1 година

Как смеят да закачат великия борец за правдата Дон Гешев? Путин и Шойгу ще направят черна магия на евентуалните извършители!

119

Анонимен

преди 1 година

защо няма снимки от мястото досега?!!!в нормалните държави не е така!

118

ПроСоТо

преди 1 година

Сега:..-Последно от мен по "темата",защото се чувствам лично обиден от милиционерскиямозък ...Забележете:..-"Бомбата, поставена на пътя, за да взриви кортежа на главния прокурор, е направила кратер с дълбочина 30-40 см и диаметър 3 метра, близо до пътното платно, до банкета."....?!?!?!...Е уж бомбата целяла Милиционера,обаче БИЛА ПОСТАВЕНА ИЗВЪН ПЪТНОТО ПЛАТНО,ДО БАНКЕТА ?!?!?!...Защо ТАМ,а не на пътя?..-Ами за всеки случай!..За да се осигурят,че колата на "Важния" нема да получи и драскотина!

117

Анонимен

преди 1 година

Сарафов ОСТАВКА бе момче!Къде си тръгнал да заблуждаваш хората?!

116

Анонимен

преди 1 година

До Боян. Трудно ти е сам да разсъждаваш а ?

115

Анонимен

преди 1 година

ако заловят физически извършител, тогава ще повярвам.

114

До 127

преди 1 година

За ресторант "Андре" ли говориш или за "Панорамата" на Маринела?! Едва ли Гешев ходи в Хепи.

113

Гилер Гуй

преди 1 година

Елементарни ченгеджийски сглобки! Всичко в България е ефтина пародия.

112

НЯМА ШЕНГЕН/ЕВРОЗОНА

преди 1 година

КОЙ ИМА МОТИВ..??..-..КОПЕЙКИТЕ........ ТЪРСЕТЕ ДРОНА...

111

Анонимен

преди 1 година

Днес е 1-ви май. Значи това е дело на експлоатираните трудещи се . Как не са намерили наоколо да се въргаля червено знаме ?

110

Анонимен

преди 1 година

явно го сплашват. "Следващия път ще е твоята кола"