204

Секс с Жени

преди 1 година

Кирчо има 3 деца и любовница, а Боко е дърт ерген, който ползва момичета на повикване (Мата Харита). В тоя ред на мисли.... Коя е Мата Хари?

203

Анонимен

преди 1 година

Пак ще се ходи на избори

202

Гласувал за ПП-ДБ

преди 1 година

ГЕРБ да се освободи от Тулупа и ще се състави кабинет. А относно Кирчо, Кокорчо и Христо - даваме ги за Тулупа, Деса, Тома Биков, Сачева и Къдравата Сю. ИМАМЕ ЛИ СДЕЛКА????? СЪБЕВ

201

Анонимен

преди 1 година

Не давал бил празен чек. Когато започат изречения в които да ни говорят за управлението на държавата в 1-во лице ед.число, виждаме, че между КП и ББ няма разлика. Нито по идеи, нито по манталитет.

200

Анонимен

преди 1 година

Всичкото гербаво кеч на баламатума ,пардон , на амбразурата ! Лакоми и mъnu като вожда си ,бранят еднокнижника от Банкя и цялята ДС кохорта около него ,с тайната надежда Бокича да им подхвърли някоя трохичка някога ! И за тая трохичка си изливат всичката npocmomuя по форумите (всъщност толкова си могат).Герберасти , сър !

199

ОПОМНЕТЕ СЕ

преди 1 година

Тези които подкрепят Възраждане са бедните в България, а те са много. Копейката просто яхна недоволството на бедните, за които няма значение кой ще "им оправи живота"... Със същата подкрепа, можеше да е и Боян Расате, даже по-голяма, ако имаше националистически бунтове в сърцето на Европейския Съюз, а не война в Украйна. Замислете се над това. Защото са две крайности и много от вас бедните биха подркепили и двете, което по същество е абсолютно безyмие, породено от липса на образование...

198

Ники

преди 1 година

Петков готви правителство с бсп , дпс и *** ли? Ние избирахме герб, за да не е бсп и дпс , а той за да ни отърве от герб ще ни натресе бсп и дпс с бонус ***. Евала!

197

Анонимен

преди 1 година

Гответе се да си ходите, нагли некадърници,

196

Идеалист

преди 1 година

В момента една бандитска партия и една гейска партия се борят да доокрадят и нарочно да досасипят България. Кокорчовците са по голямото зло защото са извратени!

195

Изключително

преди 1 година

Нагъл егоист !

194

Анонимен

преди 1 година

A похода за мир, защо така не го отразяват наще журналясти?

193

и те така

преди 1 година

всяко изказване на тоя ясно показва че няма собствена мисъл и идея . единственото обяснение е че или баща му или лена му казват какво да говори и прави .

192

Black River

преди 1 година

Даже и съюз с Възраждане, но никога повече ГЕРБКП!

191

до 293

преди 1 година

как ще го вкара в панделата като вече си стиснаха ръцете ? тези феенове на ПП кое не разбраха от първия път? когато всичко поскъпна двойно,когато бензина гонеше 4лв,въглища и пелети по 1000лв? когато вкараха с прекупвачи по скъп газ? когато изтеглиха милиарди заеми? или сега не виждате че се договарят с герб?(разбира се в името на България :)) )

190

Ех че

преди 1 година

Т. пак !

189

Анонимен

преди 1 година

Това изказване да се запише със златни букви в историята Да се преподава в университетите по целия свят Киро факиро да бъде провъзгласен за гений на мисълта.Управляваш след като си загубил с помоща на победителите които не участват във властта???? Невероятно!!! Ашколсун Аферим бе ага Амин!

188

Анонимен

преди 1 година

Да живее Русия. Тя ще ни отърве от тия задникодавци...

187

Анонимен

преди 1 година

Е ПОНЕ ТОЯ ПЪТ ВКАРАЙТЕ ЛОЙКО В ПАНДЕЛАТА !!!!

186

kyf si ti ve muhal

преди 1 година

Кирчо може да не може да състави цяло правилно изречение, но не може да му се спори, че в интервюто каза нещо много съществено, а именно нещо от рода на "Не може ПП да иззема отговорността на Боко да предложи правителство с първи мандат." не бяха същите думи, но да ви питам - КОЕ НЕ Е ТАКА? Кирча може да има дислекция, но наистина е прав понякога.

185

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Подкрепям. Да се знае кой носи политическата отговорност, не да се оправдават едни с други.