128

Бях там

преди 1 година

Лично видях как Путин полетя в небето и прихвана дрона с голи ръце, после пое контрола му и го приземи далеч от мирните граждани на Русия. Не вярвайте на САЩ пропагандата, слушайте ме мене, аз бях там и видях всичко.

127

Анонимен

преди 1 година

Абе вие умирайте там, сабирайте там по улиците и малечко и големо, мажко и женско да го фърляте под ножа на месомелачката на руската артилерия, има още там пушечно месо, 20 милиона има още останахте, давайте, пък ще видим после за членство в НАТО и ЕС като постигнете пълна победа на Русия и Русия бъде разчленена на малки демократични държави които живеят по правилата на запада и доставят евтини ресурси за развитието на цивилизования свят.

126

Анонимен

преди 1 година

Финландия беше приета в НАТО за няколко седмици. Украйна чака вече 16 години, само обещания, и дори няма изработена точна времева рамка за присъединяването на Украйна към НАТО като подобна стъпка се смята за малко вероятна преди завършването на войната с Русия с пълна и безапелационна победа на Украйна.

125

Анонимен

преди 1 година

Пропускат нещо много важно - експлозивите М112 не са се взривили, защото братушките са прехванали управлението на дрона с РЕБ и са го забили в земята, в гората, където няма хора, като не са позволили на експлозивите да се взривят. Има снимки на катастрофиралия дрон в руските медии, които се цензурират в ЕС, защото ЕС е свръх свободен и много демократиен. Не вярвайте на пропагандата на ЕС, САЩ и НАТО. Дронът е КАТАСТРОФИРАЛ без да се взриви!

124

Факт

преди 1 година

Това само показва че режима в Киев е терористичен и правилно Русия ги трепят.

123

Не се знае.

преди 1 година

Може да са поляците. Те също мразят Путин в костите

122

Анонимен

преди 1 година

Споко, войната в Украйна ще свърши, Русия ще бъде победена и всичко ще се върне към нормалното както си беше преди. Това е абсолютно сигурно, няма никакво съмнение, цялото население на запад е 101% убедено в победата на Украйна и разгрома над изолирана и бедна Русия, всички демократични медии на целия цивилизован свят постоянно публикуват този факт.

121

Коце Късопишков

преди 1 година

Татко! Добре ли си? Татко, добре ли сиии?!?!?!?!? Татко добре ли е?

120

Ужас

преди 1 година

Няма и ден без вицове и фейкове,не вили писна...

119

Анонимен

преди 1 година

Понеже мисля че няма вицепрезидент ако стане нещо фатално кой ще поеме поста. Най добре укрите да не се увличат.

118

Анонимен

преди 1 година

До 138 - Бръщолевиш тъпизми! Свършило се било горивото! Пролетял дрона 800 км, ама требвало да бъдат 801 и затова паднал в полето?! Пълна боза! Дроновете падат близо до целта си, ама не баш нея, щото руски уреди за радиолокационна борба с дронове ги деориентират и смъкват на земята. Нема как да го преодолеят това! Дрона губи управляващия го сигнал и толкоз! Има още половин батерия ток, ама - до тук беше ))))

117

Анонимен

преди 1 година

Той и бай дън щял да се кандидатира за втори ман дат ако е жив разбира се.

116

Анонимен

преди 1 година

Боже! Колко мъка има по земите евроатлантически, Боже! Опитът за убийство на руския президент не бил терористичен акт, а легитимна военна операция. Пък ако случайно е терористичен акт, е много демократичен терористичен акт. Прави са онези от Нормалния свят - време е да приключват с материалите евроатлантическите земи. Няма смисъл от тази мъка.

115

Нео

преди 1 година

Може да е имало, а може и да е нямало, но диктаторът пак си го тресе параноята!

114

Анонимен

преди 1 година

Диктатор е Урсула ,която тормози ЕС да даряват на Украйна оръжие и пари,без съгласието на европейските граждани.

113

ПВО нет

преди 1 година

Добре го пазят значи, щом дрон с 30 бомби е влязъл толкова близо в Раша.

112

До 135

преди 1 година

И в Италия се навъдиха доста копейковци последните години. Нали тяхната копейкова партия спечели изборите. Нормално е сега да защитават интересите на Москва.

111

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нищо,те са още във феодализма.Ядът доматите с колците.

110

Анонимен

преди 1 година

Нещо украинците не са изчислили правилно съотношението между горивото и взривното вещество. Трябвало е да сложат малко повече гориво за сметка на взривното вещество и работата щеше да стане. Сега дрона е паднал на километър от целта поради свършване на горивото. Пожелавам успех на украинците следващият път. То с толкова пробита ПВО е лесно да се ликвидира Путин.

109

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Вова !